Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26800, 20

Футбол, ПЛ. У «Говерли» з’явилися хороші шанси щоб врятуватися (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

Шанси у команди Севидова на порятунок вже не виглядають теоретичними. «Говерла» перемогла у двох матчах поспіль і тепер наблизилася до 14 місця на відстань 5 очок. «Карпати», «Волинь» і «Ворскла» вже на видимій відстані. Якщо команда продовжить перемагати, результат в таблиці не змусить себе чекати.

Сільського голову затримали на хабарі у 9 тисяч доларів

Сьогодні, 15 квітня при одержанні хабара 9 тис. дол. США затримано голову Буковецької сільської ради.

Олександр Ледида: Селищні громади мають долучитися до весняного благоустрою

Упродовж двох днів тридцятеро керівників місцевих громад навчатимуться в Ужгороді за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування. У понеділок, 15 квітня, разом з керівником обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців Павлом Черевком присутніх привітав й очільник краю Олександр Ледида.

В Ужгороді стартує навчальний проект «Анатомія шлюбу».

У вівторок, 16 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане старт на Закарпатті навчального проекту “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців м.Ужгород до створення сім'ї .

Влада береться зміцнювати матеріально-технічну базу культурних закладів краю

У понеділок, 15 квітня, на базі Закарпатської обласної філармонії заступник голови облдержадміністрації Іван Качур провів виїзну нараду з керівниками професійних колективів театрально-видовищних закладів області.

ЗОВ Антимонопольного комітету завершує справу щодо управління освіти Берегівської РДА    

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України завершує розгляд справи відносно управління освіти, молоді і спорту Берегівської РДА (надалі – Замовник).
Нагадаємо, що Відділення розглядає справу, розпочату відносно Управління, яке виступало Замовником при закупівлі світлих нафтопродуктів за державні кошти.

Автобус, що їхав із Закарпаття до Дніпропетровська, потрапив у аварію на Вінниччині. 14 поранених

Пасажирський автобус не впорався з керуванням, з'їхав в кювет і перекинувся біля села Райгород Вінницької області. "Mercedes 0350" виконував рейс із Закарпатської в Дніпропетровську область.

На вихідні   закарпатські рятувальники виїжджали 19 разів

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області за даний період для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 19 виїздів.

ЗОТВ Антимонопольного комітету України розпочало справу за неподання інформації онкодиспансером

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру (надалі – Диспансер) за неподання інформації.

Сотня закарпаток одержали звання „Мати-героїня" (ПЕРЕЛІК)

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указом Президента України 96 закарпатським багатодітним матерям було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

«Карпатський Єврорегіон» відзначив 20-ти річчя

Нинішнього   року минає 20 років з дня   створення   Міжрегіональної Асоціації «Карпатський Єврорегіон», в якій зараз головує   угорська сторона.

У Міжгір’ї рух ще обмежено

7 квітня активізувалися зсувні процеси на автодорозі державного значення Міжгір'я-Колочава-Буштино на 9+320   кілометрі - частина дорожнього полотна довжиною 35 м. та шириною   2-3.5 м. відійшла від проектного положення на 0.5–1.5 м.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Закарпатець намагався спалити власну оселю

13 квітня о 10.50 поступило повідомлення про спробу підпалу власного житлового будинку громадянином 1950 року народження   за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул.Петефі.

19 квітня закінчуєтьтся строк сплати авансових внесків платниками податків

19 квітня закінчується строк сплати авансових внесків платниками єдиного податку І та ІІ груп за квітень 2013 року.

"Не боюся дивитися Шуфричу в очі!"

Головний тренер «Говерли» Олександр Севідов розповів про ситуацію в своєму клубі:

Запрацювала нова редакція українських ПДР

Сьогодні, 15 квітня, набувають чинності оновлені правила дорожнього руху. З цієї дати набуває чинності низка нововведень. Зокрема, дорожні знаки будуть мати переваги над дорожньою розміткою.

Огляд закарпатської преси

Огляд регіональної преси за період з 6 по 13 квітня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 15 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ цього дня й не розчаровуйтеся через дрібниці. Нехай аромат ранкової кави надихає на нові звершення й приваблює позитивний початок цього дня. Успішного понеділка й приємного кавування!

Олександр Вілкул: «Для оперативного реагування в умовах повені на Закарпатті працює міжвідомче угруп

За інформацією Укргідрометцентру у зв’язку з очікуваними сильними дощами 12-14 квітня на річках Закарпаття формуватиметься чергова хвиля підйому рівнів води на 0,8 - 2 метри, порівняно з поточними відмітками. У зв'язку з цим Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, який очолює Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вилетів у Закарпатську область. Він перевірив хід проведення протипаводкових дій, зробив обліт регіону, перевіривши готовність водозахисних дамб та райони у басейні річки Тиса, а також провів виїзне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат