Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27780, 20

Свободівці Хуста вимагають реконструкції міського парку та інформації по Замковій горі

13 лютого 2013 року Хустська міська організація ВО «Свобода» направила інформаційний запит в міську раду щодо власника чи орендаря земельної ділянки на Замковій горі, та просять підтвердити це копією рішення Хустської міської ради.

Футбол. Після «Шахтаря» в бій вступають «Динамо», «Дніпро» і «Металіст»

Шахтар не втримав перемогу в Донецьку. Результативна нічия в першому матчі на руку гостям. Німці мають бути задоволені двома виїзними голами і тим, що двічі відігралися, та й показаної грою теж. «Шахтар» на своєму полі виглядав переконливо, але не потрібно забувати про різницю між станами суперників у цей час року. Тому при всій якості своєї гри, «Боруссія» не виглядає непрохідною командою для «Шахтаря».

Далі відразу три українські команди зіграють цього вечора у Лізі Європи.

Торік закарпатці наговорили на 415 млн.грн.

Підприємствами пошти та зв’язку за 2012р. надано послуг споживачам на 658,9 млн.грн., з них на 480,6 млн.грн. – населенню.

До місцевих бюджетів Воловеччини надійшло понад 2 млн. грн. плати за землю


Ці кошти сплатили юридичні та фізичні особи в 2012 році, а це на 579 тис. грн. більше ніж у 2011 році.
Серед юридичних осіб Воловецького району земельний податок сплачує 51 платник, орендну плату за земельні ділянки державної та комунальної власності 26 платників.

У роботі філій ПАТ «Закарпатгазу» виявлено 50 грубих порушень

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду спільно з представниками Закарпатської облдержадміністрації завершили планові перевірки дотримання вимог правил, умов експлуатації газового обладнання і безпечної експлуатації котлів у котельнях, які опалюють житлові будинки та під час утримання й експлуатації димових і вентиляційних каналів житлових будинків.

У Мукачеві пройшли валентинівські змагання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Тренери та випускники клубу спортивного орієнтування "Товариш", що працює при Закарпатському центрі туризму і спорту учнівської молоді, провели до Дня Св. Валентина, 13 лютого, у Мукачеві "Пригодницьку гонку з нагоди Дня святого Валентина". Метою організаторів було залучення дітей до занять спортивним орієнтуванням, загальне оздоровлення, популяризація спорту.

Закарпатська студентка взяла срібло у чемпінаті України з пауерліфтингу (ФОТО)  

У Харкові пройшов молодіжний чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів до 23-х років, на якому Закарпатську область представляла студентка   факультету фізичного виховання і спорту УжНУ Єлизавета Бан. Змагаючись у ваговій категорії до 52 кг, вона підняла у присіданні 140, у жимі – 95, у тязі 130 кг і зібрала суму триборства 365 кг, що на 15 кг вище за норматив майстра спорту України.

Федір Шандор увійшов до 40 лідерів України

Фонд «Україна-США» визначив у щорічній програмі 40 лідерів України, куди увійшов також закарпатець, завідувач кафедри туризму УжНУ, проректор УжНУ, відомий туризмознавець Федір Шандор.

Міські шляхи не витримують відлиги (ФОТОФАКТ)

Комунальні ж служби реагують на такий поворот подій ефективно. І якщо стан дорожнього покриття на центральних вулицях, до прикладу на вул. Собранецька, Минайська, Гагаріна - задовільний, то на околицях міста і у внутрішньоквартальних вулицях це покриття потребує екстреного реагування.

В Ужгороді кидаються сміттям (ФОТОФАКТ)

Ввечері, 12 лютого, камерами зовнішнього спостереження, що встановлені містом, було зафіксовано факти розкидання сміття з   контейнерів особами без визначеного місця проживання.

Погода на 15—18 лютого

Погода на найближчі 4 дні — від тепла до морозу.

Мінометну міну сьогодні знешкодять на Закарпатті

13 лютого, о 15.45 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна) часів Другої світової війни, за адресою: Міжгірський район, с. Костринська Розтока,15.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 лютого. Не намагайтеся зробити більше, ніж від вас вимагають, але й не розслабляйтеся наприкінці робочого тижня. Нехай всі справи йдуть з легкої руки й завершуються лише позитивними результатами. Успіхів в усіх починаннях, щирого кохання, бажаних співрозмовників до кави, і загалом хорошого четверга!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

У Берегові знайшли крадія бочки, а на Ужгородщині - чоловіка, який обікрав тещу. Затримали зловмисників, що побили ліхтарі. Неповнолітній теж вчинив спробу крадіжки. У водія вкрали 50 тисяч гривень. Чоловік змусив міліціонерів працювати даремно. Ужгородець загубив пістолет

Закарпатцям презентують храм, виготовлений із бісеру

В Ужгородському прес-клубі продемонструють незвичний храм з бісеру та розкажуть історію Закарпаття в бісері.

Працівники ОДА продовжують інспектувати заклади профтехосвіти

У середу, 13 лютого, заступник голови обласної державної адміністрації Іван Качур та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп проінспектували умови, в яких навчаються учні двох професійно-технічних закладів освіти Мукачева.

У колишніх "зеків" вилучили 9 патронів

Дільничний інспектор Ужгородського райвідділу міліції отримав оперативну інформацію про те, що в закинутому будинку в селі Тарнівці Ужгородського району перебувають невідомі особи.

Футбол. «Шахтар» відкриває футбольний сезон в Україні

Сьогодні в Донецьку відбудеться бій чемпіонів України та Німеччини.

Футбол. «Говерла» перемагає «Тренчин»

12 лютого ужгородська «Говерла» зіграла третій спаринг на завершальному тренувальному зборі в турецькій Анталії. Суперником закарпатців став шостий клуб (станом на сьогодні) словацької Суперліги — ФК «Тренчин».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат