Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26480, 20

У суботу словаки брататимуться з українцями

Наступної суботи,11 травня на українсько-словацькому кордоні (пункт пропуску Ужгород—Вишнє Нємецке) вчергове пройде День добросусідства.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 6 травня. Сподіваємося, що вихідні вдалися, бо травневі свята тривають. Тож доїдайте свою смачну паску й смакуйте зранку улюбленою кавою. Світлого Великодня, приємних митей, бажаних людей навколо. А також гармонійного понеділка!

В Ужгороді частину площі Петефі зробили пішохідною (ФОТО)

Сьогодні міська влада Ужгорода заборонила рух для транспорту на частині площі Петефі.

В дворі Ужгородської мерії спалили BMW

В ужгороді черговий підпал автомобіля. Цього разу прямісінько в дворі мері спалили BMW 525.

«Закарпатський Едельвейс» ввосьме прикрасив Ужгород

23—25 квітня в Ужгороді відбувся Восьмий міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацького мистецтва «Закарпатський Едельвейс». Цей захід започатковано на межі тисячоліть для збереження і популяризації мистецтва різних жанрів серед дітей та молоді різних народів.

Футбол. Відбулись зміни серед лідерів Чемпіонату Закарпаття

У четвер 2 травня відбувся 3 тур чемпіонату Закарпаття у вищій та першій лігах. У Виноградові один із лідерів вищого дивізіону «Середнє» екзаменувало на міцність місцевий «Севлюш». Перед стартовим свистком присутні хвилиною мовчання вшанували Юрія Дудаша та Петра Продана, які трагічно пішли з життя. Їх поховання відбулось цього ж дня. Ю. Дудаш до 2011 року був плеймейкером команди «Севлюш» і одним із кращих півзахисників атакувального плану цього клубу. Петро Продан також провів бурхливу карєру, виступаючи в різних коамандах Виноградівщини та Закарпаття.

Футбол. "Говерла" — "Карпати" — 2:1

"Говерла" у домашньому матчі одержує вольову перемогу над "Карпатами" і продовжує боротьбу за виживання.

У Великдень ужгородців закликають потурбуватися про майно

Телефони міськвідділу працюють цілодобово – черговий Ужгородського МВ УМВС: 102, 61-43-46

ДАІшники — керівникові МВС Захарченку: "Нас перетворили на рабів і учасників грабіжницького ОЗУ"

(мовою оригіналу) "Господин Министр, вы знаете, что украинские граждане все сильнее ненавидят нашу милицию? Мы, как разбойники, вынуждены каждый день выходить на дороги и грабить, грабить и грабить. Мы выходим на работу в 7 часов утра, домой попадаем после часа ночи....".

Балаболам   дах зриває…

Ще не вщухли пристрасті навколо побиття бандитами голови Хустської райдержадміністрації, як цього тижня силовики розповсюдили ще одну новину бандитського характеру: хтось підпалив автомобіль депутата Закарпатської облради Юрія Перести.

Євросуд: Юлю   арештували незаконно

Після того, як із в’язниці випустили опального опозиціонера Луценка, зажевріла надія на те, що наступною випустять і лідера опозиції Юлію Тимошенко.

За сквери подякуйте небайдужим

Ужгород потребує зелених зон, а також дбайливого ставлення до них.

Чверть століття «Беркут» допомагає   закарпатцям будувати

Вже, мабуть, тисячі закарпатських будинків збудовані чи приведені до ладу з допомогою матеріалів від мережі магазинів «Беркут». Це один із найкращих прикладів закарпатського бізнесу — відповідального перед клієнтами і кредиторами, а завдяки стилю керівництва — стійкого до економічних потрясінь, яких за чверть століття було чимало. А саме 25 років діяльності відзначатиме у травні структура Андрія Сугая. І саме його журналісти області (у складі журі «Міжнародної ради ВІЖИ-3000») нещодавно назвали одним із десяти «Найкращих закарпатців» за підсумками року, причому серед митців, медиків, творчих особистостей він єдиний представляє саме підприємництво. А тут втримати першість, як відомо, найбільш складно.

«Я просто розгубилася   й забрала чужу дитину...»

Жінка, що викрала з лікарні 3-місячного малюка, засуджена до чотирьох із половиною років ув’язнення.

Чоловік через ревнощі вбив   молотком дружину, а вину хотів скинути на невідомих...

Минулих вихідних близько п’ятої години ранку до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця Ужгорода про те, що на сходах у коридорі будинку за місцем проживання невідомі особи вбили його дружину, повідомляє Діана Дорогій із Ужгородського міськвідділу міліції.

Молодшого Копчу   не встигли затримати,   як одразу ж відпустили під заставу...

«РІО» повідомляла про затримання міліцією 18-річного мешканця Великого Березного Юрія Копчі, сина кримінального авторитета. Затриманого доправили спершу до слідчого, а відтак в Ужгородський міськрайонний суд для обрання йому міри запобіжного заходу.

Генконсульство Угорщини   НЕ радить їхати через   КПП «Тиса (Чоп — Загонь)»

Останніми днями з огляду на травневі свята значно зріс рух на ППК «Чоп — Загонь», що значною мірою спричинено мікроавтобусами, які везуть пасажирів та багаж із Західної Європи.

Ужгородський «Зефірчик»   виборов перше місце на Міжнародному конкурсі в Києві

Нещодавно танцювальний ансамбль Центру   творчого розвитку дітей «Зефірчик» брав участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі молодих виконавців «Кришталева мрія», що проходив у м. Києві.

Мегавихідні

Цього року календар прихильний до українців. Першотравневі свята, Пасхальні свята, а потім Свято перемоги. Фактично двотижневі вакації від 30 квітня до 13 травня. Важко між ними втиснутися у шпаринку, щоб трохи попрацювати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат