Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26620, 20

«Квартет» незаконних мігрантів спробував подолати гори на Перечинщині

Взаємодія прикордонників Чопського загону та співробітників МВС, зокрема, підрозділу «Беркут», завадила незаконним мігрантам потрапити в Італію на заробітки.

День книги в Ужгородській міській центральній бібліотеці

23 квітня в Ужгородській міській центральній бібліотеці відзначали Всесвітній День книги. Це знаковий день для світової літератури, знаковий день для тих, хто пише, хто видає, хто працює з книгою, а також для тих, хто її любить, а отже для всіх нас!

Податківці розповідали студентам УжНУ про право на податкову знижку

Лекцію для майбутніх економістів Ужгородського національного університету провели голова правління територіального відділення АППУ Марта Волощук та   начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

Суб’єктам господарювання рекомендовано утриматися від необгрунтованого підвищення цін на яйця

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації спеціалізованим мережам роздрібної торгівлі щодо ціноутворення на яйця курячі в період травневих свят.

Майже   92 % видатків бюджету області спрямовані на соціально-культурну сферу

Про це у середу, 24 квітня, під час брифінгу розповів директор департаменту фінансів Закарпатської облдержадміністрації Петро Лазар.

Про проблеми розвитку туризму говорили в ОДА

У середу, 24 квітня, очільник краю Олександр Ледида зустрівся з головою Держагенства України з туризму та курортів Оленою Шаповаловою.

В Ужгороді вимірюватимуть тиск та вчитимуть невідкладній допомозі

Щорічно з 1 квітня по 1 травня проходить Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста.

LALO Project презентують кліп на саундтрек до фільму для «Каннських Левів» (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. Танцювальный трек у стилі electro-dance «In This Moment» з ніжним вокалом і надихаючим гітарним соло увійде до французької короткометражки-учасника «Каннських Левів», найвідомішого фестивалю реклами у світі.

Як отримати ідентифікаційний код дітям до 16 років

Дитина, яка не досягла шістнадцяти років або є неповнолітньою і ще не має паспорта, не може самостійно отримати документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі («ідентифікаційний код»). Замість неї це може зробити один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник).

Ужгородський коньячний завод визнали сумлінним платником податків

Два закарпатські підприємства - переможці всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2012».

Чеські рок-гурти виступатимуть під час фесту у Закарпатті

У травні на Закарпатті відбудеться фестиваль «Швейк тур». Його організаторами є місто Їглава та край Височіна Чеської Республіки, а також місто Ужгород та   Закарпатська обласна   рада.

Закарпатець підкорив п’ять рекордів України

Виноградівець Михайло Гал підкорив п’ять рекордів України та підняв вагу, більшу за теперішній рекорд світу. І це ще не всі досягнення 42-річного важкоатлета на 5-х Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з важкої атлетики, які наприкінці минулого тижня пройшли у Виноградові.

Бескидський тунель почнуть будувати у червні

Асоціація «Інтербудмонтаж» в червні почне будувати новий Бескидський тунель на гроші ЄБРР та Європейського інвестиційного банку. Після завершення будівництва в 2016-му Україна зможе пропускати до Угорщини 100 поїздів на добу - удвічі більше, ніж зараз. Далі мовою оригіналу.

Інформація для ужгородців: Графік Пасхальних Богослужінь

Графік Пасхальних Богослужінь та освячення пасок у православних храмах м. Ужгород.

Араб "купив" закарпатку за 17 тисяч доларів і тепер силоміць утримує в Лівані

По допомогу до закарпатських правоохоронців звернулася жителька села Розівка. Вона розповіла, що її 27-річна дочка, яка в листопаді минулого року поїхала на заробітки до Саудівської Аравії, зв'язалася з нею через соціальну мережу та розповіла свою історію.

Угорці Закарпаття теж вимагатимуть автономію?

У Будапешті, відбулася зустріч представників угорських нацменшин сусідніх з Угорщиною країн з Президентом Угорщини Яношом Андером.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 24 квітня. Екватор тижня присвятіть корисним справам і бажаним співрозмовникам. Нехай ароматна кава надихає на нові звершення. Додавайте до неї улюблені солодощі й не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня!

Громадська рада при Закарпатській ОДА складається зі 120 громадських організацій

У вівторок, 23 квітня, відбулася зустріч керівника краю Олександра Ледиди, його заступника Антона Громового з головою Громадської ради Федором Харутою та членами президії Громадської ради при облдержадміністрації ІІ скликання.

Хлібопекарським підприємствам запропонували борошно з державного фонду

У вівторок, 23 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада стосовно цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів.

На часі модернізація профтехосвіти краю (ФОТО)

У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат