Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27300, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 березня. Наповнюйте філіжанку улюбленою кавою, а ранок - приємними емоціями. Нехай ніщо не псує вашого настрою і не забирає корисного часу для здійснення задумів. Пам’ятайте про сумлінне виконання обов’язків -   і успіх обов’язково знайде шлях до вас. Гарного дня й приємного прокидання!

У Хусті незаконно вирубали дерева на суму понад 120 тисяч гривень

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням законодавства про збереження, використання та відтворення лісових ресурсів на території Велятинської сільської ради Хустського району.

Футбол, ПЛ. Матч "Металіст" - "Говерла" судитиме Годулян

Матч 21-го туру "Металіст" (Харків) – "Говерла" (Ужгород) проведе суддівська бригада на чолі з одеським рефері Віталієм Годуляном.

На Закарпатті 141 касовий апарат надсилає звіти в режимі он-лайн

Подання звітності через електронну контрольну стрічку реєстраторів розрахункових операцій (РРО) значно спрощує процес формування та подання звітності для суб’єктів господарювання.

Футбол, ЛЧ. «Баварія» майже в чвертьфіналі, «Арсенал» врятує диво (АНОНС)

Після вчорашніх нервових матчів, за результатами яких до 1/4 фіналу проходять «Галатасарай» та «Барселона», сьогодні відбудуться наступні два поєдинки. Якщо гра   «Малага» — «Порту» (0:1) сповнена інтригою, то «Арсенал» у безнадійній битві з «Баварією» може розраховувати лише на диво. На мюнхенській «Альянц Арені» лондонцям потрібно забити два голи і не пропустити. Теоретично можливо все. Вчорашній поєдинок у Гельзенкірхені тому свідчення.

Оглядач: Балога як яскравий приклад азіатщини в політиці

Фактор родичів в українській політиці, на жаль, відіграє далеко не останню роль. Представники різних партійних таборів однаково активно "протягують" на владний Олімп своїх менш підкованих в політичному плані родичів. І тут однаково "хороші" всі українські партії.

Прокуратура контролює хід досудового розслідування за фактом одержання хабара у 14 тис.грн. майстром

Прокуратурою Закарпатської області взято на контроль досудове   розслідування, розпочате 22 лютого СУ УМВС України в Закарпатській області   за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара у великому розмірі поєднане з вимаганням – карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).

Бути чи не бути угорській автономії на Закарпатті - у проекті “Крупним планом”

Українські угорці отримують угорські паспорти та мріють про культурну автономію на Закарпатті.

Аналітика мовою оригіналу: Що у п'яного на язиці, то у політика на Фейсбуці

Начинаем весенние прогулки по страницам дюже важных персон.
О чем вы думаете? – гласит вопрос в верхнем окошке страницы на Фейсбуке. О чем думают наши политики? Да мало ли о чем.

Звернення громадян   до Чопської митниці — під пильним контролем

Про результати звернень громадян, які надійшли до митного органу впродовж 2012 року, проінформувала начальник відділу організаційного та документального забезпечення Чопської митниці Маргарита Шеляг.

Туристи зможуть скупатися у цитрусовій купелі та пройти зерновий масаж у Закарпатті

У Закарпатській області запроваджують нові незвичайні туристичні атракції.

В Ужгороді пройде конкурс «Графічне Закарпаття-2013»

У п’ятницю, 15 березня в галереї «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття VІ виставки-конкурсу «Графічне Закарпаття-2013». Ініційована секцією графіки Закарпатської організації НСХУ у 2007   році, виставка графіки презентує досягнення у різних техніках графічного мистецтва, створених авторами протягом двох років. Примітно, що до експозиції приймаються твори не тільки членів Спілки чи молодіжного об’єднання, а різних професійних художників.

Закарпатців вчитимуть екології

12 березня 2013 року, начальник Держекоінспекції у Закарпатській області - Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області С.Рішко прийняв участь у селекторній нараді

Закарпатські студенти-юристи можуть мати знижку

Лекцію для студентів Закарпатського державного університету провели голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук та начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

5 тисяч із майже 8 тисяч юних закарпатців придатні до армії (ФОТО)

Упродовж цьогорічної приписної кампанії до призовних діяльних області викликали 7 тисяч 714 закарпатців 1996 року народження.

Make Like a Tree звучатиме у Vedalife (ФОТО, ВІДЕО)

16 березня, о 19.00 у столичній студії йоги Vedalife слухатимуть Make Like a Tree.  
Музика – це твоя особиста абсолютна свобода. У цій сфері ти можеш рухатися у будь-якому напрямку, в якому побажаєш. Проте тільки якщо ти вільний від усіх забобонів та комерційної ідеї.

Гурт із США BALMORHEA дасть концерт (ФОТО, ВІДЕО)

15 квітня, 20.00, Мала Опера (Велика Зала)!
BALMORHEA (читається «Балморей») – гурт із шести музикантів з Остіна, США, що поєднав сучасний експериментальний акустичний рок з елементами класичної музики. В основі більшості композицій гурту – акустична гітара, віолончель, фортепіано, скрипка, а також банджо і контрабас, шум голосів та вуличних звуків.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 13 березня. Екватор робочого тижня присвятіть корисним справам, але не забувайте й про власне дозвілля. Гармонійне налаштування за чашечкою свіжозвареної кави надихатиме на активне пробудження й успішний день. Гарної вам середи й бадьорого настрою вже зранку!

Учасник резонансної ДТП неподалік Хуста не з’явився до суду

Прокуратура взялася з’ясовувати причину неявки 11 лютого на судове засідання до Хустського районного суду учасника резонансної ДТП біля Хуста Павла Нагірного.

Футбол. Михайло Фоменко оголосив склад збірної України на матчі проти команд Польщі та Молдови

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, викликаних на матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (22 березня у Варшаві) та Молдови (26 березня в Одесі).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат