Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27540, 20

Уряд недофінансував Закарпаття через неочікувано велику кількість дітей

В Україні практично завершено виплати державної соціальної допомоги за лютий місяць. Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Закарпатці по-новому звітуватимуть з податку на додану вартість

Нову форму декларації з податку на додану вартість Міністерство фінансів України затвердило наказом від 17 грудня 2012 року №1342.

На Закарпатті на 22 % збільшилась кількість реєстрацій нерухомого майна в Держреєстрі


З 18 по 22 лютого кількість реєстраційних дій у Державному реєстрі прав на нерухоме майно в Закарпатській області зросла на 22% у порівнянні з періодом 11-15 лютого.

Закарпатський Держгірпромнагляд покарає користувачів, що не розробляють надані їм родовища

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області здійснили перевірку виконання підприємствами видобувної галузі краю вимог так званих особливих умов, передбачених спеціальними дозволами на користування надрами.

1 березня 2013 року – останній день подання декларації «єдинниками» першої групи

Для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та обрали для себе першу групу, останнім днем подання податкової декларації за 2012 рік є 1 березня 2013 року. У декларації відображаються обсяг отриманого доходу за минулий рік та щомісячні авансові внески, які сплачуються не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Колишніх закарпатських міліціонерів засудили за хабар

Вступив у законну силу вирок Виноградівського районного суду Закарпатської області стосовно двох уже колишніх працівників районного відділу міліції, які вимагали та одержали хабар.

Кайда одружується на Підгрушній! Офіційно

Сьогодні, 27 лютого, народний депутат України від ВО «Свобода» Олексій Кайда під час прес-конференції офіційно розповів, що одружується, повідомляє кореспондент «Номер один».

"Говерла" зіграє з луганським ФК "Зоря"

У зимове міжсезоння обидві команди провели по-два навчально-тренувальні збори в Туреччині.
Ужгородці в Анталії зіграли 10 контрольних матчів, ще один спаринг провели в рідних стінах. В 11 товариських матчах, в 9 наша команда перемагала, двічі була зафіксована нічия.

Батька, який не сплачує аліменти, притягнуть до кримінальної відповідальності — Закарпатська ДВС

Державна   виконавча   служба України входить   до   системи   органів Міністерства   юстиції   України   і здійснює виконання рішень суду щодо стягнення аліментів.

Закарпатський викладач відмовив студента від суїциду

18-річний студент коледжу ЗакДУ ледь не вистрибнув із ужгородської 16-поверхівки через сварку з дівчиною.

Закарпатці-вірники зможуть зробити знімок легень біля храмів (ВІДЕО)

Як зупинити туберкульоз і спонукати людей проходити флюорографічне обстеження обговорювали на конференції медики –фтизіатри з усієї області. Адже саме з 22 лютого стартував місячник боротьби з туберкульозом. Серед новацій у профілактичній роботі: залучення до просвітницької роботи духовенства всіх конфесій. Заплановано, що біля храмів будуть стояти пересувні флюорографи, де прихожани можуть пройти обстеження.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 лютого. Вільних вам думок на початку нового дня, а також ароматної кави. Нехай справи вирішуються без надмірних зусиль і не вимагають багато часу. Шукайте гармонію з навколишнім світом і він обов’язково віддячить яскравими митями й приємними спогадами. Вдалого вам екватора в робочому тижні й хороших співрозмовників до кави!

Закарпатці можуть зробити закордонний паспорт за 377 грн (ВІДЕО)

Фонду для благодійних внесків у паспортному столі немає, – заявив під час брифінгу начальник головного управління міграційної служби в Закарпатській області Ігор МИХАЙЛИШИН.

За рік тисяча українських пар укладають шлюбний котракт

За 9 років в Україні було укладено лише 9 тисяч шлюбних договорів.

До 8 Березня призначено додатковий рейс з Києва до Ужгорода

Орієнтуючись на попит пасажирів, до 8 березня складом Південно-Західної залізниці призначено додатковий рейс

Нардеп Гайдош вимагає відкриття нового пункту пропуску через кордон

Народний депутат Іштван Гайдош звернувся з листом до Миколи Азарова, в якому просить Прем’єр-міністра України вжити заходів для відкриття нового пункту пропуску через кордон «Велика Паладь – Кішпаладь» у Виноградівському районі.

Вирубка дерев у Боздоші обійшлася винуватцю у 47 тисяч штрафу

Особу, винну   в незаконних рубках у «Боздоському парку» засуджено і   задоволено позов прокуратури про стягнення 47 тисяч гривень.

У міськраді терміново обговорили генплан міста

У той самий час, коли громадськість Ужгорода обговорювала генеральний план міста, у міській раді чиновники провели нараду щодо нового генплану.

Владика Мілан візьме участь у міжнародному конгресі в Римі

З нагоди ювілею початку місії святих Кирила та Методія, у Римі 25-26 березня 2013 року відбудеться міжнародний науковий конгрес на тему «Святі Кирило і Методій між слов’янськими народами: 1150 років від початку місії».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат