Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27980, 20

Волейбол. Чемпіонат Іршавщини набув відкритого статусу

Протягом лютого – початку березня на майданчиках Іршавських ЗОШ 1-3 ступенів №1 і №2 та Загатської ЗОШ 1-3 ступенів проходитиме відкрита першість Іршавського району з волейболу.

Бaлога тягне решту сім’ї в обласну раду

Ще свіжі спогади з виборів до Верховної Ради, на яких уся Україна сміялася з сімейного підряду клану Балог, коли відразу чотири брати були кандидатами в депутати. Але родина Балог доволі велика і тепер ті, хто не йшов до Верховної Ради, вирішили йти до обласної.

Висока вода вчергове налякала іршавців та виноградівців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 3 лютого, я планував вчергове побувати на іграх зимової першості з футболу. Однак, побачивши в якому стані перебуває одне з полів, я змінив свої плани. Газон походив скоріше на майданчик для водного поло, тому прийняв рішення глянути на високу воду в річках Іршавщини та Виноградівщини.

Без купи довідок   гроші не дадуть...

До редакції газети «РІО» надійшов лист, у якому жінка вважає неправомірним вимагання довідок для здійснення виплат. З нового року сума грошей стала меншою. У фонді соціальної допомоги кажуть, що відтепер потрібно більше документів для отримання грошей.

Позитивна, жертовна   й хвороблива любов

Справжнім почуттям треба вчитися і показувати їх не лише в День Святого Валентина.

Кожен п’ятий виявлений   випадок онкозахворювання   в області в занедбаній стадії

Щорічно у краї близько у 3,5 тисячі пацієнтів діагностують рак. Загальна ж кількість онкохворих у області — 18,5 тисячі. Майже кожен четвертий-п’ятий випадок виявляється у занедбаній стадії хвороби, коли досягнути позитивного ефекту в лікуванні вкрай важко, а подекуди вже й неможливо.

В управлінні агропромислового розвитку чекають,   коли роздержавлять радгоспи

У 2012 році на Закарпатті виростили найбільше овочів та фруктів за останні 20 років. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Віктор Тереля.

Лютневе підтоплення

Доволі неочікуваний минулотижневий дощ залив Закарпаття. Через захаращені водовідведення та засмічені дренажні канави у регіоні сталося підтоплення близько 237 дворогосподарств та майже 100 га сільськогосподарських угідь.

Про дороги, протипаводкові   кошти та надзвичайні ситуації

Територіальне управління МНС у Закарпатській області найближчим часом об’єднають із управлінням Держтехногенбезпеки в Закарпатській області, створивши новий територіальний орган — Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Про це під час розширеної наради повідомив головний МНСник області Мирослав Щербей.

Словаччина почала роздавати багаторазові Шенгенські візи

2013 рік Словаччина розпочала з суттєвих змін щодо видачі віз українцям, розширивши список осіб, які мають право отримати багаторазові Шенгенські візи строком до 5 років. У першу чергу мова йде про туристів, бізнесменів та українців, які мають родичів у Словаччині. Ці люди можуть розраховувати на багаторазові візи, тоді як раніше, до прикладу, туристам відкривалися виключно одноразові Шенгенські візи на відповідний період перебування на території ЄС.

Підтоплення в Ужгороді   на вихідні сталися   через захаращені водовідводи

Азаров звинувачує владу у недбалості і безгосподарності.

На стінах Ужгородської Покровської церкви з мозаїки змонтували ікону Святої Трійці

Крім цієї ікони на стінах церкви згодом з’являться ще дві, а саме ікона Святого Миколая Чудотворця і ікона Воскресіння Христового, які як і ця були замовлені у Румунії.

Заборгованість із виплат зарплат скоротилася майже на мільйон гривень

У п’ятницю, 8 лютого, під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Михайла Поповича відбулося нарада з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, та інших соціальних виплат.

Проект «Через енергію надихаємо майбутні покоління» стартував в Іршаві

12 лютого о 11:00 у приміщені Іршавського районного Будинку дитячої творчості (м. Іршава, вул. Гагаріна 9) в ідбудеться стартова конференція проекту «Через енергію надихаємо майбутні покоління»

На Берегівщині підпільний пункт прийому металу приймав крадене з залізниці

На станції Чоп завдяки співпраці з працівниками воєнізованої охорони ДТГО «Львівська залізниця» правоохоронці затримали 40-річного місцевого жителя, який з вагону викрав повітророзподільник з метою подальшого збуту на пункт прийому металобрухту.




Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 8 лютого. Солодкого вам настрою і бажаних співрозмовників до кавування. Не переймайтеся через дрібниці, особливо наприкінці робочого тижня. Запрограмуйте свій день на щось корисне й неодмінно здобудете хороший результат. Успіху в усіх справах, хорошого відпочинку на вихідних, а також затишного кавування вже зранку!

ЗакДУ приєднали до УжНУ

Відповідне розпорядження з'явилося на Урядовому порталі. Підписане воно ще напередодні. Від 6 лютого виші стали одним цілим, а студенти Закарпатського державного університету продовжують навчання в Ужгородському національному університеті.

МНС попереджає про штучні лавини

У горах існує небезпека сходження штучних снігових лавин. МНСники оголосили штормове попередження.

У стані алкогольного сп’яніння мукачівець втратив стопу

7 листопада близько 05.07 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево зателефонували, повідомивши про те, що о 04.45 год. машиніст вантажного потягу депо Львів-Захід застосував екстрене гальмування поблизу ст. Мукачево, щоб попередити наїзд на 28-річного мукачівця.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат