Районний футбол. «Зірка» потрапила в затемнення «Фанчикова»

Євген Свищо для rionews 18.08.2014 14:29 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляди-аналізи 7-го туру чемпіонатів Виноградівського району серед дорослих та юнацьких складів.

«Зірка» потрапила в затемнення «Фанчикова»

Огляд-аналіз 7-го туру чемпіонату Виноградівського району у вищій лізі серед дорослих складів, який завершив перше коло регулярних змагань.

В цей ігровий день було повторено рекорд результативності – 5.25 гол за поєдинок (при середній у семи турах – 4.04 за матч). Нагадуємо що цей рекорд був встановлений в 1-му і повторений в 5-му турах.

Завершення першого кола відбулось без суттєвих сенсацій. Трохи неочікуваний результат зафіксовано в одному з двох центральних поєдинків у Оноці, де ми очікували на мінімальну звитягу гостей або нічию. Однак, «Фанчиково» отримало другу виїзну звитягу з різницею в 3 голи. Про розчарування місцевих фанів говорить той факт, що «Зірка» вперше в чемпіонаті на своїй арені забила менше двох голів.

Перемогу в 1-2 голи ми передбачали в матчах у Вербовці та Дротинцях, однак клуби з Королева та Чепи не уникли розгрому. Справжнім прокляттям для фанів залізничників залишається той факт, що їх улюбленці ніяк не можуть відзначитись жодним голом на чужому полі.

За «Дротинці» дублем відзначився Слава Вароді. Ще по м’ячу на свій рахунок записали Михайло та Юрій Василинці. Особливо ефектним став третє влучання від Михайла, яке він зробив у падінні через себе. Для «Чепи» невеличким позитивом є те, що вона залишається однією з двох команд, яка жодного разу не залишала поле без забитого гола.

Найпередбачуваніше завершилась ще одна з двох центральних битв у Вилоці, де «Болаж» за прогнозами експертів мав вигравати з різницею в 3-5 м’ячів. Вражає те, що команда з Вилоку втретє в регулярному чемпіонаті забив 6 голів і більше. Для фанів із Чорнотисова невеличкою віддушиною є те, що саме у двобої з чемпіоном їх улюбленці вперше забили на чужому полів більше одного м’яча.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, найбільшого прогресу досягла «Дружба», яка підстрибнула на три місця та після п’ятитижневої перерви вдруге увійшла до першої трійки. На дві сходинки піднялись «Дротинці», які після чотиритижневої перерви вдруге піднялись на найвище для клубу в цьому сезоні 6-е місце. Головним невдахою стала «Чепа», яка впала на дві позиції і втретє в чемпіонаті опустилась нижче 6-ї позиції. По одному кроку вниз зробили «Тиса», яка після тритижневого перебування в трійці випала з її меж, «Локомотив», який знову опустився на своє улюблене 4-е місце, та «Зірка», яка після чотиритижневої перерви знову опустилась на дно таблиці.

Результати 7-го туру: «Зірка» Онок – «Фанчиково» – 0:3, «Дружба» Вербовець –«Локомотив» Королево – 3:0, «Дротинці» – «Чепа» – 4:1, «Болаж» Вилок – «Тиса» Чорнотисово – 7:3.

Турнірне cтановище після першого кола: «Болаж» – 19 очок (різниця голів – 26:7), «Фанчиково» – 18 (20:4), «Дружба» – 9 (13:13), «Тиса» – 9 (13:15), «Локомотив» – 9 (9:16), «Дротинці» – 7 (13:17), «Чепа» – 6 (14:19), «Зірка» – 6 (5:23).

***

«Дротинці» декласували «Чепу»

Oгляд-аналіз 7-го туру юнацької першості Винградівського району серед клубів вищої ліги, який завершив перше коло регулярних змагань.

Тур був непоганим для господарів, які показали якісну результативність – 4.5 гола за поєдинок (при середній у семи турах – 3.61 за матч).

Головна сенсація відбулась на стадіоні в Дротинцях, де «Чепа» мала грати на нічию або виривати мінімальну звитягу. Однак, завдяки дублю Василя Барнича та м’ячам Михайлів Теремти та Лукея, перемогли господарі. І це сталося при тому, що «Дротинці» вперше вколотили в ворота суперника більше одного голу, а «Чепа» шостий поєдинок поспіль не йде з поля без забитого м’яча.

Досить несподіваний результат зафіксовано в Оноці, де всі очікували на нічию або мінімальну звитягу гостей. Однак, «Фанчиково» отримало дебютну виїзну звитягу з різницею в понад два голи. І це при тому, що для «Зірки» це перший домашній двобій, у якому її гравці забили у ворота опонентів менше трьох голів.

У центральному поєдинку туру ми хоча й очікували перемоги від «Болажа», та різниця мала скласти 3-6 голів. Фінальний свисток арбітра зафіксував гандбольний рахунок на вилоцькому табло, який став повторенням рекорду сезону юнацької ліги, встановлений у 1-му турі на цьому ж стадіоні. І це при тому, що «Тиса» тільки вдруге в сезоні забила менше двох м’ячів.

Найпередбачуваніше завершився матч у Вербовці, де господарі мали всі шанси вигравати з різницею в 2-4 м’ячі. Для «Дружби» це вже четвертий поєдинок, у якому клуб вколотив у ворота опонентів 2 голи і більше. Для залізничників це вже другий виїзний двобій, де вони не забили супернику жодного м’яча.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, на одне місце вверх піднялись «Болаж», який після тижневої перерви піднявся на звичне перше місце, «Дружба», яка втретє піднялась до призової зони, та «Дротинці», які після тижневого перебування на дні знову піднялись на своє улюблене в цьому сезоні 7-е місце. Натомість, на одну сходинку вниз опустились «Фанчиково», яке перемістилось на звичне для себе 2-е місце, «Тиса», яка вдруге випала з призової зони, та «Локомотив», який вдруге опинився на останньому щаблі табеля про ранги.

Результати 7-го туру: «Дротинці» – «Чепа» –4:1, «Зірка» Онок – «Фанчиково» – 0:3, , «Болаж» Вилок – «Тиса» Чорнотисово – 11:1, «Дружба» Вербовець –«Локомотив» Королево – 3:0.

Турнірне cтановище після першого кола: «Болаж» – 18 очок (різниця голів – 39:9), «Фанчиково» – 18 (31:7), «Дружба» – 13 (15:10), «Тиса» – 12 (14:23), «Чепа» – 7 (15:15), «Зірка» – 6 (10:30), «Дротинці» – 4 (7:20), «Локомотив» – 4 (7:24).

***

«Колос» (не Родоський) підкорив «Скалу»

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 7-го туру чемпіонату Виноградівського району серед основних складів першої ліги.

Тур пройшов за невисокої результативності – 3 голи за поєдинок (при середній в семи турах – 3.73 за матч).

Ігровий день минув без суттєвих сенсацій. Трохи несподівано завершився конкурентний двобій у Веряці, де ми очікували на мінімальну перемогу господарів або нічию. І це при тому, що клуб із Великих Ком’ят тільки втретє в сезоні забив менше двох м’ячів. Для «Скали» це вже третій поєдинок, де її гравці не змогли відзначитись.

Перевиконала свій прогноз різниці голів «Тиса», якій пророкували мінімальну звитягу, а не розгром одного з фаворитів змагань. Клуб із Нового Села четвертий поєдинок поспіль забиває у ворота опонентів 2 голи і більше. «Олешник» вдруге поспіль не може відзначитись бодай одним м’ячем.

Найпередбачуваніше завершився центральний поєдинок туру в Боржавському, де найреальнішим мав стати мінімальний виграш господарів або, в разі доброї самовіддачі клубу з Неветленфолу, нічия. Вражає той факт, що «Боржава» залишається єдиним клубом ліги, яка в усіх своїх поєдинках щоразу відзначалась не менше як двома забитими голами. Для «Неветлена» це вже другий виїзний двобій, у якому його гравці забили 2 м’ячі і більше.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, сталась єдина зміна: «Ардовець» відтіснив клуб із Егреша (стара назва Олешника) з 3-го на 4-е місце і вдруге в сезоні увійшов до призової групи. «Олешник» також вдруге випав за межі першої трійки.

Результати 7-го туру: «Скала» Веряця – «Колос» Великі Комяти – 0:1, «Тиса» Нове Село – «Олешник» – 3:0, «Боржава» Боржавське – «Неветлен» Неветленфолу – 3:2.

Турнірне cтановище після 7-го туру:: «Боржава» – 13 очок (різниця голів – 17:7), «Неветлен» – 10 (15:9), «Ардовець» – 10 (10:6), «Олешник» – 10 (12:11), «Тиса» – 9 (12:12), «Колос» – 8 (9:11), «Скала» – 2 (4:10), «Перехрестя» – 0 (3:16). «Боржава», «Ардовець», «Скала» та «Перехрестя» зіграли на гру менше за решту колективів.

***

У водах «Боржави» захлинувся «Неветлен»

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 7-го туру юнацької чемпіонату Виноградівського району серед клубів першої ліги.

Ігровий день завершився непогано для господарів, які продемонстрували середню результативність 3 голи за поєдинок (при середній у семи турах – 2.32 за матч).

Головна сенсація сталась на стадіоні в Боржавському, де «Неветлен» мав здобувати мінімальну звитягу, однак зазнав відчутного фіаско. І це при тому, що три матчі перед цим «Боржава» забивала в середньому тільки 1 гол за поєдинок. Незважаючи на локальну невдачу, «Неветлен» залишився одним із двох клубів, які у всіх своїх матчах у першому колі відзначились у воротах суперників бодай одним забитим м’ячем.

Трохи здивував і результат двобою в Новому Селі, де ми очікували від «Олешника» мінімальної перемоги, та юнаки з Егреша вперше в сезоні відзначились більше ніж двома забитими голами. Для «Тиси» це тільки другий матч, у якому вона не забила жодного разу.

Найпередбачуваніше завершився центральний поєдинок туру на стадіоні у Веряці, де місцевій «Скалі» передбачали звитягу в 2-4 м’ячі. Вражає той факт, що скелясті вчетверте поспіль вколочують у ворота опонентів 4 голи і більше. «Колос» також п’ятий матч поспіль не йде з поля без забитого м’яча.

У поточній таблиці, за наслідками 7-го туру, найбільшого прогресу досягли «Олешник» та «Боржава», які піднялись на два місця. Перший, після двотижневої перерви, повернувся у верхню половину табеля про ранги, а друга після тритижневої антракту повернулась до провідної п’ятірки. Один крок нагору зробила «Скала», яка вперше одноосібно очолила першоліговий юнацький пелетон.

Найбільшого регресу зазнав «Колос», який, перед виїздом до Веряці, ділив із «Перехрестям» 4-5-ту сходинки, а після повернення в рідні Великі Ком’яти, він вдруге в сезоні опинився нижче 6-ї позиції. «Перехрестя» також опустилось на 6-е місце. Один крок донизу зробив «Ардовець», який після тижневого перебування на вершині, пропустив вперед одного з головних конкурентів.

Результати 7-го туру: «Боржава» Боржавське – «Неветлен» Неветленфолу – 4:2, «Тиса» Нове Село – «Олешник» – 0:3, «Скала» Веряця – «Колос» Великі Комяти – 5:1.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат