Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27060, 20

Наші словацькі сусіди випускатимуть Bentley

(мовою оригіналу) Пока в Украине спорят, маленькая Словакия будет выпускать Bentley

Шашки. З Миколаєва з нагородами

Нещодавно у Миколаєві відбувся юнацький чемпіонат України з шашок-64 з класичної, швидкої та блискавичної гри. Чергові дві нагороди здобула Ольга Павляк із села Лоза, що на Іршавщині. Наша землячка змагалась серед дівчат 1997 року народження і молодші.

Вдалий виступ закарпатських самбістів на Кубку України

23 березня відбувся Кубок України із бойового самбо серед чоловіків, котрий чи не вперше приймало місто Черкаси. Загалом у змаганнях взяло участь 118 спортсменів із 15 областей України.

Футбол, ПЛ. "Говерла" — "Іллічівець" (АНОНС)

В суботу ужгородська "Говерла" в рамках матчів ПЛ приймає маріупольський "Іллічівець". Цього разу поєдинок судитиме миколаївський арбітр Кузьмін. Нагадаємо, що в матчі 7-го туру арбітр Арановський не зарахував чистий гол зі штрафного у виконанні Олега Міщенка і ужгородці програли.

Аварія на Закарпатті: мікроавтобус – на даху далеко у полі, 5 людей – у лікарні

Серйозна аварія сталася сьогодні вранці на Закарпатті. Близько пів на восьму годину ранку, на національній автодорозі державного значення сполученням «Мукачево - Івано-Франківськ - Рогатин – Львів» поблизу міста Хуст, водій мікроавтобуса марки «Mercedes-Benz – 208», рухаючись зі сторони міста Мукачево, не вибрав безпечної швидкості руху із урахуванням стану дорожнього покриття, в результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху та перекинувся.

Студент стоматфакультету УжНУ   став переможцем Міжнародного конкурсу

З 21 по 24 березня у чеському місті Брно на базі національного університету імені Томаша Масарика тривав Міжнародний Стоматологічний Студентський Конгрес організований Чеською Асоціацією Студентів Стоматологів.

Олександра Кребс: «У Словаччині чемпіонат сильніший ніж в Україні»

Ужгородські «Карпати» мають вболівальників не тільки в Україні, а й за кордоном. Чемпіонка Словаччини, голкіпер «Ювенти» та вихованка «Карпат» Олександра Кребс, попри напружений графік знаходить час слідкувати за іграми своєї колишньої команди. А коли з Михайлівців приїжджає до Ужгорода, обов’язково навідується   в гості до рідної команди.

Партнери сина "регіонала" Ковача "розіграли" на тендері десятки мільйонів від "Закарпаттяобленерго"

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 15 березня за результатами тендерів уклало низку угод на будівельні роботи загальною вартістю 78,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
З цих коштів 15,48 млн грн. отримає ТОВ «Електро-буд» на будівельно-монтажні та налагоджувальні роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж.

Польський експерт: нинішній візовий режим на східному кордоні ЄС схожий на "залізну завісу"

Країни Вишеградської четвірки повинні більше зосередитись на просуванні спрощення візового режиму ЄС для країн Східного партнерства. Про це пише старший науковий співробітник польського Центру Східних Студій і координатор Міжнародного Вишеградського Фонду Марта Ярошевич для Visegradrevue.

Митцям Закарпаття вручили обласні премії

У середу, 27 березня, в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

Закарпаття отримає гроші від ЄС та ООН

26 березня у приміщенні Закарпатської обласної державної адміністрації відбулося засідання Круглого столу з енергоефективності в рамках реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ».

Аналітика мовою оригіналу: "Янукович може влаштувати Росії Содом і Гомору"

Позиция России вредит ей, - считает российский журналист. В последних переговорах Путина и Януковича не было не то что прорыва – не было и малейшей сдвижки.

В Ужгороді презентували "Перчу" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентував свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Закарпаття на другому місці по реалізації програми "Доступне житло"

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук.

Ужгородці, які їдуть закордон на ПМЖ, мають задекларувати доходи

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді, звертає увагу громадян України, які виїжджають за кордон на   постійне місце проживання, про їх обов’язок подання Декларації про доходи   до органу державної податкової служби за місцем реєстрації.

Екс-губернатор Закарпаття вступився за "кинутого" Балогою скульптора

Народний депутат Геннадій Москаль просить українських меценатів та міністерство культури терміново втрутитися в ситуацію, що склалася з відомим скульптором, «королем мармуру» Миколою Шматьком.

Майже 9 тисяч українців отримали громадянство Угорщини за останні два роки

Точне число складає 8 783. Україна посідає 3 місце у рейтингу за кількістю виданих паспортів.

В Ужгородській Богословській академії буде дистанційне навчання (ФОТО)

Нещодавно в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатському університеті імені Августина Волошина було проведено розширене засідання ректорату.

КНДР попередила ООН про загрозу ядерної війни

Сніг снігом, але ця "повінь" може накрити всіх разом: Північна Корея офіційно проінформувала Раду Безпеки ООН про загрозу ядерної війни, повідомляє Al Jazeera

Оголошено "Лідерів року" Закарпатської області

Їх обрала експертна рада у вівторок ввечері.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат