В Ужгороді відбувся Чемпіонат Закарпаття з кікбоксингу

Мукачево.нет 17.06.2014 11:33 СПОРТ

В суботу 14 червня в спортивному клубі «Іппон» м. Ужгорода пройшов чемпіонат Закарпатської області з кікбоксингу.

В змаганнях взяли участь 68 спортсменів, які представляли 8 спортивних клубів з міст Мукачева, Виноградова, Перечина та Ужгорода. Учасники змагалися в двох розділах кікбоксингу : фул-конакт у ваговій категорії до 75 кг серед дорослих та кік-лайт серед юнаків віком 10-15 років.

За підсумками проведених боїв переможцями стали: Танчинець Сергій (СК «Вайпер» м.Ужгород), Левченко Олександр, Нагрєбов М., Сувірда М.,   Далекорей та та Клименко – всі СК «Файт» м.Мукачево, Попелич Ю., Солокеєв та Плеша І. всі СК «Літній» м.Мукачево, Шапошніков СК «Іппон» м.Ужгород, Юрош К. м.Виноградово та Сергієнко СК «Фанат» м.Ужгород. Як повідомив президент Закарпатської обласної федерації кікбоксингу Анатолій Перцев за результатами виступів буде сформована збірна області серед юнаків в розділі кік-лайт. В планах федерації участь в липні місяці в учбово-тренувальному турнірі, що проходитиме в Словаччині.

В серпні місяці команда Закарпаття прийме участь в представницькому міжнародному турнірі в м.Дебрецен (Угорщина). На вересень заплановано проведення чергового чемпіонату області з кікбоксингу серед дітей та дорослих.

Мукачево.нет

ТЕГИ : кікбоксинг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат