Слово про Героя

19.11.2022 17:40 ПОДІЇ

Цього тижня Закарпаття прощалося з Максимом Чомоляком, який загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів.

Максим народився у родині вчителів у Руських Комарівцях на Ужгородщині. Він ріс неймовірно добрим, допитливим та щирим. З юного віку він співпрацював із редакцією нашої газети, допомагав поширювати наше видання в своєму та навколишніх селах.

Максим любив природу і все живе. Закінчив біологічний факультет в Ужгородському університеті і працював за фахом у Закарпатському територіальному центрі карантину рослин.

Він також мав тягу до занять спортом і навіть вступив на факультет здоров’я та фізичного виховання УжНУ, який успішно закінчив у 2021 році. Проектував і розробляв спортивні тренажери.

Коли росія почала повномасштабне вторгнення, Максим із перших же днів пішов добровольцем на фронт захищати Україну. Був воїном 68-го окремого батальйону територіальної оборони Закарпаття, воював на передовій і завжди говорив, що виконує священний обов’язок, захищаючи рідну державу.

Максим загинув під час бою. Загинув зі зброєю в руках. Як герой. І таким він залишиться назавжди у наших серцях.

Редакція газети «РІО» висловлює щирі співчуття батькам Максима. Дякуємо за сина! Його життя було коротким, але яскравим. Вічна пам’ять!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат