Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26460, 20

Закарпаття готується відзначити День Перемоги

У вівторок, 7 травня під керівництвом заступника голови - керівника апарату обласної адміністрації Антона Громового та заступника голови обласної ради Андрія Сербайла відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня Перемоги.

Двигуни для човнів й 50 патронів до вогнепальної зброї   виявили на   Чопській митниці


Чопські митники Міндоходів України завадили двом нашим співвітчизникам незаконно ввезти з-за кордону моторні двигуни без сплати податків і зборів та 50 прихованих набоїв до мисливської вогнепальної зброї.

Мукачівські орієнтувальники мандрують за маршрутом Закарпаття— Словаччина

Під час травневих канікул група орієнтувальників з мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" здійснить велоподорож по наймальовничішій частині Закарпатської низовини, що займає південно-західну окраїну Закарпаття та південно-східний кут Словацької Республіки.

Закарпатські експортери отримали понад   100млн.грн. відшкодування ПДВ

Це складає майже 94% відшкодованих сум. Загалом за січень-квітень 2013 року   платникам області відшкодовано 107,4млн.грн. ПДВ. Зокрема, у квітні цього року - 20,4млн.грн.

Француза в Ужгороді обікрали на Великдень

В неділю вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС надійшла заява від 54 річного громадянина Франції, пенсіонера, про те, що його обікрали.

На День перемоги в Ужгороді організують "Військовий привал" (АНОНС ЗАХОДІВ)

Анонс заходів до відзначення Дня перемоги – 9 травня 2013 р. у м. Ужгород

Прикордонники затримали жителя Німеччини, який хотів вивезти майже 2 тисячі пачок сигарет

У понеділок, 6 травня, в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили чималу партію прихованих сигарет в автомобілі громадянина Німеччини.

Напередодні Дня Перемоги в Ужгороді   відбувся   парад духових оркестрів Закарпаття

Сьогодні в Ужгороді в рамках відзначення 68-ої річниці Перемоги вулицями міста пройшов марш-парад духових оркестрів з різних районів області.

В Ужгороді пройде фестиваль "Швейк Тур" АНОНС

Фестиваль «Дні чеськоі культури в Ужгороді» відбудеться в обласному центрі наприкінці травня. За словами організаторів, це буде найдовший культурний захід в історії міста, адже триватиме впродовж   10 днів.

Білоруський турист загубився у горах Закарпаття

06 травня о 18:45 до ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про загублення туриста, з Республіки Білорусь 1984 року народження, в районі г. Піп-Іван, Рахівського району.

Європейська еліта візьме участь у "Ерделівських читаннях" в Ужгороді

25 травня – день народження Адальберта Ерделі. З цього приводу у Закарпатському художньому інституті відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Ерделівські читання».

Виставка живопису, фотографії, комп’ютерної графіки відкриється в Ужгороді

“Фрагментації” – саме так називається виставка сучасного мистецтва, яка незабаром відкриється у одній з художніх галерей Ужгорода.

Виставка військової техніки відкриється в аеропорту "Ужгород"

В Ужгородському аеропорту протягом шести днів буде працювати виставка моделей військової техніки.

Набої до зброї вилучили в українця у Закарпатті

Вчора, прикордонники Мукачівського загону відділу «Лужанка» виявили у легкову автомобілі марки «Мерседес», який в’їжджав в Україну приховані набої.

Незабаром відбудеться фінальний поєдинок за кубок Закарпаття з футболу

В четвер 09 травня традиційно, в день Перемоги на стадіоні села Кольчино відбудеться, фінальний поєдинок кубку Закарпатської області з футболу.

Балога розпалює міжцерковну ворожнечу

«Всі ми добре розуміємо, що сьогодні церква в широкому розумінні життя - більше, ніж духовність. Особливо, якщо це РПЦ . Але остання просто вже переходить усі межі адекватності", — вважає місцевий універсальний "спец" в усіх галузях людських знань.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 7 травня. Прокидайтеся у затишку й від аромату улюбленої кави, яку для вас готує хтось бажаний. Додавайте до свого ранку приємних емоцій і не розчаровуйтеся через дрібниці. Корисних справ й очікуваних результатів!

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір з петанку

Змагання з петанку запланували в Ужгороді на 10-12 травня, повідомляє Варош.

Гандбол. Ужгородські «Карпати» достроково стали чемпіонами України

Ужгородські «Карпати» перемогли криворізьку «Спарту» 33:27, таким чином оформили достроково чемпіонство.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат