Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26720, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 19 квітня. Нехай ваш ранок буде гармонійним і радісним, адже попереду ще багато справ. Активно завершуйте робочий тиждень, плануйте релаксуючі вихідні, і нехай ніщо не завадить вашим бажанням. Успішної п’ятниці!

Гандбол. "Карпати" гратимуть у Кривому Розі

19 та 20 квітня в жіночій Суперлізі пройдуть матчі 10-го туру, що був перенесений з 15-16 березня, у зв'язку з участю жіночої національної збірної команди України в міжнародному турнірі в Туреччині (21-23 березня).

Футбол, КЗ. «Оноківці» посипалися

За минулий тиждень відбулися матчі у відповідь 1/4 фіналу і перші матчі 1/2 фіналу.

20 квітня обласні чиновники долучаться до всеукраїнського суботника

У четвер, 18 квітня, відбулася нарада першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Свища з керівниками обласних управлінь. Йшлося про участь держслужбовців у акції з благоустрою.

Студенти вишів 1-3 рівня акредитації замагалися   з міні-футболу (АНОНС наступних подій)

17 квітня відбулися змагання з міні-футболу серед команд юнаків вишів І-ІІ рівнів акредитації.

Олександр Ледида: До Пасхи проблемні ділянки автошляхів місцевого користування треба відремонтувати

За кілька тижнів ямковий ремонт планують завершити і в Ужгороді. Про це працівники дорожніх служб доповіли керівнику області. У   четвер, 18 квітня, Олександр Ледида ознайомився з ходом ремонтних робіт на об’їзній автодорозі у напрямку від Ужгорода до Перечина.

Виплати працівникам збанкрутілих підприємств контролюють в ОДА

У четвер, 18 квітня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

У Падіюні виставили «Барви Великодніх свят» (ФОТО)

Виставку писанок та великодніх виробів організували вихованці «ПАДІЮНу». Авторські техніки, декупаж, квілінг, дряпанки та крашанки. Вибір на будь який смак та вподобання. Яскраві, неординарні, творчі   та креативні.   Для всіх бажаючих педагоги провели майстер-клас із оформлення великодніх яєць. «Є десятки способів і технік зробити великодню писанку особливою та ексклюзивною.

Норвегії цікавий досвід Закарпаття щодо малого прикордонного руху з країнами Шенгенської зони

Про це у четвер, 18 квітня, під час зустрічі з керівником області Олександром Ледидою розповів Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Йон Ельведал Фредріксен.

Прокуратура Ужгорода контролює досудове розслідування за фактом підпалу автомобіля

Прокуратура Ужгорода взяла на контроль хід досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення — умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України).

Понад 4 тисячі закарпатців задекларували свої доходи

ДПС у Закарпатській області нагадує громадянам про необхідність задекларувати свої доходи, отримані протягом 2012 року. Часу для подання декларації про майновий стан та доходи залишилося 10 днів – до 1 травня 2013 року.

У 2012 році за кордон не змогли виїхати 6540 дітей (ФОТО)

У рамках підготовки до літнього туристичного сезону, 11 квітня на базі Чопського прикордонного загону було проведено ініційоване прикордонниками засідання, в ході якого, спільно з представниками влади і взаємодіючих структур, обговорювались питання готовності інфраструктури Закарпатських пунктів пропуску, прилеглої території та шляхів, що ведуть до кордону, а також шляхи їх вирішення.

Нехай Балога далі борсається у своєму болоті - Чечетов

Вихід Павла Балоги з парламентської фракції ПР ніяк не відіб'ється на потенціалі політичної сили. Таку думку висловив народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції ПР Михайло Чечетов.

Кошмар ужгородських водіїв — дороги, густо вкриті виразками погореловських стандартів господарювання

Уже несколько дней в Ужгороде стоит теплая погода, и по прогнозам синоптиков она продлится еще неделю, после чего возможны дожди. Но ремонт, хотя бы ямочный (!!!), не производят в городе, где уже все дороги усеяны гигантскими, опасными для жизни водителей и пешеходов, ямами.

Мукачівські каратисти вибороли нагороди на Чемпіонаті України

Мукачівський клуб карате «Сінай» цьогоріч представляв Закарпаття на Чемпіонаті України з карате за версією JKS, який відбувся у   Харкові.

Ужгородська ДАІ ніяк не розбереться з незаконно встановленими табличками на знаках

Тиждень тому представник ЗМІ запитав заступника начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області про легітимність табличок, самовільно встановлених на дорожніх знаках установами і організаціями, які не мають стосунку до ДАІ.

Янукович схвалив ініціативу початку будівництва перинатального центру на Закарпатті

(мовою оригіналу) Президент Украины Виктор Янукович поддержал инициативу ускорения начала строительства перинатального центра на Закарпатье на встрече с главой Закарпатской областной государственной администрации Александр Ледида.

Депутата Волошина, керівника ГО «Антикорупція», та його заступника Голуба визнано винними

Закарпатський апеляційний суд поставив крапку у епопеї поливання брудом сайтом «Вся закарпатська правда» та його власником Іваном Волошином, якого було притягнено до відповідальності за корупційне діяння, родини Панових, зокрема Алена Панова – Консула України в Угорщині (2006-2010) та Наталі Панової – начальника Закарпатського управління ДВС.

Земляні роботи на центральних вулицях Ужгорода проводитимуть лише у вихідні

Під час прийняття чергового рішення про надання дозволів на проведення земляних робіт на території м. Ужгорода Віктор Погорелов вніс пропозицію щоб земляні роботи, заплановані на центральних вулицях міста, виконувалися лише у вихідні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат