ЧЗ. Перша ліга, Західна зона. «Бийгань» присоромила конкурента

Євген Свищо для rionews 06.06.2014 19:56 СПОРТ

Тур пройшов досить прогнозовано. Головною несподіванкою серед дорослих складів вважаємо те, що «Вітязь» не зміг перемогти і вдруге поспіль зіграв унічию. Цією мировою перечинці перервали триматчеву серію розгромних поразок.

У центральному матчі туру «Бийгань» виграла навіть більш переконливо, ніж прогнозувалось, і збільшила до трьох свою виїзну переможну серію. Водночас, підопічні Тараса Вайданича перервали двоматчеву серію перемог опонетів із різницею в 4 голи і більше.

Трохи більшого ми очікували від ракошинців, яким під силу було поборотись хоча б за нічию. Четверту домашню перемогу до ряду здобув «Дийдо», а сілецькі майстри на виїзді програли вже втретє поспіль. Вдруге до ряду переміг клуб із Чопа, а їх опоненти зазнали третьої домашньої поразки поспіль.

У змаганнях юнаків єдиною несподіванкою вважаємо те, що не змогли виграти худльовці, хоча прогнозувалась їх звитяга в 1-2 голи. «Віола» хоча й перервала свою двоматчеву серію поразок, та дозволила березнянцям припинити чотириматчеву програшну серію і відтіснити «Сільце» з 9-го на 10-е місце. Другу   домашню перемогу з різницею в 5 голів і більше до ряду здобув «Сокіл», а їх опоненти зазнали четвертої виїзної поразки поспіль. Кінчешці зберегли лідерство.

У центральному матчі туру перемогли перечинці. Ще один фаворит «Бийгань» здобула другу до ряду перемогу з різницею в 4 голи і більше. «Баранинці» зазнали четвертої домашньої розгромної поразки поспіль. Третю до ряду розгромну перемогу здобули юнаки Чопа, а їх опоненти зазнали другого розгрому поспіль. Вдруге до ряду в рідних стінах у переміг «Дийдо», а його опоненти зазнали четвертої виїзної поразки поспіль.    

6 тур
1 червня:
«Віола» Худльово – «Березний» – 4:1 (ю. – 1:1), «Карпати» Верхній Коропець – «Локомотив» Чоп – 2:3 (2:5), «Баранинці» – «Бийгань» – 0:2 (0:4), «Сокіл» Кінчеш – «Ракошино» – 1:0 (6:1), «Дийдо» Дідово – «Сільце» – 4:2 (2:0), «Карпати» Перечин – «Вітязь» Концгазо – 1:1 (2:1).

7 тур, 8 червня: «Бийгань» – «Карпати» П., «Локомотив» – «Баранинці», «Сільце» – «Віола», «Ракошино» – «Дийдо», «Вітязь» – «Сокіл».

У 7 турі серед дорослих складів доволі принциповими виглядають поєдинки в Ракошині, Чопі та Сільці, де можливості команд на успіх майже рівні. У решті двобоїв очікуємо на розгромні перемоги господарів.

У турнірі юнаків на вболівальників очікує битва титанів у Бийгані, де можливості клубів рівні. Доволі рівні шанси і в матчах у Ракошині та Сільці. Від «Березного» і особливо від «Локомотива» та «Сокола» очікуємо на погроми опонентів.  
                                                                                               

 photo 1401696443_2_zpsa836f1df.png

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття 1 ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат