На Рахівщині лісовоз втікав від лісової охорони і перекинувся у рівчак

27.12.2021 12:00 КРИМІНАЛ

25 грудня, проводячи патрулювання лісових обходів працівники державної лісової охорони Лазещинського лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» Боднарюк М. Ю. та Маскалюк   В. Д. у лісовому масиві урочища Стебний почули звук двигуна вантажного автомобіля і запідозривши факт вчинення лісопорушення направилися вбік виявленого шуму.

Наближаючись до вантажівки, майстри лісу були помічені невідомими особами, які швидко сіли в завантажений деревиною автомобіль ЗІЛ 131 без номерних знаків та зникли з місця події.

Про виявлений факт крадіжки лісу було повідомлено мобільну рейдову бригаду ДП «Ясінянське ЛМГ» на чолі з лісничим Лазещинського лісництва Кувіком В. І., яка оперативно виїхала на зустріч лісопорушникам збоку смт Ясіня.

Втікаючи від переслідування, рухаючись у бік населеного пункту присілку Стебний, вантажівка перекинулася у потічок, а невідомі особи, які вчинили лісопорушення, зникли з місця аварії.

Мобільна рейдова бригада рухаючись у бік лісового фонду виявила перекинуте авто з деревиною та викликала на місце події поліцію і слідчо-оперативну групу.

Правоохоронцями проводяться оперативні заходи щодо встановлення власника вантажівки та осіб, які причетні до крадіжки лісу. За попередніми оцінками лісопорушниками було незаконно вивезено з лісового фонду підприємства деревини ялини європейської в об’ємі 8,5 м3.

Закарпатське ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат