Колаборанти

25.03.2022 13:07 ПОДІЇ

Під час війни виникає питання, що робити з тими, хто орієнтований на Росію. Кум Путіна, Медведчук, зумів втекти з-під домашнього арешту і ми втратили важливого заручника, якого принаймні можна було б обміняти на багатьох українських полонених. Але ж у нас залишилися соратники Медведчука. І їх багато.

Активісти вже зробили кілька звернень, у яких просили Службу безпеки України та Національну поліцію провести перевірку депутатів Закарпатської облради від партії ОПЗЖ та депутатів місцевих рад Закарпаття від цієї партії щодо диверсійної роботи, переховування Віктора Медведчука, наявності незареєстрованої зброї та можливих контактів зі спецслужбами Росії.

Також було прохання до Міністерства юстиції України розпочати процес націоналізації дачі Віктора Медведчука у селі Жденієво і організації там реабілітаційного центру для ветеранів російсько-української війни та їх сімей.

Однак, різких рухів поки силовики не роблять. Самі ж фракції медведчуківських ОПЗЖ швиденько перейменувалися в місцевих радах на «Рідний край».

Скандал виник у Мукачеві. Тут вирішили не пускати на сесію міськради депутатів від ОПЗЖ, але ті дуже рвалися на сесію. Було викликано охоронну фірму, яка мала забезпечити охорону залу і виконувати розпорядження мера міста про те, щоб цих депутатів не пускати до сесійної зали.

Однак медведчуківці викликали поліцію, і ті всіх представників охоронної фірми поклали обличчям до підлоги.

Зараз між нардепом Віктором Балогою та головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою виникли суперечки щодо цього інциденту. Микита дав зрозуміти, що все повинно відбуватися в правовому полі.

Микита також звернувся до місцевого політикуму з вимогою припинити займатися політиканством та дрібним популізмом у воєнний час.

Поки незрозуміло, чим може закінчитися цей конфлікт, але очевидним є те, що посібники ворожої країни не повинні впливати на життя регіону, а правоохоронці мають дати кожному з них свою оцінку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат