Дзюдо. Ужгородці виступили на Кубку Європи

Федерація дзюдо Закарпаття 17.06.2014 14:31 СПОРТ

14-15 червня в Словенському місті Целє проходив Кубок Європи з дзюдо. Збірна України була представлена ​​25-ма спортсменами. Вихованці ужгородської ДЮСШ № 1 Владислав Діброва і Олександр Черняк теж були у складі збірної, обидва боролися у вазі до 100 кг.

Всього на Кубку Європи боролося 316 дзюдоїстів з 27 країн (25 країн Європи, Австралії та Нової Зеландії). У ваговій категорії до 100 кг боролося 25 дзюдоїстів.

У першій сутичці Діброва Владислав виграв у німця Фелікса Кортхалса (іппон). Другу сутичку провів з росіянином Шамілем Магомедовим (з яким боровся у 2013 році у фіналі Кубка Європи в Оренбурзі і програв) майже за 3 хвилини здобув чисту перемогу (іппон). Третю сутичку виграв у борця зі Швейцарії Моссера Патріка і вийшов до півфіналу. У півфіналі за 2 хвилини поступився бронзовому призеру Чемпіонату світу серед юніорів з Нідерландів Мовляв Тобіасу. У бронзовому фіналі Діброва знову зустрівся з представником Росії — Хазрета Хакуріновим. У впертій боротьбі перемогу здобув російський дзюдоїст. Діброва Владислав став 5-м.

Олександр Черняк у першій сутичці виграв у дзюдоїста зі Словенії Спілера Андраша, у другій поступився борцю з Австрії Кронберга Крістофу.

Після змагань наші дзюдоїсти залишилися на навчально-тренувальний збір на два дні.

Федерація дзюдо Закарпаття

ТЕГИ : Владислав ДіброваОлександр Чернякдзюдо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат