Міліція: закарпатський голова села прямо у сільраді побив пенсіонера

admin 20.08.2014 10:59 КРИМІНАЛ

Сільський голова Нижньої Апші побив пенсіонера прямо в сільраді.

Чоловік звернувся до медиків, щоб ті встановили ступінь завданих ушкоджень

З міліцейських джерел з’явилася інформація, що 61-літнього пенсіонера з Нижньої Апші Тячівського району прямо в приміщенні сільради побив тамтешній сільський голова Василь Йовдій.  

Потерпілий через це навіть звернувся до лікарів, які мають встановити ступінь завданих йому тілесних ушкоджень. Мотиви агресії сільського голови пенсіонер окреслив формулюванням «на грунті раптово виниклої неприязні». Конкретно в чому там справа – повинні розбиратися правоохоронці.  

Варто зауважити, що Василь Йовдій є лідером партії «Єдиний Центр» на Тячівщині й доволі одіозною особистістю. З   2007-го по 2010-й він очолював Тячівську РДА, був депутатом райради, а цього року в травні на безальтернативній основі (двоє його конкурентів напередодні зійшли з виборчих перегонів) обраний сільським головою Нижньої Апші.   Василь Йовдій був серед тих, хто, бажаючи посадити в крісло свою людину, організовував брутальний   тиск на Михайла Данилюка, аби той написав заяву про свою відставку з поста голови Тячівської РДА, хоча рішення такого роду – в компетенції райради.

admin

ТЕГИ : побиттясільський головаЗакарпаття

Коментарі :


20.08.2014 11:09 апша

йобдій-уйобдій


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат