Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27680, 20

Аналітика: Реформа БТІ виявилася бездарним блефом Бродського і Лавриновича

(мовою оригіналу) Чиновник Укргостреестра неумело рассказал о преимуществах нововведений

Мінометну міну виявили у Закарпатті

19 лютого об 11.00 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район,   с. Оноківці, р. Уж. О 16.50 група піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області   вилучила та знешкодила одну мінометну міну 82 мм,   часів Другої світової війни.

В Ужгороді презентували книгу про закарпатців-воїнів-афганців (ФОТО)

Автори книги зібрали матеріали на 3049 закарпатських воїнів-афганців. При цьому термін «закарпатці» вжили у широкому розумінні – це уродженці краю, ті, хто тут живуть та ті, які поховані в нашій області.
Особливістю видання є те, що в ньому містяться біографічні дані про закарпатських учасників бойових дій, зокрема, дата та місце народження, роки проходження служби в Афганістані, нагороди, військове звання.

Сигарет на 300 тисяч гривень вилучили податківці у Закарпатті (ФОТО)

Оперативники виявили майже 32,5 тис. пачок сигарет різних марок, на більшій частині з яких не були наклеєні акцизні марки. За попередньою оцінкою вартість вилучених сигарет становить близько 300 тис. грн.

Закарпатські медіа за добрі новини можуть виграти комп’ютер

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому спільно з Ужгородським прес-клубом започатковують проект «День гарних новин».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 лютого. Екватор тижня розпочинайте з приємних емоцій і доповнюйте їх ароматом свіжозвареної кави. Нехай буденні справи та розчарування не зменшують віри в успіх. Будьте в курсі найважливіших справ і прокидайтеся в доброму гуморі. Гарного дня й гармонійного ранку!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Понеділок був активним на крадіжки: на Тячівщині затримали неповнолітнього злодія, житель Виноградівщини обікрав колишню дружину, мукачівець сховав амфетамін у шкарпетці. Помічник дільничного допоміг спіймати злодіїв. Автокрадія і кишенькового злодія затримали на гарячому. На Закарпатті оголошено штормове попередження.

Екологи відібрали проби вод у міжнародних контрольних створах

На виконання вимог міждержавної Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах підписаної 14 червня 1994 року у м.Братіслава (Словаччина) Державна екологічна інспекція у Закарпатській області здійснює контроль за якістю поверхневих вод транскордонних р.Тиса, р.Уж, р.Латориця.

Для публіцистів оголосили конкурс на кращий матеріал

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує з 1 березня до 1 травня 2013 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені   Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Компанія АВЕ планує розширити географію співпраці на Закарпатті

У вівторок, 19 лютого голова обласної ради Іван Балога зустрівся керівниками АВЕ-груп магістром Гельмутом Бургером та   АВЕ Умвельт Україна Єнсом Віттенбергом. Йшлося про подальшу реалізацію австрійського інвестиційного проекту в Ужгороді та на Закарпатті. Участь в нараді взяли й керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович, менеджмент   компанії АВЕ-Ужгород.

На Закарпатті для утилізації зібрали майже 9 тисяч ртутних та люмінесцентних ламп

Протягом 9-ти місяців 2012 року підприємствами-ліцензіатами в Закарпатській області зібрано для утилізації 8 786 ртутних та люмінесцентних ламп, 159 тонн полімерних відходів, 833 тонни макулатури, 127 тонн склобою, 1 тонна свинцевих акумуляторів, 3 767 тонн металобрухту, 4 тонни кольорового металобрухту та 20 тонн текстилю.

За матеріалами СБУ засуджено колишнього суддю районного суду за хабар у півтори тисячі доларів США

Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього суді Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

Головного міліціонера Закарпаття обрали головним "динамівцем"

Цього тижня в УМВС України в Закарпатській області відбулася позачергова конференція Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, в роботі якої взяло участь близько трьох десятків делегатів з правоохоронних і контролюючих структур області.

Показник великої забрудненості атмосферного повітря в Ужгороді є суб"єктивними?

Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Закарпаття має трирічну програму охорони навколишнього природного середовища

Закарпаття є лідером з розвитку природозаповідного фонду вже 5 рік поспіль, адже 14 відсотків Закарпаття є заповідною територією. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Андрій Погорєлов.

У Мукачеві вибори "робляться" в борг

"Гроші на вибори досі не надійшли. Всі закупівлі та послуги, які отримує Мукачівська міська виборча комісія, надаються в борг", - повідомив Закарпаття онлайн Голова Мукачівської МВК Сергій Носалюк.
"Щодня мені доводиться вислуховувати питання "коли ви з нами розрахуєтесь?" Мої посилання на відсутність коштів, хоч і розуміють, але сприймаються негативно.

Порушники кордону позбулися дорогих італійських сирів, вин та шотландського віскі

На митному посту «Тиса» Чопської митниці інспектори склали протокол відносно одного із пасажирів мікроавтобуса, який замість дозволених вітчизняним законодавством двох літрів вина та 1 літра міцних напоїв, вирішив «непомітно» та без оподаткування завезти з-за кордону 65 пляшок дорогих італійських вин та шотландського віскі, попередньою вартістю понад 20 тисяч гривень. Інший громадянин України, також повертаючись з Італії на мікроавтобусі додому, намагався в обхід митного законодавства завезти 188 упаковок дорогих італійських сирів.

Губернатор Ледида представив свого племінника

Розпорядженням Президента України на посаду голови Ужгородської районної державної адміністрації призначено Віктора Ледіду.
Звертаючись до держслужбовців району, Олександр Ледида зазначив: Ужгородщина завжди була серед лідерів за соціально-економічними показниками, проте завдань ще чимало:

Гучні змагання для фрірайдерів пройдуть у Закарпатті (АФІША)

22-24 лютого у Пилипці, що на Воловеччині, відбудеться змагання фрірайдерів «UkrainianFreerideMasters».

Повітря в Ужгороді стало ще більш забруднене

Про це під час брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат