Анонімне лікування алкоголізму у Києві

01.06.2022 16:20 ЗДОРОВ'Я



Якщо ви в пошуках висококваліфікованого закладу, який гарантує анонімне лікування алкоголізму Київ, наркологічна клініка «MedicoMente» готова надати свої послуги для позбавлення від цієї згубної звички. Комфортні умови, індивідуальний підхід, компетентні лікарі та персонал допоможуть повернутися до здорового життя за максимально короткий термін.

Що таке алкоголізм, алкогольна залежність

Алкоголь присутній у житті кожної людини у різних ситуаціях - у радісні моменти за святковим столом, чи в горі й у хвилини смутку. Однак часто поодиноке вживання відповідно до моменту переростає у щоденну звичку вживати все більше та все міцніші напої. Ось тоді у людини і з‘являється синдром залежності від алкоголю, або простими словами - алкоголізм. Це непереборна пристрасть до вживання алкогольних напоїв. А сам пацієнт, що страждає від залежності, не в змозі самостійно побороти тягу. У такому випадку необхідно терміново звернутись за кваліфікованою допомогою лікарів.

Переваги лікування у стаціонарі

Лікування у стаціонарі має безліч суттєвих переваг. По-перше, перебуваючи у клініці, пацієнт знаходиться під постійним контролем лікарів. Вони контролюють весь процес лікування, у кризових ситуаціях можуть надати необхідну допомогу, психологічну підтримку та запобігають «зривам».

Спочатку пацієнт чи його родичі проходять безкоштовну первинну консультацію, під час якої визначається алгоритм подальших дій. Далі іде діагностична перевірка пацієнта.

На цьому етапі визначається фізичний та психічний стан людини та, відповідно до результатів, призначається основний курс лікування. Також пацієнту проводять інтоксикацію організму.

Основне лікування є комплексним. Воно поєднує медикаментозну та психологічну терапію, а після основного курсу проводиться відновний етап лікування. Протягом усього наступного року спеціалісти клініки спостерігають за станом пацієнта та час від часу проводять профілактичні консультації.

Причини

Причин алкоголізму є досить багато. Людина піддається залежності через вплив психологічних, соціальних чи фізіологічних факторів. Найчастішими причинами алкоголізму є:

  • депресивні та стресові стани;
  • провокуюче соціальне оточення;
  • генетична схильність;
  • популяризація та доступність спиртних напоїв.

Ознаки, симптоми та наслідки

Дуже важливо помітити перші ознаки алкоголізму та відразу ж почати боротьбу з залежністю. Основними симптомами являються:

  • нав‘язливе бажання споживати спиртне;
  • агресивність та дратівливість;
  • нерозбірливість у видах напоїв;
  • великі дози споживання алкоголю.

Якщо вчасно не звернутись по допомогу, можна спровокувати погіршення стану пацієнта включно до появи фізичних змін та хронічних станів.

Переваги лікування алкоголізму в клініці «МедікоМенте»

Перевагами лікування в клініці «МедікоМенте» є наявність сучасного обладнання, кваліфіковані спеціалісти, комплексний підхід до лікування та комфортні умови перебування. Зверніться до фахівців клініки та оцініть ефективність сучасного лікування алкоголізму. Результат не змусить себе чекати!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат