Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27400, 20

Біатлон. Україна друга в естафеті Кубка світу

У Сочі в рамках етапу Кубка Світу відбулася остання гонка — жіноча естафета.

Футбол. «Говерла» все ближче до 1 ліги (ВІДЕО)

Ужгородці з кожним програним матчем продовжують втрачати шанси на порятунок від вильоту з Прем’єр-ліги.

У середу - День нирки

У вівторок, 12 березня в 12.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена Всесвітньому дню нирки, який буде відзначатися 14 березня 2013. Тема цього року: «Гостре пошкодження нирки».

На Закарпатті знайшли заблукалого сноубордиста

9 березня о 16:20 надійшло повідомлення про те, що заблукав сноубордист 1980 року народження, мешканець м. Київ, в районі г. Стіг, полонини Драгобрат, Рахівського району.

Ужгородські лікарі вчилися діагностиці дитячих хвороб (ВІДЕО)

Як ефективно профілактувати і лікувати найбільш поширені хвороби у дітей обговорювали в Ужгороді на науковій конференції педіатри, пульмонологи, гастроентерологи та сімейні лікарі з усієї області.
Такі освітні конференції за участі провідних фахівців держави стали традиційними і проводяться в Закарпатті вже втретє.

Анонс літвечору поетеси Мідної (ФОТО, ВІДЕО)

10 березня о 17:00 у новому арт-клубі «Barсlay Perkins», що у Білій Церкві відбудеться авторський вечір поетеси Мідної у рамках «Літературних посиденьок зі Світланою Варламовою».

Відбудеться концерт чеського дуету DEŠI (ФОТО, ВІДЕО)

Цей чеський дует поєднує саксофон з австралійським діджеріду, проте «діджеріду+саксофон» — надто спрощена формула для Deši. Йдеться про діалог між народною та академічною музичними традиціями, між деревом та металом, між чоловіком та жінкою. Проект легко мігрує від джазу і фанку до етнічної музики.

Актори київських театрів проведуть вечір «Озеленення території»

28 березня, о 20:00) у вільному просторі нового формату «Freud House» відбудеться вечір поезії «Озеленення території». Молоді актори київських театрів читатимуть твори молодих поетів: Мідної, Тараса Малковича, Михайла Жаржайла, Олега Дороша, Мирослава Лаюка, Світлани Лісовської.

Закарпатці приваблюють туристів повітрям, стравами та родинною атмосферою (ВІДЕО)

З кожним роком зелений туризм на Закарпатті набуває все більшої популярності. Гостинні та доброзичливі жителі, чисте повітря, сімейна атмосфера та смачні страви на столі -- ось чим найбільше приваблюють туристів.

У Виноградові обгоріла дівчина через вибух

9 березня, о 9:25 до ОКЦ У ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про те що у   Виноградові, по вул. Павловій, стався вибух невідомої суміші (без подальшого горіння) під час запалювання сірника.

Архімандрит Віктор (Бедь) запропонував зміни до вищої духовної освіти

Ректор   УУБА-КаУ архімандрит Віктор (Бедь) надіслав пропозиції до проекту Концепції вищої духовної освіти Української Православної Церкви.

Генеральний Консул Словаччини в Ужгороді дасть прес-конференцію

11 березня, об 11.00 з журналістами зустрінуться Генеральний Консул Словаччини в Ужгороді Янка Бурянова, журналіст із Словаччини Володимир Мєзєнцев та організатори найстарішого у Європі марафону.

Головний міліціонер області дасть прес-конференцію

12 березня, о 12.00 у адміністративній будівлі УМВС України в Закарпатській області (м. Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 13) відбудеться прес-конференція за участі начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Варцаби В.М.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 11 березня. Нехай ваш ранок буде наповнений приємними спогадами про вихідні, і надихає на активний початок робочого тижня. Навіть у час найбільшого невстигання залишайте кілька хвилин для себе, адже що може бути важливішим за внутрішню гармонію. Ароматної кави й вільних думок, які неодмінно втілюються у корисні справи!

Помер колишній начальник СБУ в Закарпатті Рокитський

7 березня 2013 року не стало колишнього першого заступника Голови – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України генерал-полковника у відставці Володимира Рокитського.

Балога програв довибори   в облраду

У неділю в Закарпатській області відбулися проміжні вибори до обласної ради. Кандидати боролися за здобуття депутатських мандатів у п’яти мажоритарних округах.

Самозамах Рабиновича

У понеділок надійшло повідомлення про замах на життя президента ФК «Арсенал», співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, бізнесмена Вадима Рабиновича. У його автомобіль, який виїжджав із двора офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій. Автомобіль трохи постраждав. Із Рабиновичем нічого не сталося.

Вони не працюють, але гроші гребуть

Наш парламент ніяк не запрацює на повну силу. Опозиція знову блокує трибуну, тому що суд відібрав мандат у депутата-опозиціонера Власенка. Власенко, як відомо, є адвокатом Юлії Тимошенко. І саме те, що Власенко суміщав роботу адвоката з депутатством, стало формальною причиною позбавлення його мандата депутата.

В Ужгороді презентували першу наукову працю українських та угорських дослідників

У Генеральному кон­сульстві Угорщини в Ужгороді презентували першу спільну українсько-угорську накову працю.

Початкова школа життя

Ужгородські батьки й учителі нарікають на надмірне навантаження, темп навчання і складність предметів у початкових класах...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат