Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27900, 20

У Закарпатті пройшла спартакіада з зимових видів спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 10 лютого, на закарпатському гірськолижному курорті «Пилипець» відбувся ІІ етап щорічної обласної спартакіади з гірськолижного спорту та лижних перегонів серед дітей та підлітків «Юний спартаківець».

У Закарпатті через погоду був ускладнений рух автотранспорту

10 лютого у зв’язку з погіршенням погодних умов на автошляхах області було ускладнено рух автотранспорту, для попередження заторів на дорогах залучався особовий склад та техніка МНС, а саме:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 11 лютого. Наповнюйте оселю ароматом свіжозвареної кави і розпочинайте день лише з приємних емоцій. Пам’ятайте, що найцікавіші речі зазвичай знаходяться поруч, просто не лінуйтеся звернути на них увагу. Rionews розповість вам новини цього дня, а ви постарайтеся не втомитися у понеділок, щоб зберегти сили й емоції від вихідних на весь тиждень!

Волейбол. Ужгородські "пляжники" треті на першому турі Кубка України

З 17 по 20 січня в Ужгороді відбувся Перший тур Зимового Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях. У змаганнях взяли участь 19 команд з різних областей України.

Футбол. "Говерла" грає внічию з "Работнічками"

Відбувся другий матч другого збору в Туреччині. Цього разу "Говерла" зіграла внічию.

Біатлон. Український вікенд на Чемпіонаті світу

Сьогодні, 10 лютого, в чеському Нове-Место в рамках Чемпіонату світу завершилася гонка переслідування у жінок. До фінішу першою прийшла Тура Бергер. На другому місці завершила гонку Христина Палка. Наша Олена Підгрушна завоювала бронзу, залишивши всього в неповних двох секундах позаду Ольгу Зайцеву.

Гандбол. "Карпати" не гратимуть зі збірною Словаччини

На жаль, молодіжна збірна Словаччини не зіграє з   чемпіоном України 12 лютого в "Юності". Команда не приїде через велику кількість травмованих.

Футбол. «Грозний» не такий вже й грізний

Як інформує офіційний сайт грозненської команди на вже до 8-ї хвилині наша команда вела з рахунком 2:0. Далі ужгородці забили і третій гол. У другому таймі «Терек» намагався відігратися, і все ж зумів двічі вразити ворота «Говерли».

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Чоловіка на вулиці зловили з марихуаною. Житель Ужгородщини потрапив до реанімації через алкогольне сп'яніння. 28-річний мукачівець кинувся під потяг. Правоохоронці затримали крадія вина. На Рахівщині затримали грабіжника і провели операцію "Візит". Службова собака допомогла затримати злочинця. В Іршаві затримали парубка з обрізом рушниці. На Закарпатті триває боротьба з нетверезими водіями.   В Ужгороді водій намагався втекти від працівників ДАІ.

Волейбол. Чемпіонат Іршавщини набув відкритого статусу

Протягом лютого – початку березня на майданчиках Іршавських ЗОШ 1-3 ступенів №1 і №2 та Загатської ЗОШ 1-3 ступенів проходитиме відкрита першість Іршавського району з волейболу.

Бaлога тягне решту сім’ї в обласну раду

Ще свіжі спогади з виборів до Верховної Ради, на яких уся Україна сміялася з сімейного підряду клану Балог, коли відразу чотири брати були кандидатами в депутати. Але родина Балог доволі велика і тепер ті, хто не йшов до Верховної Ради, вирішили йти до обласної.

Висока вода вчергове налякала іршавців та виноградівців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 3 лютого, я планував вчергове побувати на іграх зимової першості з футболу. Однак, побачивши в якому стані перебуває одне з полів, я змінив свої плани. Газон походив скоріше на майданчик для водного поло, тому прийняв рішення глянути на високу воду в річках Іршавщини та Виноградівщини.

Без купи довідок   гроші не дадуть...

До редакції газети «РІО» надійшов лист, у якому жінка вважає неправомірним вимагання довідок для здійснення виплат. З нового року сума грошей стала меншою. У фонді соціальної допомоги кажуть, що відтепер потрібно більше документів для отримання грошей.

Позитивна, жертовна   й хвороблива любов

Справжнім почуттям треба вчитися і показувати їх не лише в День Святого Валентина.

Кожен п’ятий виявлений   випадок онкозахворювання   в області в занедбаній стадії

Щорічно у краї близько у 3,5 тисячі пацієнтів діагностують рак. Загальна ж кількість онкохворих у області — 18,5 тисячі. Майже кожен четвертий-п’ятий випадок виявляється у занедбаній стадії хвороби, коли досягнути позитивного ефекту в лікуванні вкрай важко, а подекуди вже й неможливо.

В управлінні агропромислового розвитку чекають,   коли роздержавлять радгоспи

У 2012 році на Закарпатті виростили найбільше овочів та фруктів за останні 20 років. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Віктор Тереля.

Лютневе підтоплення

Доволі неочікуваний минулотижневий дощ залив Закарпаття. Через захаращені водовідведення та засмічені дренажні канави у регіоні сталося підтоплення близько 237 дворогосподарств та майже 100 га сільськогосподарських угідь.

Про дороги, протипаводкові   кошти та надзвичайні ситуації

Територіальне управління МНС у Закарпатській області найближчим часом об’єднають із управлінням Держтехногенбезпеки в Закарпатській області, створивши новий територіальний орган — Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Про це під час розширеної наради повідомив головний МНСник області Мирослав Щербей.

Словаччина почала роздавати багаторазові Шенгенські візи

2013 рік Словаччина розпочала з суттєвих змін щодо видачі віз українцям, розширивши список осіб, які мають право отримати багаторазові Шенгенські візи строком до 5 років. У першу чергу мова йде про туристів, бізнесменів та українців, які мають родичів у Словаччині. Ці люди можуть розраховувати на багаторазові візи, тоді як раніше, до прикладу, туристам відкривалися виключно одноразові Шенгенські візи на відповідний період перебування на території ЄС.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат