В Ужгороді пройде фестиваль, де пропагуватимуть вуличні культуру й розваги (АНОНС)

admin 14.08.2014 11:12 ДОЗВІЛЛЯ

Незабаром стартує «Карпатський Вавилон» — перший Міжнародний фестиваль національних культур, який проходитиме в Ужгороді 23-24 серпня.

Цей захід покликаний об’єднати всі духовні надбання, розмаїття культур різних народів, сформувати суспільне сприйняття вуличної культури, поширити світовий досвід проведення вуличних розваг та заходів арт-культури.
Головним завданням фестивалю є створення умов для піднесення масової етно-культури, особливо в молодіжному середовищі, а також підвищення рівня толерантності в міжнаціональних відносинах. Враховуючи останні події в Україні та прагнення українського народу повноцінно долучитись до європейської спільноти, фестиваль «Карпатський Вавілон» має всі шанси стати прикладом духовного єднання та прагнення різних народів до мирного співіснування, обміну досвідом та культурними цінностями.

Фестиваль є тим універсальним майданчиком, де кожна людина, колектив або організація мають можливість внести благодійну лепту. Проявити себе як волонтер, як спонсор, як партнер. Як активний учасник, як помічник, як один з організаторів - на добровільній основі.

У програмі Фестивалю заплановано:
- Виступи представників театрів, народних колективів, творчих колективів та молоді. А також, артистів вуличного жанру   з інших міст;
- Гала-концерт, присвячений церемонії відкриття Фестивалю;
-Костюмована карнавальна хода у своїх національних вбраннях, на відкритті Фестивалю за участі містян та всіх запрошених колективів, гостей міста, туристів;
-Дитяча   карнавальна хода на закритті Фестивалю
- Благодійні акції , в тому числі , відвідування лікарень, дитячих будинків, реабілітаційних центрів.
Паралельно проходитиме фестивальна ярмарка, на якій всі гості та учасники   зможуть посмакувати традиційними закарпатськими стравами, випити «погар» хорошого вина, а також придбати цікаві сувеніри.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : мистецтвофестивальКарпатський Вавілон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат