Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26520, 20

Закарпатці можуть розраховувати на відкриття авіарейсу "Ужгород-Прага"?

За місяць авіакомпанія, що обслуговує рейси з Ужгородського аеропорту, остаточно визначиться, чи розпочне рейси в напрямку Ужгород-Прага-Ужгород. Про це телеканалу «Перший Діловий» повідомили представники компанії, що займається перельотами

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 29 квітня. Бадьоро розпочати тиждень допоможе філіжанка улюбленої кави. Оточуйте себе приємними речами й бажаними людьми. Додавайте до кавового аромату хороших спогадів від вихідних, а також нових ідей, спрямованих на майбутнє. Гарного дня й успішних справ сьогодні!

В Ужгороді горів автомобіль депутата Закарпатської облради, проректора УжНУ Юрія Перести

28 квітня СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу)

Огляд закарпатської преси за 21-27 квітня

Огляд регіональних закарпатських газет за минулий тиждень

З лав Єдиного Центру виключили Юрія Пересту

Сьогодні в Ужгороді розпочала роботу звітно-виборча конференції міської організації політичної партії Єдиного Центру. В її роботі беруть участь делегати від усіх первинних осередків, а також керівники обласної організації партії.

Українські заробітчани   переказують додому гроші "цивілізовано"

Днями в Ужгородському прес-клубі пройшло перше засідання Фінансового клубу, де представники мас-медіа дізнались про нюанси здійснення грошових переказів та їх економічне значення для Західної України.

«Музика, народжена Львовом» - свято від пива «Львівське» до Дня Львова

11 травня 2013 року з нагоди Дня Львова – пиво «Львівське» представляє незабутнє свято – музичний літопис «Музика, народжена Львовом». Вперше трьохсотлітня музична історія міста Лева лунатиме у його «серці» завдяки бренду «Львівське». Вона оживе у творах найвідоміших композиторів та виконавців, які були натхненні Львовом: від Ксавера Моцарта до Володимира Івасюка.

Покарана ініціативність

Ініціатива карається — ця істина давно відома й багато разів перевірена на практиці. Правда, методи покарання бувають різними. Як, для прикладу, поставити на місце занадто ініціативну жінку? В Чопі над цим питанням не дуже заморочувалися, а застосували давній прийом — кулаком в обличчя, а далі ногами по тілу. Щоб знала, як втручатися не у свої справи!

Коротко з редакційної пошти

До редакції «РІО» надійшов лист від ліквідатора аварії на ЧАЕС Юрія Келемена.

Пішли по криміналу

Жорстоке побиття з політичним присмаком.

Щоб народжувати в безпеці й комфорті

До вересня 2014 р. на Закарпатті з’явиться надсучасний
перинатальний центр.

Як змінили перший підручник   із історії для школярів

11-класники вже не вивчають Помаранчеву революцію і справу Гонгадзе. У тестах їм не зустрінуться Іван Драч та Левко Лук’яненко. 5-класникам не розповідають, що Голодомор був навмисно спланованим. А історію Української повстанської армії їм викладають разом із історією радянських партизанів. Шкільні вчителі вперше отримали спільний із російськими колегами підручник.

За чиї кошти і як саме ремонтуватимуть   пл. Театральну?

Наприкінці березня під час прес-конференції міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов обіцяв із настанням тепла взятися за ремонти, зокрема і пл. Театральної. Площу обіцялося не просто підлатати, а відремонтувати капітально.

З тераси нового кафе-бару «Fellini» зловмисники викрали туї, які стояли тут усього день

Днями в Ужгороді гостинно відкрилися двері кафе-бару «Fellini», що в мікрорайоні «Білочка на розі вулиць Перемоги та Белінського. Гарний інтер’єр у стилі лаунж, особливо привабливий для молоді, зі шкіряними різнокольоровими диванами, ідеальною для спекотної пори прохолодою і простором, затишна атмосфера. Господарі подбали і про естетику прилеглої території: тротуар викладений бруківкою, висаджено молоді туї.

Обласну стоматологію залишили без даху

Донедавна тут можна було лікувати зуби без-коштовно. Щодня дан-тисти приймали близько сотні пацієнтів, третина
з яких — із навколишніх сіл, лікували дітей, пенсіонерів та соціально незахищених громадян.

Влада встановить   в Ужгороді понад сім десятків МАФів

Частина будок «виростуть» у історичному центрі.

На Закарпатті   вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів-чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, в Ужгороді на площі Дружби народів відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці Чорнобильскої трагедії.

Рівно 27 років тому Україна пережила маштабну техногенну катастрофу – аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні закарпатці вшановують пам’ять тих, хто ціною власного здоров’я та життя ліквідовував наслідки аварії.

В Ужгороді затримали   Копчу-молодшого

У п’ятницю близько десятої години ранку працівники карного розшуку УМВС затримали Юрія Копчу — сина кримінального авторитета з Великого Березного Володимира Копчі, котрий у грудні 2011 року жорстоко вбив 30-річного Павла Опаленика. Сиротою тоді залишилася 8-місячна дитина, вдовою — вагітна дружина. Копча-молодший під час цих подій підпалив і розбив машини двох односельчан, після чого разом із батьком та ще кількома спільниками подався в біги.

Цьогоріч   в області закупили житло для   чотирьох родин чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, голова облдержадміністрацій Олександр Ледида зустрівся із представниками громадський організацій чорнобильців краю.

Ритмічна робота митників спонукає до збільшення міжнародних автоперевезень

Чопська митниця на трьох кордонах з країнами ЄС з початку року оформила майже 6 мільйонів тонн вантажів
Цього четверга (25.04.13) у м. Ужгороді на автотерміналі «Закарпаття», де розташований митний пост «Ужгород-вантажний» відбулася зустріч перевізників Закарпаття з митними органами України та Угорщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат