Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27660, 20

Ужгородські міліціонери врятували життя 7-річної дитини

«Не знав до кого бігти за допомогою. Та згадав сюжет по телебаченню, як ДАІшники здають кров для потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах, ось і звернувся в міліцію», - каже батько дитини.

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

На Іршавщині жінка вкрала велосипед. Молоду закарпатку засудили за вирощування конопель. Родичі розшукують зниклу мукачівку. Жителя Берегівщини засудили до 4 років за зберігання зброї.

Ужгородців просять не панікувати через запах газу в квартирі

Понад 300 ужгородців додзвонилися до аварійної служби "Закарпатгазу" для виклику бригади фахівців. Фахівці заспокоюють, що аварійна бригада перевірить стан газових приладів і, якщо потрібно, виконає ремонтні роботи за вказаною адресою.

Платники єдиного податку мають зберігати первинні документи

Фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку зобов’язані   зберігати первинні документи, на підставі яких заповнювалися дані книги обліку доходів і витрат та складалася податкова декларація платника ЄП – ФОП. До таких документів належить зокрема, виписка з банку, квитанція, чек або документ довільної форми про готівкову оплату товарів, робіт або послуг, якщо вони отримувалися у громадян або у фізичних осіб – підприємців. Також слід зберігати й інші первинні документи, які використовуються для складання податкової звітності за іншими податками та зборами – у разі їх сплати.

Наталка Карпа, гурт   «Glamour» та Рената Штіфель   цього року виступатимуть на «Міс Ужгород»

6 березня в Ужгороді оиратимуть кращу дівчину і зберуться відомі зірки.

У Тячеві відкрито пункт видачі електронних ключів

Пункт реєстрації користувачів Центру сертифікації ключів при ДПІ у Тячівському районі вчора прийняв своїх перших відвідувачів. У відкритті підрозділу Центру взяли участь заступник голови ДПС у Закарпатській області Микола Бутенко, начальник Центру сертифікації ключів при ДПС у Закарпатській області Андрій Ковач, начальник ДПІ у Тячівському районі Ілля Матьола, представники громадських організацій та платники податків.

В Королеві відкрили дитячий будинок сімейного типу


У   середу, 20 лютого у селищі Королево Виноградівського району   відкрили   дитячий будинок сімейного типу. Галина Стецик, монахиня, яка працює в благодійному дитячому садочку «Назарет» взяла на виховання одразу п’ятьох дітей з Чинадіївського дитбудинку – братів Андрія та Артема, сестер Іванну і Анастасію та Яну.  

Прес-служба Ужгородської міськради запрошує до участі в проекті «День гарних новин»

Шановні закарпатські редакції! Запрошуємо Вас приєднатися до проекту «День гарних новин», які започатковує Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому спільно з Ужгородським прес-клубом.

В Ужгороді знову паніка через сильний запах газу

"Чекайте, до вас вже їдуть!" -- ця фраза сьогодні пообіді знову щохвилини лунає в аварійно-диспетчерській службі ПАТ «Закарпатгаз». Бригади слюсарів ледь встигають забирати зареєстровані заявки про посилення запаху газу в оселях ужгородців , виїжджати на місця виклику, перевіряти газове обладнання та – у випадку наявності - ліквідовувати найдрібніші витоки голубого палива

В Ужгороді озвучать результати транскордонного проекту, учасником якого є УжНУ

У четвер, 21 лютого, в Ужгороді відбудеться заключна конференція проекту «Створення транскордонних центрів з інвестицій, інновацій та трансферу технологій», у реалізації якого брали участь науковці Ужгородського національного університету.

Учасники "Карпатської січі" благодійно здавали кров

Здача крові проходила в Закарпатській обласній станції переливання крові. Всі учасники були задоволені тим, що ставши донором врятували в майбутньому людське життя, зробили добру справу, покращили своє здоров’я. І в майбутньому акції продовжаться, також пошириться пропаганда донорства в навчальних закладах та на вулицях міста.

Ужгородців інформують про зміни екологічного оподаткування

Податківці ужгородської ДПІ звертають увагу платників на те, що з 01.01.2013р. змінено визначення поняття «розміщення відходів», у результаті чого   усунено подвійне оподаткування екологічним податком розміщення суб’єктами господарювання відходів на спеціально відведених місцях чи об’єктах, що розміщені на власних територіях.

Євросоюз віддасть Ужгороду майже 9 мільйонів на Совине гніздо

Реконструкцію Совиного гнізда Євросоюз профінансує на 90 %.
Ужгородська міська рада на винний льох витратить 1,4 млн. гривень, що складає 10% від загальної вартості проекту реконструкції. 90% - 8,7 мільйонів витратить на Совине гніздо Євросоюз у рамках українсько-польського грантового проекту «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів» на 2013-2015 роки. Гроші міської ради підуть,   в основному, на проектно-кошторисну документацію.

Завтра в Ужгороді відкривається КЛІНІКА "ГЕМО МЕДИКА"

У четвер, 21 лютого, о 14.00 в Ужгороді на вул. Перемоги, 28 відбудеться відкриття медичної КЛІНІКИ “ГЕМО МЕДИКА”.

На Закарпатті більше звільняють, аніж беруть на роботу

У Закарпатській області середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ і організацій1 (далі – підприємства) у грудні 2012 року становила 187,4 тисячі осіб. Порівняно з листопадом кількість працівників у цілому по області зменшилася на 0,6%, або на 1,1 тисячі осіб.



МЗС проти введення подвійного громадянства в Україні

Міністр закордонних справ Леонід Кожара виступає проти введення подвійного громадянства в Україні. Про це він сказав на прес-конференції.

Справу по корупційних діяннях депутата Ужгородської міськради І. Волошина «вестиме» інший суддя

Так, сьогодні під час розгляду справи щодо депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина про адміністративне правопорушення у вигляді вчинення корупційного діяння стороною звинуваченого судді Віталію Сочці заявлено відвід.

В Ужгороді змагаються найкращі гімнастки України

19 лютого, в Ужгороді розпочався Кубок України з художньої гімнастики.

Ужгородські хірурги та священики обговорили співпрацю у лікуванні пацієнтів (ВІДЕО)

Незвичний семінар провели спільно в Ужгороді хірурги та священики. Про єдність тілесного і духовного говорили лікарі душ і тіл людських. Співпраця між медициною та церквою відновлює свої давні традиції, адже гармонійне поєдання саме цих двох покликаннь допомагає досягнути максимально ефекту при лікуванні.

Автоцивілка може подорожчати на 10%

Страховики подали у Нацкомфінпослуг пропозицію підвищити тарифи на ОСАЦВ. Голова комісії допускає подорожчання на 5-10%.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат