Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10420, 20

Кожен третій українець хоче виїхати з країни за "кращим життям" - соцопитування

Кожен третій українець розглядає можливість виїхати з країни - просто зараз чи за певних сприятливих обставин.
Про це – "Дзеркало тижня" з посиланням на опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Кухня. Гастрономічний бутик

Ужгород готує найкращу домашню каву. Місцева господиня зварить божественний напій у своїй старій гейзерній кавоварці. Ароматна, насичена, навіть масляниста кава, яка по-справжньому бадьорить. У цьому ритуалі є певна самобутність ужгородців. Якби ця традиція передалася усім-усім нашим кав'ярням. Бо буває по-різному.

Житель Нижньої Апші забив дружину до смерті

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру жителю села Нижня Апша, який наніс дружині тяжкі травми, що призвели до смерті. Суд вивчив доказову базу поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Молодик побив пенсіонера та відібрав гроші

Правоохоронці затримали 23-річного жителя села Чабин Мукачівського району, який побив та пограбував 75-річного односельця. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

На хабарі затримали посадовця з Рахова

Затримано старшого інспектора Рахівського районного відділу служби пробації Закарпатської області під час одержання неправомірної вигоди 150 доларів США.

Хвойні дерева масово хворіють і сохнуть на Закарпатті

Ця проблема торкнулася також охопила такі країни, як Польща, Литва, Молдова. Шпилькові насадження в нашій країні хронічно всихати почали близько 20 років тому. Зараз лісівники та представники лісопатологічних служб пильно стежать за станом ялин та ялиць.

Уряд Угорщини передав Закарпаттю вакцини від кору на 330 тисяч євро

У п’ятницю представники угорського уряду передали Закарпатській обласній організації «Червоного Хреста» як гуманітарну допомогу вісім тисяч доз вакцин від кору, паротиту й краснухи. Препарати в подальшому будуть доставлені у інфекційне відділення Обласної клінічної лікарні для щеплень дітей.

У Мокрянському лісомисливгоспі встановили фотопастки для боротьби з браконьєрами

«Камери в лісі дають свою ефективність. Так в лісовому фонді вони дають можливість упередити пожежу, зафіксувати порушників лісового законодавства, які викидають сміття, недобросовісних мисливців та допомагають мисливствознавцям підраховувати диких тварин.

На Берегівщині вводять карантин через грип і ГРВІ

Із наступного понеділка (29 січня) по 9 лютого в Берегівському районі вводяться карантинні обмеження для попередження поширення захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.

На Ужгородщині викрали автомобіль з подвір'я приватного будинку

Автомобіль ВАЗ-2107 належить мешканцю Берегова та перебував на подвір'ї доньки у селі Сюрте. Поліція знайшла викрадене авто та крадіїв.

«Інспектор. Міста». Як пройшов перевірку Ужгород

Цього тижня в ефір вийшла перша серія нового сезону телепроекту «Інспектор. Міста». Новий ведучий програми Володимир Остапчук (відомий усім з участі в ролі ведучого минулорічного Євробачення) проінспектував Ужгород.

Жителю Ужгородщини, який стріляв у людей в Ужгороді, повідомлено ще одну підозру

Поліція продовжує розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом нічної стрільби на вулиці Ужгорода. Фігуранту справи, окрім хуліганства, повідомлено ще й підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженню. Він перебуває під вартою за рішенням суду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат