Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26980, 20

За останні 3 місяці   область скоротила   зарплатний борг на 883 тис. грн.

Про це повідомив під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України керівник Закарпаття Олександр Ледида.

На   Закарпатті 244 дітей виховуються у дитбудинках сімейного типу


Уже протягом 14 років Марія та Отілла Ілошвай опікуються обездоленими дітьми у будинку сімейного типу в Берегові, що на Закарпатті. У четвер, 4 квітня, до великої родини, що мешкає у Берегові, навідалися заступник керівника краю Михайло Попович та начальниця обласної Служби у справах дітей Світлана Якімеліна.

Футбол, КЗ. Визначилися чвертьфінальні пари

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Куба Закарпаття.

Футбол, ЛЄ. ФК «Рубін»: Один за всіх

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги Європи. Єдиний російський клуб у єврокубках казанський «Рубін» зіграє на «Стемфорд Брідж» з «Челсі».

Викладачі УжНУ змагатимуться між собою

В УжНУ триває шоста загальноуніверситетська спартакіада серед викладачів, співробітників та аспірантів УжНУ, членів профспілкової організації. Урочисте відкриття змагань відбулося 11 березня, а завершиться спартакіада 23 травня.

Нагірний досі залишається керівником Хустської філії "Закарпатгазу"?

В усякому разі, саме Павло Нагірний вказаний виконуючим обов’язки Хустської філії Закарпатгазу на офіційному сайті установи.

За минулі місяці до АКМ надійшло 20 скарг і заяв

Протягом січня-березня 2013 року до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надійшло вже 20 заяв і скарг від громадян та суб’єктів господарювання щодо порушення їхніх прав.

У Закарпатті затримали 6 нелегалів (ФОТО)

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-словацький кордон. Зупинили «мандрівників» охоронці кордону відділу «Стужиця», що у Великоберезнянському районі.

Нардеп Іван Бушко запровадив іменну стипендію для студентів

Організація Об’єднаних націй стривожена можливістю повторення глобальної продовольчої кризи п’ятирічної давності , яка спровокувала голодні бунти у багатьох країнах, що розвиваються і слугувала одним із каталізаторів революцій у Північній Африці та на Близькому Сході у 2010-2011 рр.

Будапештський театр оперети показав "Сільву" в Ужгороді(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Саме з Ужгорода угорські артисти стартували з презентацією відомої оперети Імре Кальмана "Сільва" Західною Україною.

Сьогодні в Ужгороді — відкриття благодійної акції «Дитинство без меж!»

4 квітня, четвер, 18.00 — відкриття благодійної Акції «Дитинство без меж!» та проведення благодійного аукціону.   Загалом на виставці буде представлено понад   50 робіт 30 закарпатських митців: живопис, графіка, художнє скло, скульптура тощо.

В Ужгородському районі перекрили рух через паводок

У зв’язку з формуванням максимального рівня паводкової хвилі в низинній частині річки Латориця продовжується перелив (в міждамбовому просторі) заплавної автодороги місцевого значення між селами Тисянка та Геївці Ужгородського району по довжині 200 м шаром до 30 см.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Аналітика: Україна завершить руйнування СРСР: як і чому це станеться

Письменник Андрій Кокотюха (на фото): "Нинішній президент може увійти в історію, як головний євроінтегратор, і довершити руйнування "совка".

Українській міліції довіряє менше 1% громадян

Менше 1% українців повністю довіряє міліції. Про це свідчать результати опитування в рамках моніторингу за 2012 рік, проведеного Інститутом соціології НАН України.

Стародавній Ужгород волає по допомогу

Однією з топ-новин минулого тижня була відставка балогівського «зодчого» в Ужгороді, а саме начальника управління архітектури і містобудування, головного архітектора обласного центру, Олександра Шеби.

Цьогоріч закарпатські землевпорядники зареєстрували 3833 земельні ділянки

З початку роботи Національної кадастрової системи землевпорядні фахівці Закарпаття зареєстрували 3833 земельні наділи та надали 1487 витягів із Державного земельного кадастру.

Деяким закарпатським студентам «уріжуть» стипендію, а викладачі працюватимуть у півтора рази більше

...якщо Верховна Рада України прийме за основу, а в майбутньому проголосує за законопроект «Про вищу освіту» №1187. Про це заявили представники закарпатських студентів та активної молоді у прес-центрі «Закарпаття» під час прес-конференції.

Неперевершена "Сільва" підкорила ужгородців

Оригінальна назва оперети "Королева Чардашу". Це знана у всьому світі робота угорського композитора Імре Кальмана.

На Закарпатті стартує масштабна конференція про лікування раку молочної залози у жінок

Триватиме вона два дні – 4 та 5 квітня, а участь у ній візьмуть провідні вчені та лікарі з усією України, а також Росії та Грузії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат