Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27740, 20

Найменше на онкозахворювання страждають на Закарпатті

В Україні найменше на онконедуги страждають на Закарпатті та Івано-Франківщині. Найвищі показники онкозахворюваності за останні 5 років спостерігаються в південних регіонах, а також у Севастополі, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Смакуємо «Тропічний десерт» серед зими (ФОТО, ВІДЕО)

Газета «РІО» продовжує рубрику фото- та відеорецептів з популярних закладів Ужгорода. Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт».

Ямковий ремонт в Ужгороді робитимуть "коли прилаштуємося до Облавтодору"

Як не за чутками відомо ужгородцям, а особливо водіям, асфальт з доріг міста подекуди зійшов разом зі снігом. Їздити "стрьомно" навіть по так званих "ключових" вулицях, до прикладу, чималі дірки чатують на колеса на головному транспортному мості.

Юрій Переста – новий проректор УжНУ

В Ужгородському національному університеті – новий проректор. Ним став декан стоматологічного факультету Юрій Переста.

П'ятеро гандболісток "Карпат" викликали на збори національної збірної

З 18 по 23 лютого вони будуть тренуватися в Запоріжжі, де готуватимуться до гри зі збірною Німеччини в рамках плей-офф до чемпіонату світу.

В Ужгороді проживає 28 мільйонерів

Про це під час прес-конференції повідомила начальник ДПІ у місті Ужгород Марія Бадида.

Кабмін сьогодні розглядає питання приєднання ЗакДУ до УжНУ

Сьогодні, 6 лютого на засідання Кабінету Міністрів розглядають питання приєднання Закарпатського державного університету до Ужгородського національного університету.

Подальша доля Водоканалу ще не визначена

І мер Ужгорода, і головний прокурор Ужгорода зійшлися у тому, що треба створити комісію аби вивчити питання про затвердження тексту договору щодо спільної діяльності «Водоканалу» та приватної структури.

Сьогодні відбудеться брифінг щодо гірських автоперегонів у Закарпатті

У середу, 6 лютого, відбудеться брифінг стосовно I етапу Чемпіонату України та клубного змагання з гірських автоперегонів «Зимові вершини 3013», який пройде на території Воловецького району.

Чиновники не пускають закарпатських спортсменів на Олімпійські ігри (ЛИСТ)

Столичні та закарпатські чиновники не відстоюють право краян брати участь від нашої держави в Олімпійських іграх, - Василь   Гісем.

7 населених пунктів відключені від електропостачання у Закарпатті

Протягом 2-3 лютого   на території Закарпатської області спостерігалися інтенсивні опади у вигляді дощу. Внаслідок захаращеності водовідведень та у зв’язку із засміченням дренажних канав відбулося підтоплення 237 дворогосподарств, та близько 100 га сільськогосподарських угідь на території Закарпатської області. Кілька населених пунктів цілком відключені від електропостачання.

Закарпатець може сісти на 3 роки через проникнення в автомобіль судді

Прокуратура області здійснює контроль за ходом досудового   розслідування кримінального провадження розпочатому МВ УМВС в Закарпатській області за ст.15 – ч. 1 ст. 185 КК України (замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку) – карається штрафом від   п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк   до   двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Сніг значно ускладнив рух на автодорозі "Київ-Чоп"

5 лютого о 20.10 внаслідок опадів (снігу) було ускладнено рух важковагових автомобілів на автодорозі державного значення «Київ-Чоп» (Абранський та Латірський перевал).

Вищий адмінсуд остаточно визнав воїнів УПА борцями за незалежність

4 лютого рішення Вищого адмінсуду про відхилення касаційної скарги отримала голова ПСПУ Наталя Вітренко, яка виступала за невизнання воїнів УПА борцями за незалежність

Звичайні українці можуть забути про безкоштовні польські візи

(мовою оригіналу) Лишь каждый десятый претендент на внутреннюю польскую или шенгенскую визу сможет обратиться за ней непосредственно в дипломатическое учреждение. По меньшей мере 90% граждан вскоре будут подавать документы лишь в визовые центры, сообщает ТСН.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 6 лютого. Додайте легкості й аромату свіжозвареної кави до ранкового прокидання. Шукайте гармонію з навколишнім світом і ваші справи матимуть неодмінно хороше завершення. Нехай буде чимало приємних митей, корисних речей довкола, і лише потрібні люди зустрічаються цього дня. Успішного екватора тижня й бадьорого прокидання з Rionews!

У січні   чопські митники вилучили алкоголю та продуктів харчування на 350 тис. грн.

Останнім часом на закарпатських пунктах пропуску інспектори Чопської митниці фіксують чималу кількість порушень митного законодавства з незаконного ввезення нашими співвітчизниками алкогольних напоїв та продуктів харчування. Так, лише за січень-місяць 2013 року митники вилучили дорогі італійські сири, макарони, каву та вина, які громадяни не захотіли задекларувати та сплатити відповідні митні платежі. Загальна вартість таких іноземних товарів   перевищує 350 тисяч гривень.

Для вивезення пестицидів з Хустщини потрібно близько 5 млн. грн.

Питання фінансування очищення забрудненого пестицидами ґрунту в Хустському районі губернатор Закарпаття порушить перед міністрами.

Закарпатців інформують про гарантії держави щодо виконання судових рішень

Виконавче провадження як завершальна стадія судового провадження та примусове виконання рішень інших органів (посадових осіб) - це сукупність дій органів і посадових осіб, визначених у Законі України «Про виконавче провадження», що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених цим Законом, іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону та інших законів, а також рішеннями, що відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат