Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26880, 20

Поїзд Ужгород-Київ курсуватиме через день

У графіку руху поїздів на 2013/2014 роки, який традиційно вступить у силу в останню неділю травня, територією Західної України передбачено курсування 22 пар пасажирських поїздів формування Львівської залізниці та 17 пар пасажирських поїздів формування інших залізниць, серед яких одна пара поїзда «Інтерсіті+» складом Hyundai.

Яка мета Концепції реформування місцевого самоврядування України?

В Україні закладено конституційні засади місцевого самоврядування, ратифіковано Європейську хартію місцевого самоврядування, прийнято низку базових нормативно-правових актів, які створюють правові та фінансові основи його діяльності.

Сьогодні в Ужгороді обговорюватимуть євроінтеграційну стратегію України

У середу, 10 квітня, о 14.00 відбудеться друге сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

Закарпатські сільради підтримали обласних депутатів щодо євроінтеграційних прагнень

Місцеві   ради Закарпаття підтримують ініціативу депутатів обласної ради   щодо євроінтеграційних прагнень України.

Платники єдиного податку 2 групи не подають квартальні Декларації платника єдиного податку

Згідно пункту 294.1 статті 294 Податкового кодексу України   податковим звітним періодом для платників єдиного податку ІІ групи є календарний рік. Таким чином, податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця ІІ групи поквартально не подається.

30 квітня — останній день подання Декларації про майновий стан і доходи

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді звертає   увагу громадян, що останній день подання Декларації про майновий стан і доходи - 30 квітня 2013року.

Що сьогодні робитимуть комунальники Ужгорода

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста 10 квітня.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Ужгороді виявили артилерійський снаряд

9 квітня о 13.05 поступило повідомлення про виявлення артилерійського снаряду часів ВВВ, за адресою: м. Ужгород мікрорайон Східний, вул.Урожайна б/н.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 10 квітня. Не переймайтеся через дрібниці, коли потрібно зробити набагато важливіші речі. Нехай ранок буде гармонійним, а успіх впевненим. Смачної кави і бажаних співрозмовників до неї. Нехай екватор тижня заряджає лише позитивними емоціями!

Закарпаття отримає 248 тисяч на позачергові вибори в Берегові та 47 тисяч на вибори в селі Тарасівка

У вівторок, 9 квітня, відбулося засідання бюджетної комісії обласної ради, на якому погоджувалися зміни до обласного бюджету на 2013 рік.   Доповідав директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар.   Він повідомив, що згідно постанови парламенту про призначення позачергових виборів Берегівського міського голови та Тарасівського сільського голови (Тячівський район) область отримає субвенцію з державного бюджету у сумі 296 тисяч гривень на проведення позачергових виборів.

Чопські митники ділилися досвідом на конференції в Угорщині

Нещодавно у м.Дебрецен (Угорщина) делегація керівництва Чопської митниці на чолі з Олександром Похильком прийняла участь у спільній митно-фінансовій конференції, організованій Національною податково-митною адміністрацією Угорщини. У заході також взяли участь керівники прикордонних митних органів Словаччини та Румунії

У диспетчерському пункті станції екстреної меддопомоги встановлюють спецобладнання

Диспетчерський пункт екстреної медичної допомоги Закарпатської області розміщуватиметься на базі Ужгородської станції медичної допомоги. Саме цей заклад у вівторок, 9 квітня, відвідав заступник голови обласної адміністрації Іван Качур.

На Закарпатті розпочинають операцію "Нерест"

З метою посилення державного контролю за станом охорони риби та інших водних живих ресурсів у весняно-літній нерестовий період 2013 року Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області з 5 квітня по 25 травня 2013 року проводиться операція “Нерест”. Наказом начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області — Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області від 03.04.2013 року №375 встановлено заборону на вилов риби у цей період.

Гандбол. Команда СДЮШОР «Карпати» стала другою на Всеукраїнських змаганнях

29 березня—2 квітня в Ужгороді відбулися Всеукраїнські дитячо-юнацькі змагання з гандболу серед дівчат 1996—1997 р. н. До фінального етапу вийшли команди Закарпатської, Львівської, Київської, Тернопільської, Херсонської областей та міста Київ.

Гандбол. Ужгородські гандболістки другі в Чемпіонаті України

26—31 березня у Кривому Розі відбулися ігри фінального етапу Чемпіонату України на призи клубу «Стрімкий м’яч». За медалі змагалися команди 1999—2000 та 2000—2001 р. н. Нашу область представляли вихованки Ужгородської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів (директор школи — О. Іщенко). Обидві ужгородські команди здобули срібні нагороди.

На синевирському перевалі стався зсув грунту

9 квітня введено обмеження автомобільного руху на автомобільній дорозі Т-07-20 Міжгір’я-Колочава-Буштино, км. 9+320 (Синевирський перевал).

Сільське господарство Закарпаття очолюватиме   екс-голова Перечинської РДА

У вівторок, 9 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представив в нового керівника колективу.

Микола ПІГУЛЯК: За задумом Крупки, площа Народна суттєво відрізнялася від сучасної


Про засідання архітектурно-містобудівної ради, що відбулося 2 квітня, розповів на брифінгу начальник обласного управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк.

На Закарпатті оголосили штормове попередження

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом дня 10 квітня по Закарпатській області очікуються сильні дощі, подекуди грози.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат