Наш фронт

13.03.2022 11:54 ПОДІЇ

Два тижні ми тримаємо удар. Російські фашисти загарбали майже весь південь країни, і лише Маріуполь мужньо протистояв ворогам. Тоді рашисти вирішили просто зрівняти місто з землею. Бомблять житлові будинки, лікарні та школи.

Загалом кремлівські виродки зруйнували в Україні майже три сотні шкіл, десятки лікарень. Убито близько тисячі цивільних людей і майже 50 дітей.

Ця російська чума не зупиняється ні перед чим. Нам потрібна допомога НАТО, але це неможливо, бо ніхто не хоче втягуватися у війну з дикунами, які мають ядерну зброю.

Україна наодинці. Ми могли би бути сильнішими і нас ніхто би не здолав. Але вся історія сучасної України — це історія пограбунку держави владою та олігархами. І здача інтересів держави, коли ми повелися на обіцянки країн Будапештського меморандуму, відмовившись від ядерної зброї.

«Війна проти України почалася ще у 1991 році, коли ми ганебно обрали комуніста Кравчука, а він за хабар у вигляді вілли на березі Женевського озера від бандитів Медведчука—Суркіса здав країну. Це вони продали на металобрухт 7-й у світі транспортний флот, 11-й риболовецький і військовий.

Далі, ворюга-Кучма — пахан і батько бандитів-олігархів. Тимошенко, Тігіпко, Ющенко—Балога, бандити Януковича, Порошенка, Гройсман, Яценюк і всі нинішні олігархи… Тому й не було і нема пенсій, зарплат, армії.

Зараз вони на ефірах розповідають нам, як боронити Україну… ДЛЯ НИХ І ЇХНІХ ДІТЕЙ, щоб ще 30 років обкрадати українців. Останні 2,5 роки — не виключення.

А Путін прийшов на добиту і знекровлену Неньку. Добити і привласнити. Він — відверта тварина, а наші «путєнчики» на ефірах ТБ, а в парламенті — їхні партії.

І героїчний НАРОД України вмирає за свою землю і, на жаль, за політичне майбутнє знов цієї ж гидоти. А бидло, яке голосує за хабарчики на виборах, зараз НІЧИМ не допомагає фронту. Вони сидять як щурі і чекають нових виборів і хабарчиків від убивць-олігархів. Така вона правда», — написав політик Сергій Ратушняк у соцмережах.

Честь і хвала тим закарпатцям, які в тилу віддають усі сили, щоб допомогти нашим бійцям на фронті, та гостинно приймають переселенців. Через Закарпаття пройшло вже понад 500 тисяч переселенців. Майже 70 тисяч зупинилися у нас, а решта пішли за кордон.

Ми вистоїмо. А Путін Україною подавиться.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат