Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26580, 20

Цьогоріч   в області закупили житло для   чотирьох родин чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, голова облдержадміністрацій Олександр Ледида зустрівся із представниками громадський організацій чорнобильців краю.

Ритмічна робота митників спонукає до збільшення міжнародних автоперевезень

Чопська митниця на трьох кордонах з країнами ЄС з початку року оформила майже 6 мільйонів тонн вантажів
Цього четверга (25.04.13) у м. Ужгороді на автотерміналі «Закарпаття», де розташований митний пост «Ужгород-вантажний» відбулася зустріч перевізників Закарпаття з митними органами України та Угорщини.

В українця у Закарпатті вилучили 9 ящиків сигарет

25 квітня, близько 22.00, співробітники відділу прикордонної служби «Саловка» запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон до Угорщини підакцизних товарів.

Де в Ужгороді продаватимуть розсаду

В Ужгороді визначили місця для торгівлі весняною розсадою.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

100-річний Будапештський цирк виступить у Перечині

Цирк «Європа» провів в Ужгороді майже два тижні. Артисти виступатимуть перед ужгородцями ще на вихідних. Потім цирк поїде до Перечина.  

На Закарпаття приїде прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Приватний візит у місто Берегово прем’єр-міністра Угорщини Віктор Орбана, про який повідомляло Закарпаття онлайн, відбудеться у п’ятницю, 26 квітня, і триватиме всьог кілька годин.

Siemens перенесе виробництво з Бразилії на Закарпаття

Компанія Siemens Enterprise Communications планує передислокувати свої виробничі потужності в Україну.

В Ужгороді цілодобово стоять в чергах, щоб отримати Шенгенську візу

У черзі до Європи. Вже кілька тижнів українці від світання до смеркання виборюють перепустку в Старий світ.

50 % абортів складає до кількості народжених в Ужгороді — 2011 рік

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало болюче, але актуальне питання: «Сучасна проблема: аборти - чи можна пережити трагедію особисто/у сім’ї і як відновити життя». Йшлося про досвід організаторів кризових центрів для жінок, експертів із спеціальних навчальних програм тощо.  

На Закарпатті триває уніфікація політикуму

Зростає попит на третю силу. Опозиція чинить цьому запеклий опір, але не користується суттєвою підтримкою електорату. Останній не йме віри, мабуть, уже жодній з існуючих партій. За цих умов зростає попит на третю силу — до того ж не обов’язково це мала би бути класична партія.

До 180 доларів складає один переказ з-за кордону в Україну

25 квітня в Ужгородському прес-клубі пройшло перше засідання Фінансового клубу, організатором якого став Банк ПІВДЕННИЙ. Цього разу представники мас-медіа дізнались про нюанси здійснення грошових переказів та їх економічне значення для Західної України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 квітня. Нехай всі рішення приймаються з легкої руки, а день буде багатим на сюрпризи. Не змушуйте себе працювати понад міру, релаксуйте з улюбленою кавою й плануйте майбутні вихідні. Вдалої п’ятниці й корисних справ сьогодні!

Президент призначив Якубця головою Хустської РДА

Про це йдеться у відповідному указі президента.

На Закарпатті провели мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Напередодні 27 роковин Чорнобильської трагедії, 25 квітня в Управління ДСНС України у Закарпатській області біля пам’ятної стели пожежникам-ліквідаторам цієї техногенної катастрофи відбувся мітинг-реквієм. Недаремно епіграфом до пам’ятного знака були обрані слова Кобзаря „І мертвим, і живим, і ненародженим...”, які є своєрідним генетичним кодом української нації.

За найсмачніший бограч закарпатці можуть отримати 25 тисяч гривень

9 травня в нашій області відбудеться чемпіонат з приготування бограчу. Захід цікавий тим, що участь у ньому братимуть команди з усього Закарпаття. Усі учасники, серед яких закарпатці віком від 20 років (на сьогоднішній день найстаршому – 62!), змагатимуться за головний приз – 25 тисяч гривень.

Службові особи Мукачівської РДА перевищували повноваження

24 квітня Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері до ЄРДР (Єдиного реєстру досудових розслідувань) внесено відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) щодо посадовців Мукачівської РДА .

В Закарпатській ОДА відбулася передвеликодня Рада церков

Саме про важливість роботи релігійних громад щодо опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування, та участі у акціях по боротьбі з туберкульозом та СНІДом, просвітницьку роботу та пропагування моральних цінностей спілкувались духівники та керівники краю. У четвер, 25 квітня, під головуванням Олександра Ледиди відбулась традиційна передвеликодня Рада церков.

На Закарпатті регіональна координаційна група АТЦ провела чергове антитерористичне навчання

25 квітня ц.р. координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове командно-штабне антитерористичне   навчання на особливо важливому об’єкті електроенергетики – електропідстанції «Мукачево».

Закарпатське відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Бескид» за недобросовісну конкуренцію

Як показало розслідування, Товариство у 2012 році працювало з порушенням Закону України «Про відходи». А саме, здійснювало виробничу діяльність без отримання дозволу та ліміту на утворення і розміщення відходів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат