Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27200, 20

"Березневі коти" цього року запропонують вишукану еротику (ПРОГРАМА)

З наближенням березня певна кількість закарпатців підсвідомо починає очікувати «Березневих котів». Цей фестиваль почався таким собі літвечором, а зараз набув статусу міжнародного і, крім літературної, містить художню, музичну, театральну частини. Цього року відбудеться ряд майстер-класів та тренінгів. В якості учасників приїдуть цікаві і «великі» гості.

Ремонт мосту у Буштині цьогоріч продовжиться

Про це 20 березня під час прес-конференції розповів Олександр Ледида, відповідаючи на питання головного редактора Тячівської районної газети «Дружба» Ольги Фіцай, котра поцікавилась завершенням будівництва.

Фінансування спортивної галузі за три роки зросло   на 27 %

Про це у середу, 20 березня, розповів голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час прес-конференції.

На Міжгірщині відновлять унікальний музей лісу

Додатковим   поштовхом для розвитку закарпатського туризму, за словами Олександра Ледиди, може стати відновлення музею лісу та сплаву у Міжгірському районі.

Закарпатців закликають не знищувати рідкісні первоцвіти

Щороку з настанням весни, коли в лісах та на галявинах з’являються перші квіти, в НПП «Синевир» проходить екологічна акція «Первоцвіт». Метою даного заходу є збереження ранньовесняних та червонокнижних видів рослин: підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, шафрана Гейфеля, проліски дволистої та інших. Масове зривання цих квітів в Україні   призвело до того, що вони стали рідкісними і фактично є на грані зникнення, а   отже потребують посиленої охорони.

Олександр ЛЕДИДА: Тільки за останні два роки в області відкрито 17 нових шкіл

Про це 20 березня розповів керівник краю, відповідаючи на питання головного редактора Міжгірської районної газети «Верховина» Марії Рубець, котра поцікавилась завершенням будівництва спеціалізованої школи ім. А. Волошина:

Пауерліфтинг. Закарпатці стали чемпіонами України

У Бориславі пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу в жимі лежачи серед різних вікових груп, в якому взяли участь восьмеро закарпатських силачів.  

ДПС у Закарпатській області: оновлений «Пульс» відтепер працює і для клієнтів митниці

Міндоходів здійснило ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.

Закарпатські виробники сплатили 7,6 млн. грн. акцизного податку  

Така сума надійшла до бюджету від виробників підакцизної продукції за два місяці 2013 року. Виробники вина та коньяку сплатили 4,9 млн. грн. та   виробник автомобілів - 2,7 млн. грн.

У четвер відбудеться сесія Закарпатської облради (ПРОЕКТИ РІШЕНЬ)

У четвер, 21 березня , о 10.00 відбудеться XIII сесія обласної ради VІ скликання.

Прокуратура контролює розслідування побиття угорців в Ужгороді

19 березня прокуратурою міста Ужгорода організовано та проведено перевірку щодо інциденту з   угорськими туристами. За її результатами СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено відомості про   даний факт   до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відтак, розпочато досудове розслідування, його хід прокуратура Закарпатської області тримає на контролі.

Якщо ви змінили ім'я, прізвище та місце проживання - ви зобов'язані повідомити податкову

Внесення таких змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання Заяви до органу державної податкової служби.

Аналітика від Da Vinci: Митний Союз — утворення не ефективне

(мовою оригіналу) О неэффективности Таможенного союза пишет компания Da Vinci в своем оперативном докладе. В своем презентационном ролике компания сообщает, что работает на правительства разных стран и коммерческие структуры.

Закарпатське відділення ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» таки заплатить штраф

Господарський суд Закарпатської області підтвердив правомірність рішення Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, яким накладено штраф на ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» в розмірі 40 тис. грн.

Що ужгородська влада знає про клімат - прес-конференція

У середу, 20 березня, о 13:00 год. в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція партнерів міжнародного проекту технічної допомоги loc-clim-act: місцеві дії щодо впливу кліматичних змін. Йтиметься про   «Результати дослідження обізнаності населення та органів влади щодо зміни клімату та її наслідків».

Науковці з Ужгорода й Москви домовилися про співпрацю

Ректор Ужгородського національного університету, доктор технічних наук, професор Федір Ващук і директор Інституту слов’янознавства Російської академії наук Костянтин Нікіфоров підписали договір про співробітництво

Закарпаттяобленерго віддало 7 мільйонів фірмі свого менеджера та його сина депутата

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 12 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Закарпатенергокомплект» на реконструкцію лінії Воловець-Майдан вартістю 7,83 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Прокуратура оштрафувала закарпатські підприємства на 55 тисяч гривень через воду

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері спільно з фахівцями державної організації «Західна територіальна інспекція державного геологічного контролю» та   державної екологічної інспекції було проведено ряд перевірок додержання вимог законодавства про охорону надр, використання і охорону вод та відтворення водних ресурсів.

Сьогодні у Закарпатті День гарних новин

Сьогодні, 20 березня, на Закарпатті традиційно День гарних новин, який стартував ще 20 лютого. Такий проект запропонували втілити на практиці   Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому спільно з Ужгородським прес-клубом.

Угорські медіа про напад на туристів на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

Нагадаємо: на групу угорських громадян, у переважній кількості школярів від 6 до 16 років, які перебували у нас із дослідницкьо-ознайомчою екскурсією в рамках соціальної програми “Без кордонів”, біля Кафедрального собору напали молоді люди, одягнуті у темний одяг і в грубі черевики.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат