Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10480, 20

Мисливські господарства Закарпаття проводять облік диких тварин

На сьогоднішній день загальна площа мисливських угідь в Закарпатській області складає 1 068943 га. Щороку після завершення сезону полювання мисливські господарства Закарпатської області проводять облік диких тварин і на його підставі   визначають норми відстрілу на наступний мисливський сезон, ухвалюють рішення про часткову чи   повну заборону полювання на певний вид дичини.

Поліція розпочала слідство за двома фактами опору своїм працівникам

За минулу добу аж у двох районах Закарпаття працівникам поліції довелося застосовувати спецзасоби для того, аби заспокоїти правопорушників. За обома фактами опору працівникам поліції розпочато слідство.

Чому Балоги не голосували не голосували за прийняття рішення про створення Дорожнього фонду

Москаль: «Брати Балоги, котрі постійно кричать про погані дороги на Закарпатті, не голосували за створення Дорожнього фонду та збільшення фінансування дорожньої галузі»

В Ужгороді подорожчає проїзд у маршрутках

Сьогодні відбулося засідання міської міжвідомчої комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському пасажирському транспорті, на якому розглядали звернення і матеріали, подані перевізниками щодо підвищення тарифів на проїзд в автобусах на міських маршрутах.

У Ясінях,   на Рахівщині відбудеться віче, приурочене 99-ій річниці Гуцульської республіки

Цієї неділі, 21 січня, в смт. Ясіня, що на Рахівщині, відбудуться урочистості з нагоди 99-ї річниці Гуцульської республіки – унікальної держави, яка утворилася після розпаду Австро-Угорської імперії.

Закарпатські лісівники на Новий рік реалізували 7,5 тис. шт. новорічних ялинок

Реалізація новорічних ялинок здійснювалась із спеціальними бірками або самоклеючими стрічками, які містять інформацію про походження новорічних ялинок. Майже всі ялинки заготовляються на спеціальних новорічних плантаціях або під лініями електропередач.

На публічному захисті дипломних робіт магістрантів економічного факультету побували й роботодавці

Економісти вдячні гостям за активну співпрацю і розуміння того, що розвиток партнерства роботодавців та УжНУ сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців, в чому зацікавлені обидві сторони

Що робити, коли небезпека захворіти на кір та дифтерію зростає щодня (ВІДЕО)

Нині ситуація із епідемією кору в Україні в цілому та зокрема у Закарпатті така, що захворіти можуть не лише діти але й дорослі. Втім, переважна більшість навіть не розуміє, чим це загрожує вже навіть не здоров'ю, а самому життю

В Ужгороді напали на журналіста

Поліція відкрила кримінальне провадження та шукає осіб, які напали на ужгородського журналіста.

В Ужгороді відбудеться вечір пам'яті Володимира Висоцького

Видатному актору, співаку і поету, класику жанру авторської пісні, автору низки прозаїчних творів Володимиру Семеновичу Висоцькому 25 січня 2018 року виповнилося б 80 років.

У творчому доробку скульптора Михайла Колодка 30 міні-скульптур

МИХАЙЛО КОЛОДКО (1978 р. н.) – художник, скульптор. Лауреат обласної премії імені Й. Бокшая та А. Ерделі (2007). Член молодіжного об’єднання Закарпатської організації Національної спілки художників України. Народився в Ужгороді.

На Закарпатті субсидію одержують майже 150 тисяч родин

Протягом 2017 року право на отримання житлової субсидії перевірили 200 тисяч 502   закарпатських домогосподарств, призначено субсидію 191 тисячі 901 сім’ї.   В нинішньому опалювальному періоді на обліку як одержувачі житлової субсидії перебуває 147 тисяч 855 домогосподарств області.

У Виноградові неповнолітні займалися грабежами

Поліцейські Виноградова упіймали чотирьох молодиків, які здійснили два пограбування.

Закарпатські лісівники підбили підсумки роботи у минулому році

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства звітує про зростання об’ємів реалізації, рівень заробітної плати працівників та платежів до бюджету.

Мешканці Кошельова збираються блокувати дорогу вимагаючи її відремонтувати

Cотні мешканців закарпатського Кошельова, що на Хустщині, провели сьогодні мітинг під сільрадою проти бездоріжжя та готові були навіть до перекриття. Однак спочатку хотіли почути району владу, жодний представник якої не з’явився до людей на мітинг. Тому мешканці та активісти вирішили завітати до районного керівництва та   задати питання куди витрачаються їх податки, зокрема "дорожній" із кожного придбаного літра палива.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат