Мешканці ОСББ борються з МАФом, що псує їхні нерви і навколишнє середовище

06.06.2014 12:12 РАТУША

Минулого тижня на гарячу лінію редакції звернулася мешканка буд. № 54, що на пр. Свободи, Мар’яна Степанівна. Вона розповіла про кількарічну боротьбу мешканців будинку з підприємницею, яка встановила під їхніми вікнами будку-МАФ і розвела там кричущу антисанітарію.

Оскільки в МАФі продають на розлив алкоголь, генделик став приваблювати п’яничок і бомжів, які тут-таки, не соромлячись, справляють потребу. Через це мешканці будинку змушені жити в постійному нестерпному смороді, без можливості відчиняти вікна... П’яні клієнти часто зчиняють бійки, тож люди вже забули, що таке спокій і тиша у вечірні й нічні години.

Вочевидь, саму власницю це мало обходить, оскільки, за словами Мар’яни Степанівни, та мешкає у столиці, а спроби припинити існування «гадючника» потерпають невдачу, адже підприємниця є родичкою прокурорського працівника. Більше того, як розповіла читачка, один із мешканців будинку після отриманих із прокуратури й виконкому погроз змушений був просто виселитися.

Минулого року після чергового спілкування з мешканцями підприємниця навіть пообіцяла, що в будці вже не наливатимуть спиртне, але ... відразу ж після обіцянки оформила дозвіл. Близько місяця тому мешканці подали звернення до виконкому разом із фотографіями, на яких зафіксовані факти антисанітарії, й стали чекати на відповідну реакцію відділів торгівлі, епідемстанції, муніципальної поліції, керівництва міста. Доведені до відчаю люди пообіцяли, що в разі подальшого нехтування їхніми правами вони рішуче налаштовані розібрати будку, яка отруїла навколишнє середовище і зробила нестерпним їхнє життя.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат