Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26540, 20

Закарпатець підкорив п’ять рекордів України

Виноградівець Михайло Гал підкорив п’ять рекордів України та підняв вагу, більшу за теперішній рекорд світу. І це ще не всі досягнення 42-річного важкоатлета на 5-х Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з важкої атлетики, які наприкінці минулого тижня пройшли у Виноградові.

Бескидський тунель почнуть будувати у червні

Асоціація «Інтербудмонтаж» в червні почне будувати новий Бескидський тунель на гроші ЄБРР та Європейського інвестиційного банку. Після завершення будівництва в 2016-му Україна зможе пропускати до Угорщини 100 поїздів на добу - удвічі більше, ніж зараз. Далі мовою оригіналу.

Інформація для ужгородців: Графік Пасхальних Богослужінь

Графік Пасхальних Богослужінь та освячення пасок у православних храмах м. Ужгород.

Араб "купив" закарпатку за 17 тисяч доларів і тепер силоміць утримує в Лівані

По допомогу до закарпатських правоохоронців звернулася жителька села Розівка. Вона розповіла, що її 27-річна дочка, яка в листопаді минулого року поїхала на заробітки до Саудівської Аравії, зв'язалася з нею через соціальну мережу та розповіла свою історію.

Угорці Закарпаття теж вимагатимуть автономію?

У Будапешті, відбулася зустріч представників угорських нацменшин сусідніх з Угорщиною країн з Президентом Угорщини Яношом Андером.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 24 квітня. Екватор тижня присвятіть корисним справам і бажаним співрозмовникам. Нехай ароматна кава надихає на нові звершення. Додавайте до неї улюблені солодощі й не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня!

Громадська рада при Закарпатській ОДА складається зі 120 громадських організацій

У вівторок, 23 квітня, відбулася зустріч керівника краю Олександра Ледиди, його заступника Антона Громового з головою Громадської ради Федором Харутою та членами президії Громадської ради при облдержадміністрації ІІ скликання.

Хлібопекарським підприємствам запропонували борошно з державного фонду

У вівторок, 23 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада стосовно цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів.

На часі модернізація профтехосвіти краю (ФОТО)

У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття.

На Львівщині зупинили закарпатського водія з металобрухтом

На Львівщині працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ викрили факт перевезення металобрухту без відповідних на те документів. Автомобіль «FAW» із «нелегальним» вантажем правоохоронці зупинили близько 17.30 години у селі Дубина Сколівського району. За кермом був 34-річний мешканець Закарпаття.

На Закарпатті створять центр телемедицини

Закарпаття долучилося до Нацпроекту «Нове життя». Аби допомогти вирішити проблемні моменти та якомога швидше розпочати роботи на об’єкті, в Ужгород приїхали столичні фахівці – представники національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства».

Понад 30 роботодавців Мукачівщини підвищили зарплати своїм працівникам

Працівники отримували менше 1147 гривень, встановлених Законом на 1 січня 2013 року.

«Спорт для всіх» активно приводить до ладу спортивні майданчики краю (ФОТО)

У Закарпатській області триває Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота». Мета проекту — облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення

Суботник в цифрах

ВИСАДЖЕНО 34 тис. МОЛОДИХ ДЕРЕВ та ЗІБРАНО 5,8 тис. м. куб. СМІТТЯ

Закарпатців попереджають про пожежну   небезпеку

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом 24-26 квітня на рівнинній частині території та місцями в гірських долинах Закарпатської області очікується висока (4-го класу) пожежна небезпека.

Здоров’я мешканців Берегівщини не викликає занепокоєння

У зв’язку із загибеллю великої рогатої худоби у Берегівському районі проведено відповідні заходи із вивчення стану здоров’я та звернень до лікарів мешканців району.

28 квітня в Ужгороді розпочинається двотижневий фестиваль Сакури

З 29 квітня по 12 травня 2013 року в Ужгороді дано старт дням Саури в Ужгороді.

Чопські митники зафіксували 5 порушень із заниження митної вартості на автомобілі

З початку 2013 року інспектори Чопської митниці Міндоходів України зафіксували 5 порушень митного законодавства, пов’язаних із заниженням митної вартості транспортних засобів з метою уникнення більшої сплати зборів і податків при їх розмитненні.

Фінансові надходження від закарпатських спрощенців зросли вдвічі

Платники єдиного податку - фізичні особи сплатили до бюджету понад 29,5 млн. грн. Це на 15 млн. грн. більше, ніж за перші три місяці 2012 року.
Тенденції до зростання   надходжень по єдиному податку та кількості платників - це ще один доказ ефективності внесених змін до Податкового кодексу, які дали можливість здійснювати підприємницьку діяльність за новими спрощеними правилами.    

Україна домовилась з Митним Союзом про статус спостерігача

Про це заявив прем’єр Микола Азаров, передає РИА Новости. За його словами, Митний союз погодився надати Україні статус спостерігача, відповідні документи підпишуть наприкінці травня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат