Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27940, 20

Німецький гурт «De-Phazz» у березні приїде в Ужгород

17 березня в Ужгороді в Закарпатській обласній філармонії виступиить відомий гурт «De-Phazz».

Офіційний текст оголошення Папи Римського про зречення від престолу

Оприлюднено переклад тексту звернення Бенедикта XVI до членів консисторії колегії кардиналів. У цьому зверненні Папа Римський оголошує, що 28 лютого покине папський престол.
Офіційний текст оголошення Папи Римського про зречення від престолу

Прикордонники Мукачівського загону виявили японський легковик із підробленим   VIN-кодом

Ввезти автомобіль марки «Honda CRV» в Україну спробував громадянин Словацької республіки,   коли прибув   в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Лужанка». Проте, прикордонники одразу помітили чимало, на перший погляд непомітних деталей, які змусили стражів кордону більш ретельно його вивчити.

У внтажному потязі хотіли перевезти 6 ящиків сигарет

Минулими вихідними в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці», спільно з представниками митниці, було виявлено шість ящиків сигарет.

"Майстерня європейської політики" - на Закарпатті

В понеділок, 11 лютого, в генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді стартував четвертий етап проекту «Майстерня європейської політики», який організував Інститут політичної освіти.

Медики спільно з духівниками провели міжнародний науково-практичний семінар

4 лютого 2013 року, з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, за участі науковців духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» та Російського національного медично-хірургічного центру імені М.І.Пирогова в Москві було проведено чергове засідання міжнародного   науково-практичного семінару «Богослов'я та медицина», який за ініціативою професора, протоієрея Юрія Шевченка вже проводиться в друге.

На Закарпатті перевіряють заклади професійно-технічної освіти

У п’ятницю, 8 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп відвідали професійно-технічні навчальні заклади Ужгорода.

Отримати ліцензію   на алкоголь та тютюн стало легше

З 2 січня цього року не потрібно подавати виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для отримання ліцензій на право здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Подається лише відповідна заява.

Аналітика мовою оригіналу: Саботаж у Партії регионів  

Тревожные новости поступают со стана парламентских бойцов Партии регионов. Пока глава фракции А. Ефремов рассказывает о чуть ли не 100% явке фракции и готовности в любой момент разблокировать трибуну и приступить к работе, рядовые партийцы говорят об иной ситуации.

Про відсутність податкового боргу повідомлять електронною поштою

Новий податковий сервіс дозволяє платникам податків оперативно отримати довідку про відсутність заборгованості перед бюджетом. Для цього платнику потрібно лише надіслати електронну заяву до податкової. У разі відсутності у заявника податкового боргу автоматично формується електронна довідка та надсилається на його електронну адресу.

На Закарпатті запускають онлайн-путівник Varosh

З дня на день стартує онлайн-путівник Закарпаттям та його містам під назвою Varosh.

Чеська Височина продовжить співпрацювати із Закарпаттям

Наприкінці минулого тижня офіційна делегація від Закарпаття на запрошення гетьмана краю Їржі Бєгоунека відвідала Височину Чеської Республіки.

"Високі вершини-2013" підкорювали автогонщики(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними на Воловеччині пройшов I етап Чемпіонату України з гірських автогонок "Високі вершини-2013".

Палачінта-2013 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді вже традиційно відбувся щорічний фестиваль млинців та хорошого настрою "Палачінта-2013".

Міліція сподівається за гарячими слідами схопити нападників депутата

Сьогодні зранку в місті Берегово скоєно злочин проти представника органу влади. Берегівська міліція сподівається схопити нападників з палицями за гарячими слідами

Закарпатські "сірі" і брудні міста можуть потрапити у кліп "Скрябіна""Руїна".

Відомий український гурт планує відзняти кліп на пісню "Руїна". Особливістю цього відео буде те, щов нього потраплять кадри брудних вулиць та сірих міст. Закарпатські "сірі" і брудні міста можуть потрапити у кліп "Скрябіна"

В Закарпатті побили депутата до пів смерті

11 лютого, близько 8 години у Берегові побили депутата.   Інформацію Мукачево.net підтвердили у ВГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Випускниця ЗакДУ працює у Дубліні в компанії Google

Дівчина співпрацює із компаніями українського ринку (медіа-агентствами), які мають намір розмістити рекламу на ресурсах Google, їх партнерів, а також на каналі YouTube.

У Державтоінспеції новий начальник. Донецький

(мовою оригіналу) Департамент ГАИ Украины возглавил полковник милиции Владимир Астапкович. Он сменил на посту генерал-майора Валерия Лозового, который работал начальником ГАИ более трех лет.

У закарпатському Виноградові переходять на сучасні моделі касових апаратів

Починаючи з січня 2013 року суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні подавати звітність в електронному вигляді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат