Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27920, 20

В Ужгороді оберуть кращого хлопця

Спеціально до Міжнародного Жіночого Дня вже традиційно в Ужгороді проводять розважальне шоу «НУМО, ХЛОПЦІ!». Дійство відбудеться 7 березня у нічному клубі «Фантом».

В Ужгороді за добу згоріли дві автівки

11 лютого о 6:30 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі "ВАЗ-2101" на вулиці Погорєлова в місті Ужгород.

Закарпатські дитсадки візьмуть участь у європейському проекті енергоефективних технологій

Ще один міжнародний проект з енергозбереження розпочався на Закарпатті. У вівторок, 12 лютого,   в Іршаві відбулася   стартова конференція проекту «Через енергію надихаємо майбутні покоління».

Чиновники допомагатимуть місцевим інвесторам

У вівторок, 12 лютого, під головуванням керівника краю Олександра Ледиди відбулась нарада щодо стану інвестиційної діяльності – проблеми спільно вирішували органи влади та підприємці. Зокрема, у заході взяли участь заступник голови обласної адміністрації Володимир Приходько, начальник Чопської митниці Олександр Похилько, перший заступник голови обласної ДПС Тетяна Шаповалова.

Працівникам ОДА оголосять догану за порушення закону про заборону паління

У зв’язку з появою в електронних ЗМІ матеріалів стосовно порушення працівниками ОДА закону про заборону паління, щодо винних буде вжито відповідних заходів.

Головний прокурор Закарпаття вщент розкритикував роботу місцевих правоохоронців

Прокурор Закарпатської області направив подання начальнику УМВС України в Закарпатській області генерал-майору міліції Василю Варцабі, у якому вимагає усунути порушення чинного законодавства в діяльності його підлеглих щодо профілактики та протидії злочинності, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, насамперед проти життя та здоров’я громадян, умисного знищення або пошкодження майна, а також при проведенні досудового розслідування.

Чотирьом закарпатцям з особливими потребами вручили авто

Сьогодні голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида вручив ключі від спецавтомобілів 4 закарпатцям з особливими потребами.

На пішохідному переході теж небезпечно...

Вчора ввечері в Ужгороді на вул.Минайській на пішоходному переході автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого перебував 52-річний житель Ужгорода, збив 52-річного пішохода.

Чиновнику, який палив у коридорі ОДА, винесуть догану

Кілька годин тому громадський активіст Володимир Феськов відзняв на телефон відео, на якому чиновник Закарпатської ОДА палив на одному з поверхів адмінбудівлі. За повідомленням Володимира, на прохання пояснити причину порушення закону, чоловік відповів: "Я не маю дяку говорити".

Сноубординг. Пеняк і Чундак продовжують виступи на Кубку світу

8 лютого у Роглі (Словенія) відбувся етап Кубка світу зі сноуборду в паралельному гігантському слаломі.

В Ужгороді між Театральною і пішохідним мостом... рівчак

Заплутатись, впасти і травмуватися – такий шанс має кожен перехожий в історичному центрі Ужгорода.

Провалля між площею Театральною та пішохідним мостом щоразу збільшується, комунальні служби нічого не роблять. Єдиний раз, коли тріщину засипали піском, – під час візиту до Ужгорода прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Тоді урядовець пішки пройшовся центром, у тому числі і мостом, у супроводі губернатора Ледиди та мера Погорєлова.

Шовґор Медведчука намагається купити мукачівців за 100 гривень

Учора до правоохоронців Мукачева звернувся 25 річний мешканець міста із заявою про передвиборчий підкуп голосів.

Він заявив, що ввечері до нього додому прийшли двоє чоловіків, які представились агітаторами кандидата у депутати Закарпатської обласної ради по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №5 від політичної Партії регіонів Івана Чубирко.

На офіційному сайті міськради — розпорядження міського голови щодо проведення громадських слухань

З 8 лютого по 8 березня 2013 року будуть проводитися громадські слухання по проекту "Коригування генерального плану м. Ужгорода", йдеться у короткому повідомленні на сайті.  

Іван Шіц: "У Чемпіонаті СНД "Говерла" участі не братиме""

Ужгородська «Говерла» отримала офіційне запрошення взяти участь в обговоренні майбутнього об’єднаного чемпіонату Росії та України з футболу.

В Ужгороді буде Чеське консульство

Наприкінці минулого тижня офіційна делегація від Закарпаття на запрошення гетьмана краю Їржі Бєгоунека відвідала Височину Чеської Республіки.

На Берегівщині обговорювали діяльність сільськогосподарських товаровиробників

У 2012 році сільгоспвиробники Берегівського району сплатили до місцевого бюджету понад 128 тис. грн. фіксованого сільськогосподарського податку, що на 16,2 тис. грн. більше, ніж 2011 року.
Зустріч з сільгоспвиробниками району відбулась у Берегівській районній державній адміністрації за участю представників районної адміністрації, держземагентства, податківців та керівників сільськогосподарських підприємств.

Червоний Хрест закликає закарпатців допомогти

"Будьте небайдужі, завітайте до відкритих пунктів прийому товарів першої необхідності Товариства Червоного Хреста та благодійно передайте   для тих, хто потребує Вашої допомоги. Тут завжди готові прийняти від Вас: продукти харчування; постільну білизну та ковдри, одяг; взуття, засоби гігієни, інвалідні візки, милиці,тощо. Нехай кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя", — йдеться у зверненні організації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 12 лютого. Нехай вас не розчаровують буденні невдачі, адже найважливіші речі завжди знаходяться поза розчаруваннями. Шукайте гармонію з навколишнім світом і нехай всі зачекають, поки ви будете насолоджуватися улюбленою кавою. Гарного ранку, бажаних співрозмовників, зустрічних посмішок протягом цілого дня!

Фехтування. Анатолій Герей здобув бронзу у турнірі «Білий ведмідь Берліна»

9—10 лютого в Німеччині відбувся шпажний турнір із більш ніж 50-ти річною історією «Білий ведмідь Берліна».

Фехтування. Сергій Горецький — чемпіон, Владислава Харькова — срібна призерка

Медаль найвищої проби виборов ужгородець Сергій Горецький на етапі європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах, який відбувся 9 лютого у польському Кракові.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат