Яким для нас буде 2023

03.01.2023 18:40 ПОДІЇ

Цей рік закінчується. В історії сучасної України це був найважчий рік. Рік війни. Війни, у яку мало хто вірив. Ця війна вбила багато надій. Перевернула все з ніг на голову. Війна, яка забрала десятки тисяч життів українців. Війна, яка зруйнувала десятки тисяч будинків та об’єктів і вигнала з країни мільйони наших громадян.

Та найгірше те, що ми не можемо передбачити, яким буде продовження. Оптимісти кажуть, що росія видихається і нам уже скоро вдасться витіснити свинособак із української землі. На підтвердження цього наводять приклад з допомогою США у зброї. Мовляв, коли ця зброя надійде, то Україна матиме перевагу. Домовленість про постачання зброї було досягнуто під час поїздки президента Зеленського до США.

Однак, є й інша думка щодо цього «переломного візиту».

Ось що написав із цього приводу політик та громадський діяч Сергій Ратушняк: «Піна від візиту до США спала? Тоді слухайте. Зброї нам для наступу НЕ ДАЛИ. Байден жодного разу не вимовив слова ПЕРЕМОГА. У пакеті 45 млрд $ озброєнь нема і на 7.

ATACMS не давали і не дадуть. Patriot на весну-літо 2023 року, і це про Київ або Харків, або Одесу. Але не про всю Україну. Танків і літаків також не дали…

Таким чином роззброєння росії через перемелювання мільйонів українців продовжиться. Це тому, що ми за 30 років дали розікрасти і банки, і надра, і заводи, і танки з літаками та кораблями. І ВСЕ ЦЕ БЕЗКАРНО. Війна за рашу без зброї і Україну без українців триває».

І тепер ще питання, коли в росії таки закінчаться ракети. Хтось каже, що тих ракет у них ще на два-три напади, але інші заперечують, бо за один місяць у росії виробляють понад 40 ракет, а щодо всієї зброї, то на Україну пішло менше 30 % від усіх російських запасів.

Таким чином, ця війна ще скоро не закінчиться. Навіть немає сценарію можливого її закінчення. Кремль дав чітко знати, що навіть якщо будуть переговори, то росія почне їх лише за умови, що Україна більше не претендуватиме на землі Криму, Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. А Україна також дає чітко знати, що за стіл переговорів з окупантом сяде лише за умови звільнення наших окупованих рашистами земель.

Таким чином, 2023 рік буде для нас важким. Ми і надалі будемо нести втрати. Людьми та економікою. Гривня не зможе довго триматися, ціни ростимуть, тарифи також.

Але не потрібно впадати у відчай. Війна нас загартувала. Ми навчилися прилаштовуватися до різних умов. Ми вже менше панікуємо. І ми усвідомлюємо свою історичну місію — позбавити світ від кремлівського лайна. Ця нечисть не дає світу спокійно жити і розвиватися. Замість того, щоб засвоювати космос, розвивати науку та медицину, ці кремлівські свинособаки вкладали кошти в зброю, бо для чого щось розвивати, коли можна силою відібрати готове.

Будьмо сильними! Ми повинні вистояти! Ми маємо підтримку всього цивілізованого світу!

Нехай новий 2023 рік зміцнить вас у вірі в перемогу! Здоров’я вам та добра! Тримаймося!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат