Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27800, 20

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

У жителя Ужгородщини під час обшуку знайшли марихуану й холодну зброю. Чоловіка спіймали на розповсюдженні відеопродукції порнографічного змісту. На Мукачівщині побилися сусіди. Правоохоронці затримали грабіжників, у тому числі неповнолітніх, а також дівчат, які купували марихуану. Житель Берегівщини ховав під диваном карабін. На Мукачівщині проведуть операцію "Візит".

У Виноградові вже 4 роки не можуть похоронити тіло згвалтованої дівчини

Спочатку цю дитину у Виноградові зґвалтували, потім по-звірячому вбили, потім цю справу розслідували, довго в суді розглядали, винесли звинувачувальний вирок, а зараз всю цю роботу скасували і направили на новий судовий розгляд до нас, у Виноградів, у Виноградівський районний суд.

В Ужгороді пройде перша кавова вечірка!

Ужгород славиться чи не найкращою кавою в Україні. Відтак, одна з ужгородських кав’ярень вшанує цей чудо-напій вечіркою під назвою Espresso Party. Мета: показати жителям міста та гостям, що в Ужгороді вміють готувати не лише найкращу каву, а й багато її цікавих різновидів для гурманів. Та не кавою єдиною. Вечірка буда пізнавальною, веселою та передбачає дегустацію найрізноманітнішої смакоти.

Хода "пінгвін" рятує від падінь й переломів на льоду

Лікар-травматолог клініки "Медісвіт" Назар Вадзюк рекомендує кілька правил безпечної ходи в ожеледицю.

Наслідки реформи БТІ: послуги нотаріусів подорожчали у 5 разів (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Средняя цена одной сделки сегодня колеблется от 2,5 до 3 тысяч гривен

Загрози повторного паводка немає, але канали доведеться розчистити, - кажуть в ОДА

У понеділок, 4 лютого, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Свища відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Що таке Православ'я? - думка політолога

Не задумуючись, більшість із нас впевнені,   що Православ’я – одна із течій християнства. Однак не все так однозначно, як здається на перший погляд.

«Древня Греція» – доказ високорозвиненої слов'янської культури?

Сьогоднішня карта світу – віртуальна. На ній правильно вказаний рельєф, обриси берегових ліній. Однак, сучасні назви й розташування багатьох країн не мають ніякого відношення до історично побудованої реальності.

Міндоходів пропонує посилити захист громадян від тютюнового та алкогольного фальсифікату  

Міністерство доходів та зборів планує запровадити   акцизні марки нового зразка з трирівневим захистом від підробки. Ця інновація передбачена у проекті   постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів».
Введення нових марок є одним з етапів створення комплексної автоматизованої системи обліку обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Система контролюватиме торгівлю підакцизними товарами на всіх етапах – виробництво, оптове постачання, роздрібний продаж тощо.

Закарпатцеві, який переправляв нелегалів, дали 4 роки

На Закарпатті засуджений учасник незаконного   переправлення осіб через кордон, який 2 роки переховувався від слідства.

В Ужгороді святкуватимуть Масляну (ВІДЕО-анонс)

Ужгородці будуть ласувати палачінтами, спалювати мару та дертися на стовпа вже у цю неділю, 10 лютого .

В УжНУ планують відкрити нову спеціальність "Державне управління"

Наказом ректора УжНУ, доктора технічних наук, професора Федора Ващука введено в дію рішення Вченої ради щодо створення в УжНУ кафедри політології та державного управління.
На цій кафедрі будуть готувати кваліфікованих фахівців, яких потребують органи місцевого самоврядування і виконавчої влади Закарпаття.
Пакет документів щодо ліцензування вказаної спеціальності підготовлений для розгляду акредитаційною комісією.

Джерело:   УжНУ

Закарпатська область: рятувальники продовжують ліквідацію наслідків негоди (ОНОВЛЕНО)

02-03 січня 2013 року на території Закарпатської області спостерігалися інтенсивні опади у вигляді дощу. Внаслідок захаращеності водовідведень та у зв’язку із засміченням дренажних канав у регіоні відбулося підтоплення близько 226 дворогосподарств та майже 100 га сільськогосподарських угідь.

Пиво «Львівське» сприяє розвитку українського туризму

Пивоварна компанія Carlsberg Ukraine отримала почесне звання «Партнер українського туризму» за реалізацію рекламної кампанії бренду «Львівське» «На Різдво до Львова» у рамках церемонії нагородження Hospitality Excellence Award.

У Берегівському ЛГ виявлено   екологічні порушення

У січні поточного року держінспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області за участю представників Закарпатської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП «Берегівське ЛГ».

Двоє студентів із Конго їхали за   підробленим французьким паспортам

Прикордонники   Чопського загону напередодні вихідних виявили у двох громадян Конго, які намагалися перетнути українсько-угорський кордон, підроблені документи.

На Радванці в Ужгороді у полоні води опинилася "Волга"(ФОТОРЕПОРТАЖ)

На вул. Гранітній, що в мікрорайоні Радванка досі води на проїжджій частині майже по коліна.

У Берегові цього тижня можна наїстися угорських страв за півціни

На Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв». Спробувати найкращі страви національної угорської кухні можна зі знижкою 25-50%.

Сьогодні завершується висунення кандидатів на довибори в Закарпатську обласну раду


Більшість партійних конференцій пройшли наприкінці минулого тижня. З завтрашнього дня вже починається процедура реєстрації кандидатів Територіальною-виборчою комісією.

Траса Київ-Чоп на Закарпатті під загрозою затоплення

На окремих ділянках дорожнє покриття вже сходить.Протягом понеділка 4 лютого вода в притул підійшла до дорожнього покриття траси міжнародного сполучення Київ-Чоп. На окремих ділянках низовини вода вже заливає дорогу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат