Основні переваги використання пластикових піддонів

admin 15.11.2022 23:38 ПОДІЇ



Пластикові піддони є дуже зручними продуктами, які мають попит майже у всіх сферах діяльності. Зокрема їх активно використовують у фармацевтичній та харчовій промисловості.

Сучасна логістика нерозривно пов’язана з пластиковими піддонами, тому що вони легкі, міцні та гігієнічні. Користуючись досвідом компанії Sklad Service, розглянемо ефективність та переваги використання пластикових піддонів.

cJUdUseU0kPrDd9zvl0r9ApjDHoP8M5B5Tu_XKfZ6HRKRGCYxtmKEX6xi9yggUnTwWB09IYBEUfZLwzH_FBg66cx3UyoKCZfSKe8xbNfkXih06nx5tWPwI4I-PJPNVruP1dHGthzY_RHYReJGPqHRmWRk2fXKMM9ZgaznFzPx9OrexQYuxkdHKdmvjZXTA

Пластикові піддони - тара, яку можна повторно переробляти 

З технологічним розвитком змінилися й стандарти деяких виробництв. Дерев’яні піддони більше не популярні, оскільки вони важкі, недовговічні та вимагають певних умов зберігання. Багатьом компаніям зручніше користуватися полімерною тарою, яку можна повторно переробляти. Великою перевагою пластикових піддонів є полегшення складних логістичних процесів завдяки економії витрат, що виникають під час транспортування. Такі продукти стійкі до механічних пошкоджень, їх можна повторно переробляти. 

Різнотипна смола, яка є головним компонентом під час виготовлення пластикових піддонів, дозволяє отримати в результаті рівні та гладкі вироби. Їх легко очищувати та дезінфікувати. Полімерні палети мають один невеликий недолік - високу ціну. Але вона є виправданою, враховуючи довгий строк використання цих продуктів. Відмінні характеристики та висока якість спонукають покупців обирати саме пластикові піддони. 

У чому полягають головні переваги пластикових піддонів 

Рентабельність та довговічність - це не єдині переваги полімерної тари. До основних вигод можна віднести наступне: 

  • екологічність;
  • економічність; 
  • надійність та практичність;
  • гігієнічність;
  • відповідність міжнародним стандартам;
  • простота в обслуговуванні та стерилізації. 

Взаємодія з пластиковими піддонами є цілком безпечною, оскільки такі продукти не мають гострих кутів, цвяхів, інших травмуючих елементів. Вони не мають схильності до ураження грибками, пліснявою. Важливою складовою є естетика - можливість перефарбувати корпус, додати власний іменний логотип.

Якщо необхідно спростити та полегшити певні логістичні процеси, то використання пластикових піддонів є ідеальним рішенням, яке дозволить оптимізувати процеси та уберегти товари від небажаного пошкодження.

Як сучасні тенденції пов’язані з полімерною продукцією 

В деяких мережах магазинів стало популярним використання пластикових піддонів в якості підставок у торгових залах. Таке рішення є оригінальним та дозволяє подивитися на полімерну тару з нового боку. Також у сфері логістики розповсюдженим стало маркування піддонів спеціальними електронними мітками, завдяки яким легко знайти товар та ідентифікувати його за поточним місцем розташування.

Можна зробити висновок про те, що дерев’яна тара втратила свою актуальність та майже вийшла з ужитку. Власники різноманітних компаній все частіше користуються полімерною тарою через її практичність, зручність та надійність. Не виключено, що з часом пластик витіснить інші матеріали через цілком виправдані причини.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат