Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27720, 20

Завтра в Ужгороді відкривається КЛІНІКА "ГЕМО МЕДИКА"

У четвер, 21 лютого, о 14.00 в Ужгороді на вул. Перемоги, 28 відбудеться відкриття медичної КЛІНІКИ “ГЕМО МЕДИКА”.

На Закарпатті більше звільняють, аніж беруть на роботу

У Закарпатській області середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ і організацій1 (далі – підприємства) у грудні 2012 року становила 187,4 тисячі осіб. Порівняно з листопадом кількість працівників у цілому по області зменшилася на 0,6%, або на 1,1 тисячі осіб.



МЗС проти введення подвійного громадянства в Україні

Міністр закордонних справ Леонід Кожара виступає проти введення подвійного громадянства в Україні. Про це він сказав на прес-конференції.

Справу по корупційних діяннях депутата Ужгородської міськради І. Волошина «вестиме» інший суддя

Так, сьогодні під час розгляду справи щодо депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина про адміністративне правопорушення у вигляді вчинення корупційного діяння стороною звинуваченого судді Віталію Сочці заявлено відвід.

В Ужгороді змагаються найкращі гімнастки України

19 лютого, в Ужгороді розпочався Кубок України з художньої гімнастики.

Ужгородські хірурги та священики обговорили співпрацю у лікуванні пацієнтів (ВІДЕО)

Незвичний семінар провели спільно в Ужгороді хірурги та священики. Про єдність тілесного і духовного говорили лікарі душ і тіл людських. Співпраця між медициною та церквою відновлює свої давні традиції, адже гармонійне поєдання саме цих двох покликаннь допомагає досягнути максимально ефекту при лікуванні.

Автоцивілка може подорожчати на 10%

Страховики подали у Нацкомфінпослуг пропозицію підвищити тарифи на ОСАЦВ. Голова комісії допускає подорожчання на 5-10%.

Як відсудити збитки у дорожників - поради експерта

За пошкоджену через поганий стан дорiг машину реально вiдсудити i витрати на її ремонт, i моральну компенсацiю

66 мільйонів гривень надійшли з податків до бюджету Рахівського району

ДПІ у Рахівському районі: 2012 року до зведеного бюджету надійшло майже 66 млн. грн. Це на 9 млн. грн. більше, ніж за 2011 рік. До Державного бюджету платники податків району сплатили 14 млн. грн., що на майже 5% більше, як у   2011 році.

Які зміни в ПДР і які штрафи чекають на водіїв (ІНФОГРАФІКА)

Кабінет міністрів України ухвалив зміни до Правил дорожнього руху (ПДР).

На 43 мільйони гривень чопські митники порушили справ у 2012 році

Як зазначають фахівці служби боротьби з контрабандою та порушень митних правил Чопської митниці, зміни в митному законодавстві, які вже діють рік, і якими декриміналізовано так звану товарну контрабанду, підвищили рівень фінансової відповідальності за правопорушення. Зокрема, за ввезення або вивезення товарів з приховуванням від митного контролю.

У Закарпатті сніжитиме, як мінімум, до 24 лютого

У Закарпатті наразі буде морозно, сніжно й падатиме дощ. Читайте погоду на найближчі дні.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку за добу.

Головним лікарем пологового будинку Ужгорода призначили Мирослава Шекету (ДОПОВНЕНО)

Міський голова Ужгорода   В. Погорєлов звільнив головного лікаря Ужгородського міського перинатального центру Андрія Чабана. Як йдеться у розпорядженні -   на підставі доповідної Юрія Бєлякова, заступника мера

Вчора рятувальники витягали КАМАЗ з кювета

19 лютого о 19.00 на ОКЦ поступило повідомлення   про те, що поблизу с. Сіль, В. Березнянського району   на автодорозі   Львів – Ужгород автомобіль «КАМАЗ»-5410 д.н.з. 81-91 РЕ з’їхав в кювет і не в змозі був самостійно виїхати.

В Ужгороді розпочалися всеукраїнські змагання з художньої гімнастики(ФОТО)

Визначати найкращих художніх гімнасток до Ужгорода приїхали 24 команди з більшості регіонів України. Змагання триватимуть три дні. У них візьмуть участь майже три сотні гімнасток.

Аналітика: Реформа БТІ виявилася бездарним блефом Бродського і Лавриновича

(мовою оригіналу) Чиновник Укргостреестра неумело рассказал о преимуществах нововведений

Мінометну міну виявили у Закарпатті

19 лютого об 11.00 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район,   с. Оноківці, р. Уж. О 16.50 група піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області   вилучила та знешкодила одну мінометну міну 82 мм,   часів Другої світової війни.

В Ужгороді презентували книгу про закарпатців-воїнів-афганців (ФОТО)

Автори книги зібрали матеріали на 3049 закарпатських воїнів-афганців. При цьому термін «закарпатці» вжили у широкому розумінні – це уродженці краю, ті, хто тут живуть та ті, які поховані в нашій області.
Особливістю видання є те, що в ньому містяться біографічні дані про закарпатських учасників бойових дій, зокрема, дата та місце народження, роки проходження служби в Афганістані, нагороди, військове звання.

Сигарет на 300 тисяч гривень вилучили податківці у Закарпатті (ФОТО)

Оперативники виявили майже 32,5 тис. пачок сигарет різних марок, на більшій частині з яких не були наклеєні акцизні марки. За попередньою оцінкою вартість вилучених сигарет становить близько 300 тис. грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат