Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27760, 20

У 2012 році закарпатським родинам виплатили допомоги на 242 мільйони більше, ніж у 2011 році

Зі слів директора департаменту соціального захисту населення Віктора Мацоли, які у п’ятницю прозвучали на розширеному засіданні колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, 2012 рік у сфері соцзахисту був досить результативним.

На закарпатській Хустщині досі забруднено 225 тон грунту

Про це під час брифінгу повідомив начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Кращі гімнастки сьогодні змагатимуться в Ужгороді

У вівторок, 19 лютого, в Ужгороді стартує Кубок України з художньої гімнастики.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини і наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Активісти боряться за публічність податків

Нещодавно у Києві відбулись установчі збори, під час яких представники Центру Політичних Студій та Аналітики й інших неурядових громадських організацій розпочали створення коаліції задля просування ефективної системи прозорого використання бюджетних коштів як на законодавчому, так і на місцевому рівні. Наразі експерти ЦПСА завершують розробку законопроекту «Про публічність використання податків».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 лютого. Запрограмуйте хороший настрій на весь день і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай ваш ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а всі негативні спогади сховаються перед приходом нового дня. Корисних справ і сміливих рішень, а також затишного прокидання у вівторок!

Закарпатцям нагадують про сплату авансових внесків з податку на прибуток

20 лютого – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток

У Мукачеві звільнили голову районної адміністрації за порушення Присяги

Відповідне розпорядження опубліковане сьогодні на сайті глави держави.

Cуддю-хабарника з Тячева визнали винним і позбавили волі на рік і 6 місяців

Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього голови Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Мукачівська пенсіонерка знайшла на землі револьвер. У Рахові затримали вуличного грабіжника, в Ужгороді хлопець обікрав супермаркет. Правоохоронці затримали чоловіка, що пограбував своїх знайомих.   У Сваляві знайшли незаконний пункт прийому металобрухту.

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу в Сочі

14 лютого в Сочі відбувся черговий етап Кубка світу зі сноубордингу, в якому взяли участь Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Ужгородці виступають у дисциплінах паралельний та паралельний гігантський слалом.

В Ужгороді презентують книгу казок й оголосять тематичний конкурс

Завтра, 19 лютого 2013 року, прес-центр «Нове Закарпаття» збирає всіх, кого цікавить видання, історія та подальша доля міжнародного збірника казок «День казки».

"Закарпатгаз" вважає обов’язком вплинути на свідомість споживачів

ПАТ «Закарпатгаз» одним із першочергових своїх завдань називає вплив на свідомість споживачів. «Вони мусять зрозуміти,що межа між газом-благом цивілізації і газом-убивцею геть розмита»,   - йдеться у повідомленні «Закарпатгазу».

На Воловеччині провели культурно-спортивний фестиваль "Зимові візерунки"

На Воловеччині у рамках фесту «Зимові візерунки» змагалися зі слалому та бігу на лижах, а також безкоштовно каталися на гірськолижному витягу й ласували смачними закарпатськими стравами, слухали звук трембіт та місцевих музикантів.

Закарпатські міліціонери змагалися у рукопашному бою

Днями в спортзалі Ужгородського Палацу дітей та юнацтва відбувся турнір УМВС з рукопашного бою, в якому взяли участь 15 команд і 50 учасників. Головним суддею змагань був старший тренер збірної Закарпатської області з тхеквандо та багаторазовий призер першості України з бойових видів спорту Юрій Ткачук.

Через сварку з хлопцем 14-річна школярка порізала собі вени

Вечірньої пори «швидка» доставила у Міжгірську ЦРЛ місцеву школярку-дев'ятикласницю з різаною раною лівого зап'ястя руки.

Аналітика: Помічники народних депутатів – під грифом "ЗАСЕКРЕЧЕНО"

Не лише утримання народних депутатів дорого обходиться нам - платникам податків. Утримання армії помічників нардепів влітає українцям у 8 млн. 880 тис грн щомісяця. Про тих, хто допомагає слугам народу виконувати свої функції пише на своєму сайті ГМ "ОПОРА".

В Ужгороді обиратимуть міс

6 березня відбудеться конкурс краси «Міс Ужгород».

Футбол. У останньому спарингу в Туреччині «Говерла» перемогла брестське «Динамо»

Завершальний контрольний матч на третіх зборах у турецькій Анталії закарпатці провели проти брестського «Динамо». Знову перемога за нами. Лік голам «Говерли» в цьому двобої розпочав вірменський хавбек Артур Єдігарян, а закріпив вікторію ужгородців французький нападник Даміен Ле Таллек.

Волейбол. Закарпатські пляжники здобувають срібло і у другому турі

14—17 лютого поточного року в Херсоні відбувся 2-й тур Кубку України з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед юнаків 1998 р. н та молодших за них. За медалі змагалися 25 кращих пар України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат