Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27700, 20

Розгляд справи по ужгородському депутату І. Волошину знову перенесено

У цей раз – через відсутність на засіданні прокурора.

Віктор Балога погрожує Президенту Януковичу та звинуватив його у терорі

«Так чи інакше, рано чи пізно, але Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати. Бо жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу – тільки через рівність, яку забезпечує влада», – наголосив Балога на своїй сторінці у Фейсбуці.

Аналітика від durdom.in.ua: "Щоби скинути Януковича, опозиції слід отримати три маленькі перемоги"

(мовою оригіналу) Роман Шрайк, основатель сайта durdom.in.ua: "Часто можно услышать, что к 2015 году оппозиция должна идти "путем маленьких побед", но каких — никто не пишет. Мой вариант: 1) Ввод сенсорной кнопки. 2) Победа на киевских выборах. 3) Сбор подписей для референдума о недоверии Януковичу".

Китай обігнав США і став найбільшою торговою державою у світі

(мовою оригіналу) На данный момент Китай является крупнейшим экспортером, крупнейшим потребителем энергоносителей в мире, располагает самым большим рынком новых автомобилей и самыми значительными золотовалютными резервами.

В українця вилучили цигарки та автівку у Закарпатті (ФОТО)

Невдалою для нашого співвітчизника виявилася спроба незаконного переміщення через кордон в пункті пропуску «Тиса» майже шести ящиків сигарет.

Суд мало не відібрав у сина Балоги право балотуватися до облради (ДОПОВНЕНО)

Закарпатський окружний адмінсуд у неділю відмовив у задоволенні позову, який мав на меті зняти Андрія Балогу з реєстрації на вибори до Закарпатської облради.

Концерт гурту "Брати Блюзу" відбудеться днем раніше

Як повідомив керівник гурту "Брати Блюзу" Мирослав Левицький, їхній концерт відбудеться на день раніше, ніж повідомлялося, - 29 березня.

У Закарпатті пройшла спартакіада з зимових видів спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 10 лютого, на закарпатському гірськолижному курорті «Пилипець» відбувся ІІ етап щорічної обласної спартакіади з гірськолижного спорту та лижних перегонів серед дітей та підлітків «Юний спартаківець».

У Закарпатті через погоду був ускладнений рух автотранспорту

10 лютого у зв’язку з погіршенням погодних умов на автошляхах області було ускладнено рух автотранспорту, для попередження заторів на дорогах залучався особовий склад та техніка МНС, а саме:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 11 лютого. Наповнюйте оселю ароматом свіжозвареної кави і розпочинайте день лише з приємних емоцій. Пам’ятайте, що найцікавіші речі зазвичай знаходяться поруч, просто не лінуйтеся звернути на них увагу. Rionews розповість вам новини цього дня, а ви постарайтеся не втомитися у понеділок, щоб зберегти сили й емоції від вихідних на весь тиждень!

Волейбол. Ужгородські "пляжники" треті на першому турі Кубка України

З 17 по 20 січня в Ужгороді відбувся Перший тур Зимового Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях. У змаганнях взяли участь 19 команд з різних областей України.

Футбол. "Говерла" грає внічию з "Работнічками"

Відбувся другий матч другого збору в Туреччині. Цього разу "Говерла" зіграла внічию.

Біатлон. Український вікенд на Чемпіонаті світу

Сьогодні, 10 лютого, в чеському Нове-Место в рамках Чемпіонату світу завершилася гонка переслідування у жінок. До фінішу першою прийшла Тура Бергер. На другому місці завершила гонку Христина Палка. Наша Олена Підгрушна завоювала бронзу, залишивши всього в неповних двох секундах позаду Ольгу Зайцеву.

Гандбол. "Карпати" не гратимуть зі збірною Словаччини

На жаль, молодіжна збірна Словаччини не зіграє з   чемпіоном України 12 лютого в "Юності". Команда не приїде через велику кількість травмованих.

Футбол. «Грозний» не такий вже й грізний

Як інформує офіційний сайт грозненської команди на вже до 8-ї хвилині наша команда вела з рахунком 2:0. Далі ужгородці забили і третій гол. У другому таймі «Терек» намагався відігратися, і все ж зумів двічі вразити ворота «Говерли».

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Чоловіка на вулиці зловили з марихуаною. Житель Ужгородщини потрапив до реанімації через алкогольне сп'яніння. 28-річний мукачівець кинувся під потяг. Правоохоронці затримали крадія вина. На Рахівщині затримали грабіжника і провели операцію "Візит". Службова собака допомогла затримати злочинця. В Іршаві затримали парубка з обрізом рушниці. На Закарпатті триває боротьба з нетверезими водіями.   В Ужгороді водій намагався втекти від працівників ДАІ.

Волейбол. Чемпіонат Іршавщини набув відкритого статусу

Протягом лютого – початку березня на майданчиках Іршавських ЗОШ 1-3 ступенів №1 і №2 та Загатської ЗОШ 1-3 ступенів проходитиме відкрита першість Іршавського району з волейболу.

Бaлога тягне решту сім’ї в обласну раду

Ще свіжі спогади з виборів до Верховної Ради, на яких уся Україна сміялася з сімейного підряду клану Балог, коли відразу чотири брати були кандидатами в депутати. Але родина Балог доволі велика і тепер ті, хто не йшов до Верховної Ради, вирішили йти до обласної.

Висока вода вчергове налякала іршавців та виноградівців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 3 лютого, я планував вчергове побувати на іграх зимової першості з футболу. Однак, побачивши в якому стані перебуває одне з полів, я змінив свої плани. Газон походив скоріше на майданчик для водного поло, тому прийняв рішення глянути на високу воду в річках Іршавщини та Виноградівщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат