Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27820, 20

В Ужгороді провели перший в історії України матч з нетболу(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ужгородський спортивний кошик поповнився ще однією грою - дещо незвичною та унікальною для України в цілому. Мова йде про нетбол — різновид баскетболу адаптований виключно для жінок.

Чернівецькі свободівці допомагали розблокувати митницю в Чопі

3 лютого 2013 року голові Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталієві Мельничуку буковинські підприємці повідомили, що на митному перепускному пункті у місті Чоп вже другий день поспіль з невідомих причин повністю заблокована робота митниці.

У Закарпатті горіла лазня

Що горіло у Закарпатті за добу, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

На розвиток туризму в Закарпатті з бюджету витратять 500 тисяч

Відбулося засідання постійної комісії облради з питань розвитку туризму та рекреації, яку очолює Дмитро Андріюк.

За добу у Закарпатті попадало багато дерев (ОГЛЯД)

Внаслідок негоди у Закарпатті попадало багато дерев. Які наслідки - читайте огляд.

Справа проти Тимошенко — дурний знак для Пінчука і Коломойського

(мовою оригіналу) Дело против лидера партии «Батькивщина» Юлии Тимошенко — это плохой знак для Пинчука и Коломойского.Такое мнение в эфире телеканала ТВi озвучил политический эксперт Андрей Золотарев.

Двоє туристів з Харкова та один з Києва загубилися у Карпатах

3 лютого о 17.35 надійшло повідомлення про загублення громадян — обоє 1985 р.н., мешканців Харкова та хлопця 1993 р.н., мешканця Києва в районі полонини Драгобрат Рахівського району.

У Карпатах загубився росіянин

3 лютого о 18.45 надійшло повідомлення про загублення громадянина   Російської федерації 1993 року народження, мешканця Москви, в районі полонини Драгобрат Рахівського району.

Мер Ужгорода у неділю ввечері зібрав екстренну нараду (ФОТО)

У зв’язку з безперервними опадами в Ужгороді, у неділю, ввечері відбулось екстрене засідання комісії   з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Закарпатті підтопилу автодорогу "Київ-Чоп"

4 лютого близько 00.10 внаслідок виливу з   річки Стара підтоплено ділянку автодороги   «Київ – Чоп» біля с.Зняцево, Мукачівського району протяжністю біля 40 м, висотою до 7 см. Проїзд автотранспорту на даній ділянці забезпечений, але з обмеженою швидкістю. Працівниками ТУ МНС та Закарпатського облводгоспу проводиться укладання мішків з піском на узбіччя автодороги(викладено близько 350 мішків).

Закарпаття підтоплене (ОГЛЯД)

2 лютого на території Закарпатської області спостерігалися інтенсивні опади. Внаслідок захаращеності водовідведень та у зв’язку із засміченням дренажних канав відбулося підтоплення близько 226 дворогосподарств, та близько 100 га сільськогосподарських угідь на території Закарпатської області.

В Ужгороді розкажуть про ситуацію з онкохворими

До Всесвітнього дня боротьби з онкозахворюваннями у понеділок, 4 лютого, о 12.00 у прес-центрі УОЗ   (пл. Театральна, 6, обласний Центр здоров'я) відбудеться прес-конференція.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 4 лютого. Зберіть приємні думки докупи й пригостіть їх свіжозвареною кавою. Нехай ніщо не зіпсує настрій, особливо зранку. Розпочинати щось набагато легше, коли є мета і хороша підтримка з боку оточення. Втім, не лякайтеся й імпровізації, вона теж стає початком грандіозних справ. Затишного прокидання, впевненості у собі й гарного настрою у понеділок!

Аналітика від ветерана СБУ: "Порядних людей у владу треба заганяти палицею"

Після Київської Русі 25 поколінь українців жили без власної держави, тому мають хуторянське мислення - пристосовуватися, сховатися, а не боротися у відкритому бою. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав генерал-лейтенант Служби безпеки України (СБУ) Олександр Скіпальський.

На Закарпатті підтопило півсотні дворів/ Ужгород заливає водою

Внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забитість водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів і 10 га сільськогосподарських угідь.

На Чопській митниці вже третю добу блокують рух 50 автобусів із заробітчанами

Офіційних коментарів з приводу причин таких дій, не дають ані митники, ані правоохоронці.

Футбол. "Говерла" завершує збір на "мажорній ноті"

Завершальний спаринг на других навчально-тренувальних зборах "Говерла" проводила проти казахського ФК "Іртиш" (Павлоград).

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Закарпатців знову спіймали з марихуаною. Міліція знайшла чоловіка, що вкрав у іршавчанина 10 тисяч доларів. На Хустщині вилучили незареєстровану рушницю.

Дзюдо. Чотири медалі на десятьох завоювали наші дзюдоїсти

25—27 січня в Луцьку відбувся традиційний міжнародний турнір серед юнаків до 16 років. У ньому взяли участь понад 200 спортсменів із Росії, Білорусії, Молдавії та більшості регіонів України.

Зимовий футбол. Гольова феєрія на стадіоні в Іванівцях (ФОТО)

Минулої неділі відбулись матчі 5 туру зимової першості Мукачівського району з футболу. Три з них пройшли на стадіоні в села Іванівці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат