Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27640, 20

Ужгород приберуть за гроші з благодійного аукціону

В Ужгороді проведуть доброчинний аукціон, щоб очистити береги річок Закарпаття.

Голландці вважають, у Закарпатті ростуть найкращі яблука у Європі

Про переваги, особливості вирощування та перспективи нових, стійких до хвороб сортів яблук дізнавались дніпропетровські журналісти   під час презентації, яку провели представники плодорозсаднику ДП «Голланд Плант Україна»   (успішно працює на Закарпатті) 21 лютого у Дніпропетровську.

Яким буде новий Ужгород - прес-конференція

У вівторок,   26 лютого, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане «Генеральний план Ужгорода: який проект пропонує міська влада і яким бачать місто самі ужгородці».

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви - читайте хроніку від державної пожежно-рятувальної служби у Закарпатській області.

У закарпатській школі вибухнув газовий котел

24 лютого о 17.21 надійшло повідомлення про вибух газового котла в приміщенні котельні загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. за адресою: Хустський район,   с. Нижнє Селище.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 25 лютого. Затишного вам прокидання, ароматної кави й зустрічних посмішок на початку нового тижня. Rionews розповість новини, напророчить хороший день і порекомендує місця для відпочинку. Не гайте часу задарма, вирішуйте всі справи й не відкладайте надовго свій відпочинок. А також запам’ятовуйте, де можна скуштувати чудовий напій, як у нас на фото, адже ця кав’ярня може бути й поруч вашого дому. Гарного дня й приємного кавування!

Долаючи перешкоди

У цьому матеріалі йтиметься про людину, якій в житті доводиться важче ніж іншим. Але, незважаючи на примхи долі, цей хлопчик не піддається труднощам, і   вперто долає перешкоди. Рудольф Келтика, вихованець медико–соціально реабілітаційного центру «Дорога життя», учень 6 класу Ужгородського багатопрофільного ліцею «Лідер».

Гімнастика. Ганна Різатдінова — переможниця Кубка України з художньої гімнастики

У заключний день Кубка України з художньої гімнастики пройшли три фінали (м'яч, булави, стрічка) індивідуального багатоборства. Також відбувся парад-закриття і церемонія нагородження переможців змагань. Переможницею особистого багатоборства стала Ганна Різатдінова, яка також стала кращою у чотирьох фіналах із шести.

Директора Закарпатського держархіву спіймали на хабарі в 1000 євро

Як повідомили наш сайт в прокуратурі області, на хабарі 1 000 євро затримали директора Закарпатського державного обласного архіву.

Шашки. Поразка від фаворита не дозволила зійти на пєдестал

10—12 лютого в Херсоні відбувся чемпіонат України з шашок-100 серед юнаків до 2003 р. н. Єдиний представник Закарпаття, вихованець тренера Анатолія Вайди, Сергій Скоблей показав кращий особистий результат в одному з видів програми. Першого дня змагались з класичної гри. С. Скоблей балансував між 12-м та 17-м місцем і в підсумку став п’ятнадцятим.

Вчителі Іршавщини ділились досвідом

Минулого тижня в аудиторіях Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів № 2 відбувся районний семінар-практикум, у якому взяли участь педагоги школи,   заступники директорів із навчальної та навчально-виховної роботи, представники управління освіти.

Футбол. Зимова першість Іршавщини стартувала з невеличкої сенсації

Минулої неділі стартувала зимова першість Іршавського району з футболу. Дві групи, на які розділили команди, вийшли трішки нерівними як за кількістю, так і за силою учасників. В зоні «А» на стадіоні села Імстичево за дві путівки змагається 6 клубів, в зоні «В» в Заріччі – 4.

Троє закарпатських опозиціонерів не проголосували за підтримку євроінтеграції

Як відомо, сьогодні український парламент відновив роботу. Верховна рада прийняла за основу і в цілому постанову щодо євроінтеграційних прагнень України. За відповідне рішення проголосувало 315 народних депутатів.
Проти проголосувало 24 нардепи, 4 утрималось і 6 не голосували.

Блокуй-не блокуй…

Верховна Рада досі не працює. Опозиція заблокувала трибуну і обіцяє, що Рада не запрацює, поки провладна більшість не погодиться голосувати так, як того вимагає Конституція — кожен сам за себе. Опозиціонери розуміють, що у фракції Партії регіонів занадто багато крупних бізнесменів, які депутатство собі купили лише для недоторканності і ходити на засідання та натискати якісь кнопки їм не хочеться.

Як відшкодувати гроші за пошкоджену на ямі машину

Про катастрофічний стан наших доріг ми писали минулого тижня. Влада шукає крайніх, прокуратура порушує справи проти тих, хто накрався на ремонтах та будівництві доріг.

Гроші на мінералці

Допоки підприємці продають «Шаянську», сам курорт потерпає від її нестачі та низького рівня мінералізації.

Ніколайчук   лукавив...

У минулому номері друкованого варіанту газети РІО ми розмістили інтерв’ю з колишнім в. о. ректора УжНУ Віталієм Ніколайчуком, у якому він намагався розповісти, хто ж винен у розвалі провідного університету краю.

Підбір окулярів — серйозна справа!

Здавалося б, вибрати окуляри зовсім не важка річ: прийшов, приміряв кілька і «на око» визначив кращі. Та при купівлі окулярів потрібно зважати на деякі дуже важливі фактори. Що треба знати про окуляри, ми намагатимемося окреслити у цій статті.

Кожна українка   має народити   троє-четверо дітей

В Україні триває демографічна криза. Станом на кінець 2012 року населення України становило 45 мільйонів 553 тисячі осіб, що на 80,6 тисячі менше, ніж роком раніше. Про це повідомила Державна служба статистики.

Фотофакт

Близько півтора року тому міська влада звітувала про ремонт однієї зі стратегічних ужгородських магістралей — вулиці Минайської, відремонтованої за обласні кошти. Нині на дворі кінець лютого. А це одна з ділянок на вул. Минайській, поблизу «Осетії». Таких ділянок   тут наразі чимало.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат