Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26600, 20

Закарпатські водокористувачі звітуватимуть за новими формами

За новими формами платники повинні складати податкову декларацію по збору починаючи з другого кварталу 2013 року, оскільки оприлюднення нових форм податкової звітності по збору відбулося у першому кварталі 2013 року.

Міграційна служба відзначила кращих конкурсантів

Сьогодні в Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбулося відзначення переможця та лауреатів першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 2013 року. Такі змагання в країні проводяться вже вшосте, однак вперше в них взяли участь представники міграційної служби.

В Ужгороді вчителям хронічно   затримують зарплату

Сьогодні вже 25 квітня, а працівники шкільних та дошкільних закладів Ужгорода все ще не отримали аванс, який повинен надходити на зарплатні картки до 15 числа кожного місяця.

Знахідка на березі Тиси — сигарети, вартістю 25 тисяч гривень

Прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону вкотре під час перевірки берегової відмілини річки Тиса виявили на відстані близько 15 метрів від лінії державного кордону вісім пакунків загорнутих в чорний поліетилен.

У головного міліціонера Мукачева — новий заступник

24 квітня заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив особовому складу Мукачівського міськвідділу міліції нового заступника начальника-начальника кримінальної міліції підполковника Дмитра Чебана.

Закарпаття має двох нових керівників місцевої міліції

Тепер уже колишнього керівника правоохоронців Рахівщини Павла Басарабу призначено т.в.о. начальника Тячівського райвідділу міліції. Т.в.о. начальника Рахівського райвідділу призначено Віталія Клемпоту.

Правоохоронці затримали чоловіків, які побили депутата Якубця

В Іршавському районі представники правоохоронних органів затримали кількох молодих людей, підозрюваних у нападі на хустського депутата та потенційного керівника Хустської РДА Василя Якубця.

У мукачівському замку продаватимуть напої та морозиво

Депутати Мукачівської міської ради 25 квітня вирішили здати в оренду частину замку під “каву, морозиво та прохолоджуючі напої”. Про це йдеться у відповідному рішенні сесії.

62 торгові патенти анулювали у Закарпатті

За торгові патенти до місцевих бюджетів сплачено 4,7млн.грн. Це на 123,4тис.грн. більше, ніж за   відповідний період минулого року.

Водія з 3 тоннами металобрухту зупинили у Закарпатті

Днями, під час відпрацювання міста Тячево, інспекторами ДПС ДАІ було зупинено вантажівку марки «Mercedes» заповнену металобрухтом.

В Ужгороді пройде програма "Здоров'я для жінок" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стало започаткування на Закарпатті проекту «Заплануй сім’ю на здоров’я!» у рамках Програми «Здоров’я жінок України», що розпочинається цього тижня і триватиме до осені.

В Ужгороді пройде сільськогосподарський ярмарок

З метою поліпшення задоволення попиту населення, підтримки місцевих товаровиробників та насичення споживчого ринку товарами за цінами виробників по вул. Фединця в Ужгороді 27 квітня проводитиметься обласний сільськогосподарський ярмарок. 

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 25 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ, однак, не поспішайте з висновками. Адже до завершення тижня ще є трохи часу. Кавуйте з насолодою і нехай ніщо не зіпсує цей затишний ранок. Гарного дня й приємного прокидання!

Головний податківець переміг головного митника

Як відомо, в Україні було створено Міністерство доходів та зборів, яке об’єднало Податкову та Митницю. Відповідно, виникло питання, хто ж в регіонах буде очолювати об’єднану структуру.

Пожежники провели показові навчання для дітей та дорослих

Аби запобігти пожежам   в період весняно-літнього пожежонебезпечного періоду та попередити загорання у житловому секторі працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками зацікавлених служб та відомств...

З податковим електронним ключем можна звітуватись до органів Пенсійного фонду й статистики

Відтепер ключ електронного підпису, виданий Центром сертифікації при ДПС у Закарпатській області, дає змогу звітуватися в режимі он-лайн не лише податковій.

Що нового готові запропонувати закарпатські вузи абітурієнтам?

Незабаром чимала кількість випускників шкіл зіштовхнеться з питанням у який вуз вступати та, яку обрати спеціальність. Наразі ж ринок освіти пропонує чималий спектр різних напрямків для навчання. А інколи у переліку зустрінеш і нові та незвичні професії.

Олександр Ледида   пообіцяв жителям Міжгір’я сприяти у призначенні виборів селищного голови

Про це голова Закарпатської облдержадміністрації повідомив під час зустрічі з громадськими активістами селища.   Зокрема, голова громадського об’єднання «Позиція» Ярослав Мандель розповів: жителі смт. Міжгір’я уже досить довго чекають на позачергові вибори нового керівника населеного пункту.

В Україні почали політичну люстрацію  

23 квітня 2013 року в Києві відбулася презентація ініціативи створення об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ. Серед ініціаторів також закарпатці – Микола Ковальчук та Олександр Солонтай. Учасниками презентації стали 180 людей присутніх на зустрі в залі та 344 он-лайн глядачів прямої веб-трансляції.

Водопровідні мережі Закарпаття на чверть аварійні

Державний комітет статистики України опублікував інформацію про протяжність ветхих та аварійних водопровідних мереж в регіонах України.
У Закарпатській області такими вважаються 293,1 кілометрів водоводів, що становить 23,4 відсотка до загальної їх довжини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат