Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27120, 20

Міністр екології попросить кошти для протипаводкової системи Закарпаття

Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Міністр екології відвідав Мужіївський золоторудник

  Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Виявлено зловживання КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

Закарпатські чиновники взяли участь у спартакіаді

У суботу, 23 березня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся І тур обласної спартакіади серед держслужбовців. Учасників змагань привітав голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

В місцеві бюджети Закарпаття надійшло майже 2,4 млн. гривень

Ці кошти сплачені за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у січні-лютому 2013 року. Про це повідомили в регіональному управлінні Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Закарпатській області.

Закупівля послуг з організації гарячого харчування НА іРШАВЩИНІ   проводилися з порушеннями

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу відносно управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в його діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

В Ужгороді відкрили поліфункціональний мистецький центр "Галерея Ілько"

Ініціатором створення нового комплексного мистецького центру став член правління Благодійного фонду "Мистецький Арсенал" Михайло Ілько.

25 березня відбудеться телеконференція «Запитай Міністра», присвячена боротьбі з туберкульозом

25 березня 2013 року о 15.00 відбудеться перший захід у рамках серії телеконференцій, що отримали загальну назву "Запитай Міністра". Такого формату та масштабу заходи МОЗ України проводитиме першим з-поміж усіх державних відомств.

Закарпатськими дорогами державного та місцевого значення можна проїжджати безперешкодно

У неділю, 24 березня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула обговорили ситуацію, що склалася в країні через складні погодні умови та боротьбу з наслідками, які спричинила негода. Закарпатську область на нараді представили перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації   Ігор Свищо та члени обласного оперативного штабу по боротьбі з надзвичайними ситуаціями.

Закарпатські прикордонники розкажуть, як вони протидіять незаконній міграції (УТОЧНЕНО)

Враховуючи розвиток обстановки та останні тенденції в охороні державного кордону на ділянках підрозділів Чопського прикордонного загону,   начальник Чопського прикордонного загону полковник Гоць Роман Євгенович проведе прес-конференцію за темою: "Стан протидії незаконній міграції на ділянці Чопського прикордонного загону".

Ужгородські богослови спростовують інформацію про платний мітинг

Днями на наближеному до керівництва Ужгородської міської ради (голова Віктор Погорелов) сайті «7 днів» та сайті Ужгородського міського депутата, визнаного у судовому порядку корупціонером, Івана Волошина «Все Закарпатська правда» було поширено неправдиві матеріали щодо Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви та її ректора професора, архімандрита Віктора (Бедь).

Двох грузинів судитимуть у Закарпатті

24 березня прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону, завдяки інформації здобутій оперативним шляхом, запобігли черговій спробі незаконного перетину державного кордону.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Іршаві виявили міну

24 березня о 6.15 поступило повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни попередньо (мінометна міна), за адресою: м. Іршава вул. Гагаріна, б/н. Вилучення та знешкодження групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області заплановано на 25 березня.

Угорці не хочуть їхати у Закарпатті через дороги та кафе

У Закарпатській обласній державній адміністрації   відбувся круглий стіл на тему «Актуальні проблеми та перспективи розвитку транскордонного туризму на українсько-угорському прикордонні», організований Закарпатською ОДА та Центром українсько-угорського регіонального розвитку.

Триста8ісім представить "Перчу" у Закарпатті (ФОТО)

У вівторок, 26 березня, о 12:00, в Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентуватиме свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Проти українця можуть порушити справу через "СУБАРУ", який вилучили у Закарпатті (ФОТО)

24 березня прикордонники відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону запобігли незаконному ввезенню транспортного засобу через державний кордон України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 березня. Нехай початок нового тижня заряджає лише позитивними емоціями і надихає на гармонію з навколишнім світом. Кавуйте з насолодою в компанії бажаних людей і не переймайтеся через дрібниці. Будь-які розчарування зникають для тих, хто не боїться нещасливих миттєвостей. Адже після суму обов’язково настає радість. Успішного понеділка, затишного кавування й віри у швидку весну!  

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 181 тис. грн. туристичного збору

Ці кошти сплатили за два місяці 2013 року громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які відвідали Закарпаття.

На Хустщині жінка травмувалася під час спалювання сміття

Попри постійні нагадування про небезпеку, яку несе сезонне спалювання минулорічного листя   для всього живого, на Закарпатті продовжують виникати пожежі з даної причини. Страждають не тільки тварини   та екосистема краю, а й люди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат