Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27500, 20

Прикордонники вилучили у поляка автівку та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, втретє за тиждень прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню сигарет через кордон.

Відомий український поет проведе презентацію в Ужгороді

У вівторок,   5 березня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі з журналістами зустрінеться відомий український поет Олег Короташ (мешканець Києва, родом з Івано-Франківська).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 5 березня вівторок. Весняного настрою, ароматного кавування і затишного ранку. Нехай не розчаровують випадкові неприємні люди чи важкі справи. Вірте в успіх і він обов’язково знайде вас. Шукайте гармонію зі світом, насолоджуйтесь улюбленою кавою і нехай усе задумане здійсниться!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Неподалік Мукачева сталася ДТП, загинуло двоє людей. В Іршаві затримали крадія. На Закарпатті триває операція "Первоцвіт". У Перечині з бару вкрали телевізор. У Мукачеві розшукують крадіїв банку. У Берегові неповнолітній викрав ноутбук. У Тячеві знайшли наркопритон. На Берегівщині триває спецоперація "Візит".

Прокуратура з’ясовує мотиви жінки, через яку загальмував потяг

Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері взяла на контроль хід досудового розслідування за фактом екстреного гальмування маневрового тепловоза на під’їзній колії у м. Ужгород.

У Падіюні зіграли музику Баха (ФОТО)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов вечір класичної музики «Великий Бах. Музика всесвіту». Приурочений захід Дню народженню світового класика Йоганна Себастьяна Баха. Вихованці відділу духовного і творчого розвитку «Джерела» підготували з десяток музичних номерів.

У горах Закарпаття все ще лавинонебезпечно

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу.

На селекторній нараді поговорили про автодороги та пасажирські перевезення

У понеділок, 4 березня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА відбулася селекторна нарада стосовно формування переліку об’єктів та замовників будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності за рахунок субвенції з держбюджету, а також стану справ у сфері пасажирських перевезень.

Закарпатське товариство ухилилося від сплати 4,5 мільйонів гривень податків

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи товариства штучно формували податковий кредит з податку на додану вартість, безпідставно збільшували витрати та реалізовували вироблені підакцизні товари без відображення в обліку.

А ваша ділянка вже є в кадастрі?

Зараз на Закарпатті працюють 34 державні кадастрові реєстратори, які за заявою громадян робляться геодезичні заміри і вносяться їх в базу даних.

4 і 5 березня в Карпатах - лавинонебезпечно


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу. В горах Закарпаття розподіл снігового покриву дуже нерівномірний, спостерiгаються великi надуви та карнізи.

"Карпатська Січ" вшанує пам'ять головного командира УПА Шухевича

У вівторок, 5 березня, у будинку "Просвіти" (3-й поверх), розташованому на площі Гренджі- Донського, 3, відбудеться вшанування пам'яті Героя України, Головного Командира УПА Романа Шухевича.

За вбитого кабана браконьєр заплатить   60 тис грн

На території мисливських угідь Перечинської первинної організації ЗТМР “Лісівник” зафіксовано факт грубого порушення правил полювання. Особу порушника природоохоронного законодавства встановлено.

Що відбуватиметься в Ужгороді найближчими днями

Ужгородський міськвиконком інформує про культурно-масові заходи тижня

У Януковича вже готують указ про звільнення тернопільського губернатора?

Указ про звільнення голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна уже готують в Києві. Оприлюднять його найближчим часом.

Аналітика: Олігархічні конгломерати в Україні можуть припинити існування у будь-який момент

Українські олігархічні конгломерати нав’язують країні власні правила гри, але водночас у межах нинішньої моделі в будь-який можуть обвалитися, спровокувавши непередбачувані наслідки для української економіки та країни загалом

Янукович призначив львівським губернатором екс-прокурора (ДОПОВНЕНО)

Президент Віктор Янукович призначив головою Львівської ОДА Віктора Шемчука. Відповідний указ розміщений на офіційному сайті глави держави.

Податкова готова надати ужгородцям соціальні пільги

Ужгородці, у яких зарплата не перевищує 1610 гривень на місяць мають право на податкову соціальну пільгу – 573 гривні.

Прокуратура виявила, що митники занижували митну вартість

Прокурори області виявили, що митники провели митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю, що завдало шкоди державі на майже 3 млн. грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат