Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27860, 20

На пішохідному переході теж небезпечно...

Вчора ввечері в Ужгороді на вул.Минайській на пішоходному переході автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого перебував 52-річний житель Ужгорода, збив 52-річного пішохода.

Чиновнику, який палив у коридорі ОДА, винесуть догану

Кілька годин тому громадський активіст Володимир Феськов відзняв на телефон відео, на якому чиновник Закарпатської ОДА палив на одному з поверхів адмінбудівлі. За повідомленням Володимира, на прохання пояснити причину порушення закону, чоловік відповів: "Я не маю дяку говорити".

Сноубординг. Пеняк і Чундак продовжують виступи на Кубку світу

8 лютого у Роглі (Словенія) відбувся етап Кубка світу зі сноуборду в паралельному гігантському слаломі.

В Ужгороді між Театральною і пішохідним мостом... рівчак

Заплутатись, впасти і травмуватися – такий шанс має кожен перехожий в історичному центрі Ужгорода.

Провалля між площею Театральною та пішохідним мостом щоразу збільшується, комунальні служби нічого не роблять. Єдиний раз, коли тріщину засипали піском, – під час візиту до Ужгорода прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Тоді урядовець пішки пройшовся центром, у тому числі і мостом, у супроводі губернатора Ледиди та мера Погорєлова.

Шовґор Медведчука намагається купити мукачівців за 100 гривень

Учора до правоохоронців Мукачева звернувся 25 річний мешканець міста із заявою про передвиборчий підкуп голосів.

Він заявив, що ввечері до нього додому прийшли двоє чоловіків, які представились агітаторами кандидата у депутати Закарпатської обласної ради по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №5 від політичної Партії регіонів Івана Чубирко.

На офіційному сайті міськради — розпорядження міського голови щодо проведення громадських слухань

З 8 лютого по 8 березня 2013 року будуть проводитися громадські слухання по проекту "Коригування генерального плану м. Ужгорода", йдеться у короткому повідомленні на сайті.  

Іван Шіц: "У Чемпіонаті СНД "Говерла" участі не братиме""

Ужгородська «Говерла» отримала офіційне запрошення взяти участь в обговоренні майбутнього об’єднаного чемпіонату Росії та України з футболу.

В Ужгороді буде Чеське консульство

Наприкінці минулого тижня офіційна делегація від Закарпаття на запрошення гетьмана краю Їржі Бєгоунека відвідала Височину Чеської Республіки.

На Берегівщині обговорювали діяльність сільськогосподарських товаровиробників

У 2012 році сільгоспвиробники Берегівського району сплатили до місцевого бюджету понад 128 тис. грн. фіксованого сільськогосподарського податку, що на 16,2 тис. грн. більше, ніж 2011 року.
Зустріч з сільгоспвиробниками району відбулась у Берегівській районній державній адміністрації за участю представників районної адміністрації, держземагентства, податківців та керівників сільськогосподарських підприємств.

Червоний Хрест закликає закарпатців допомогти

"Будьте небайдужі, завітайте до відкритих пунктів прийому товарів першої необхідності Товариства Червоного Хреста та благодійно передайте   для тих, хто потребує Вашої допомоги. Тут завжди готові прийняти від Вас: продукти харчування; постільну білизну та ковдри, одяг; взуття, засоби гігієни, інвалідні візки, милиці,тощо. Нехай кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя", — йдеться у зверненні організації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 12 лютого. Нехай вас не розчаровують буденні невдачі, адже найважливіші речі завжди знаходяться поза розчаруваннями. Шукайте гармонію з навколишнім світом і нехай всі зачекають, поки ви будете насолоджуватися улюбленою кавою. Гарного ранку, бажаних співрозмовників, зустрічних посмішок протягом цілого дня!

Фехтування. Анатолій Герей здобув бронзу у турнірі «Білий ведмідь Берліна»

9—10 лютого в Німеччині відбувся шпажний турнір із більш ніж 50-ти річною історією «Білий ведмідь Берліна».

Фехтування. Сергій Горецький — чемпіон, Владислава Харькова — срібна призерка

Медаль найвищої проби виборов ужгородець Сергій Горецький на етапі європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах, який відбувся 9 лютого у польському Кракові.

Німецький гурт «De-Phazz» у березні приїде в Ужгород

17 березня в Ужгороді в Закарпатській обласній філармонії виступиить відомий гурт «De-Phazz».

Офіційний текст оголошення Папи Римського про зречення від престолу

Оприлюднено переклад тексту звернення Бенедикта XVI до членів консисторії колегії кардиналів. У цьому зверненні Папа Римський оголошує, що 28 лютого покине папський престол.
Офіційний текст оголошення Папи Римського про зречення від престолу

Прикордонники Мукачівського загону виявили японський легковик із підробленим   VIN-кодом

Ввезти автомобіль марки «Honda CRV» в Україну спробував громадянин Словацької республіки,   коли прибув   в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Лужанка». Проте, прикордонники одразу помітили чимало, на перший погляд непомітних деталей, які змусили стражів кордону більш ретельно його вивчити.

У внтажному потязі хотіли перевезти 6 ящиків сигарет

Минулими вихідними в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці», спільно з представниками митниці, було виявлено шість ящиків сигарет.

"Майстерня європейської політики" - на Закарпатті

В понеділок, 11 лютого, в генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді стартував четвертий етап проекту «Майстерня європейської політики», який організував Інститут політичної освіти.

Медики спільно з духівниками провели міжнародний науково-практичний семінар

4 лютого 2013 року, з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, за участі науковців духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» та Російського національного медично-хірургічного центру імені М.І.Пирогова в Москві було проведено чергове засідання міжнародного   науково-практичного семінару «Богослов'я та медицина», який за ініціативою професора, протоієрея Юрія Шевченка вже проводиться в друге.

На Закарпатті перевіряють заклади професійно-технічної освіти

У п’ятницю, 8 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп відвідали професійно-технічні навчальні заклади Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат