Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10840, 20

Закарпатці зможуть безкоштовно дзвонити з мобільного за кордон

З 21 листопада 2017 року лідер телеком-ринку України запускає новий тарифний план «Z-тариф» для абонентів у Закарпатській та Волинській області, з безлімітним 3G,   необмеженим спілкуванням в мережі та хвилинами для дзвінків за кордон.

В Ужгороді діятиме постійна виставка про історію Закарпатського краю

Сьогодні, 21 листопада, у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького, що в Ужгородському замку, офіційно відкрили виставку «Історія Закарпаття від VIII-го ст. до 1920 р.».

Поліція Іршавщини виявила нові факти, до яких причетна 19-річна сутенерка з Тячівщини (ФОТО)

Правоохоронці встановили, що жінка займалася безпосередньо підбором дівчат для надання сексуальних послуг. У злочинних діях вбачаються ознаки правопорушення за статтею 303 Кримінального кодексу України.

Поліція Свалявщини розшукала жінку, яка втекла від свого чоловіка

Співробітники кримінальної поліції Свалявського відділення розшукали жительку села Стойне, яка пішла від свого чоловіка і не відповідала на його телефонні дзвінки.

Поліцейські Мукачівщини розшукали зниклу 11-річну мешканку села Бобовище

Працівники поліції Мукачівського району знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому. Поліція розшукала зниклу в одному з мукачівських готелів. Неповнолітню поліція помістила до притлку, на батьків дівчинки склали відповідні адмінпротоколи

Вчителька намалювала трійку у дитини на чолі, бо та забула щоденник

Інцидент стався у Вербовецькій середній школі Виноградівського району.

Москаль: «Імпортувати румунський асфальт дешевше»

Геннадій Москаль: «Через відсутність залізничних вагонів дорожники на Закарпатті змушені імпортувати готовий асфальт із Румунії. Який навіть після розмитнення обходиться дешевше за український»

Лісгоспи Закарпаття сплатили понад 263 мільйони гривень податків

«Понад 263 мільйони гривень податків та зборів сплатили державні лісогосподарські підприємства Закарпатської області за 9 місяців 2017 року до зведеного бюджету, - повідомив начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга.

У фойє Закарпатської ОДА триває виставка до Дня Гідності та Свободи

До Дня Гідності та Свободи, який у країні відзначають 21 листопада, в Закарпатській ОДА розгорнули оновлену експозицію світлин та речей із Майдану часів Революції Гідності.

«Спецоперація з «приватним кордоном» зробила із Закарпаття Сицилію, а з сільського вуйка А.Горвата –

Спецоперація на «приватному кордоні» Закарпаття продовжує обростати різними домислами та небилицями, які й близько не мають відношення до реальності.

Творчість Юлії Драгун: Люблячий дотик слова до душі

З великої любові закарпатської письменниці Юлії Драгун з села Новоселиця Тячівського району до дітей, Батьківщини, усього прекрасного народжуються твори, які підносять нас духовно, збагачують новими відчуттями. Її книги знаходять вдячних читачів і шанувальників.

В Ужгороді водії вантажівок перекрили трасу

Знову на КПП "Ужгород-Вішнє Нємєцке" утворилися великі черги. Цього разу через ремонт дороги на словацькому боці.

Троє закарпатських кінологів відправилися у зону АТО

Троє інспекторів Кінологічного центру поліції Закарпаття виїхали у Донецьку область для проходження служби у зоні проведення антитерористичної операції. Один з інспекторів та його вихованець вже працювали на сході, двоє інших вперше виявили бажання нести службу на Донеччині.

Помешкання жительки Дубового обікрав 51-річний односельчанин

Працівники поліції затримали чоловіка, який викрав з будинку жительки села Ганичі майна, на суму майже 5 тисяч гривень. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат